Blogin luonnoksista löytyi tällaiset unohtuneet asukuvat. Kokonaisuus on tätä tämän kesän työunivormua farkkuineen ja Tomseineen, mutta erityismaininnan ansaitsee tuo ruokakauppareissulla Sokoksen alepöydästä bongaamani J. Lindebergin t-paita.

Teeppareitahan on maailma täynnä, mutta oikeasti itseä miellyttävien löytäminen ei aina välttämättä helppoa. Perus t-paidassa pitää natsata niin moni asia: miellyttävä ja riittävän laskeutuva materiaali, sopivan mittaiset hihat ja oiken kokoinen pääntie. Ja näiden lisäksi pitäisi hintakin osua yksiin oman kukkaron kanssa.

J- lindebergin modaalia (viskoosin kaltainen muuntokuitu) oleva pusero täytti kaikki vaatimukset. Se on pumpulinpehmeää ja laskeutuvaa materiaalia, pääntie on riittävän avara, muttei liian antava ja hihatkin varsin buenot.30% alennuksen vuoksi hintakin mahtui omaan teeppari-kipurajaan, kun maksettavaa jäi 35 €.

Harmi vain, ettei paidasta ollut tarjolla muita värejä kuin tämä petroolinsininen ja kitin värinen, sillä musta ja valkoinen samanmoinen kelpaisivat kaappiini välittömästi. Mutta syksyn mallistossakin puseroa näyttäis olevan vain ruskeana tai hiekan värisenä. Pöh.

Jo toisen kerran pienen ajan sisään sinisen ja vaaleanpunaisen yhdistämistä. Ällöttävän hempeetä ja ihanaa.

Näiden kuvien ottamisesta on muuten jo lähes kolme viikkoa ja noi mun tukan sivut oli jo silloin ihan ylikasvaneet. Tilanne tänään vihdoin kampaajalle mennessä on siis todellakin katastrofaalinen. Mutta iltapäivällä marsu tippuu jälleen lattialle ja olo kevenee. Jee!

Kommentit (16)

Vierailija
17/16 | 

Mun mielestä t-paidoissa on yleensä se ongelma, että ne on liian heppoista kangasta, jolloin kaikki ulokkeet paistaa rumasti läpi. Tai niin ohuita, että pitäisi rintsikoiden lisäksi vielä laittaa joku toppi, ja se ikään kuin syö idean, eikö niin? :) Tai sitten ne isorintaisella jää kivaan teltta-asentoon, tai hihat on epäsopivat. Täydellinen t-paita tällaiselle 49-vee isotissiselle runsaalle naiselle ois: Napakka kangas, kyynärpäähän ulottuva hiha, aavistuksen avonainen kaula-aukko, hieman slimmattu malli joka ylettyy melkein farkun vetskarin alareunaan. Saa huutaa hep, kun sellaisia tulee vastaan. Ostan joka väriä ja kuviota. Kolme tai viisi tai... Olen vuosia hakenut sopivaa mustaa tai valkoista t-paitaa, joka olisi kivan näköinen melko pitkän, oikein kapea tai hieman hulmuavankin hameen kanssa. Toivotonta löytää. Niinpä jää hameetkin kauppaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/16 | 

Mä itse taas tykkään just siitä et kangas on kevyttä ja laskeutuvaa sillä mä pidän alla aina alustoppia, koska se on mielestäni mukavinta. Eli jämäkkyyttä en juurikaan t-paidalta kaipaa.

Mut sun toiveisiin vois sopia kotimaisen Kude Designin t-paidat. On suunniteltu meitä tisseviäkin muijia ajatellen. Googlella löytyy!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/16 | 

Millaisia alustoppeja pidät? Ois järkevää kyllä jos löytyisi tarpeeksi kevyitä... veis kahvoja piiloon.

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/16 | 

Mulla on tosi monelaisia. Mutta suosikkeja on esim Triumphin kevyesti muotoilevat alustopit ja sitten saumattomat mikrokuituiset topit joita olen ostanut läjittäin Italiasta toreilta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/16 | 

Nää on H&M:n raskausosaston farkut. Mun suursuosikit jotka multa löytyy kahdessa koossa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

kukka
24/16 | 

Hei Veera, hyvältä näyttää myös teepparin päällä oleva jakku. Mitä merkkiä ja mistähän sellaisen voisi hankkia?

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/16 | 

Trikoojakun merrki on Cream ja olen tilannut sen Booztilta, mutta jo viime kesänä, eli on jo mennyt malli. XS kokoa näyttäisi enää olevan: http://www.boozt.com/fi/fi/cream/bonny-cardigan_9050310/9050318?navId=61...

Samalla Bonny Cardigan nimellä on sitten Zalandolla saman melko saman tyyppinen: https://www.zalando.fi/cream-bonny-neuletakki-powder-blush-cr221i04y-j11...

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/16 | 

Ooksä onneton menny laihtumaan näyttäis vatta lähteneen uhkaavasti kohti selkärankaa

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/16 | 

Miks mun paino tai sen mahdolliset vaihtelut kiinnostaa jotain vierasta ihmistä enempi kuin mua itteeni? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

painoarvo
28/16 | 

Tuosta kommentista tuli mieleen kun kerroin (tyhmä) töissä aloittavani pt.n kanssa salillakäymisen ja samantien alkivat painon ja koon kyttäämiset. Ei mennyt viikkoakaan etteikö joltakin olisi kuullut juuri tuollaista samanlaista kyselyä/ihmettelyä. Kyllästyttyäni totesin, että en ole laihduttamassa enkä koe koostani puhumista mielekkäänä, koska se ei ole mitenkään olennainen asia töiden tai muidenkaan asioiden suhteen. Voit vaan arvata alettiinko sitten supista selän takana.

Vierailija
29/16 | 

 Onhan ylipainolla kansantalouteenkin negatiivisesti heijastuvia vaikutuksia joten ihan veronmaksajana olen tyytyväinen säästyneistä euroista tässä vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. 

atomi
30/16 | 

Juu muakin huolestuttaa kansantaloudelliselta kannalta mm vanhukset, työttömät, masentuneet, dopingurheilijat, kansantauteihin sairastuneet, ikisinkut, maahanmuuttajat ja mitä meitä kaikkia olikaan. Niin ja lapset ja opiskelijat. Ne kuluttaa paljon verorahoja. Ei riitä niin paljon veroparatiiseihin vietäväksi.  

Vierailija
31/16 | 

Se on hyvä kun miettii asioita. Mutta muutamia poikkeuksia lukuunottamatta lihavuus on kyllä ihan itseaiheutettu itsekeskeinen ylettömän itserakkauden  tila eikä ole kovin hyvin verrannollinen noihin muihin asioihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram