Hengitä, Veera Hengitä. Ei oo mitään hätää, kaikki sujuu kyllä. Yritän täällä rauhoitella itseäni, kun meinaan alkaa ihan turhaan taas stressaamaan edessä olevaa duuniputkea. Mulla piti alun perin olla huomenna vapaapäivä, mutta työkaverin sairastuttua lupasin mennä tuuraamaan. Vaikka tiedän, ettei tämä ohjelmanmuutos sinänsä muuta mun elämää millään lailla, niin silti pukkas jotenkin pienen ahdistuksen pintaan, kun tajus, että nyt on sit meneillään 11 päivän duuniputki. Mutta tän rutistuksen päässä siintääkin sitten pari päivää kivoja juttuja Helsingissä, kun suunnataan Murun kanssa kattomaan Don Huonoja, Egotrippiä ja Maj Karmaa. I'll keep my eyes on the prize!

Tää työjakso alkoi tänään reissulla Tampereelle, josta itse asiassa olen parhaillaan vasta paluumatkalla. Kävin vetämässä Mansessa Olympus-koulutuksen ja sain jälleen iloita kovasti kuultuani osallistujien oppineen kovasti uutta. Tulijoita olisi ollut tänne Tampereen kurssille siinä määrin, että uusikin päivä on jo maaliskuulle suunnitteilla. Kiinnostuneet pysykää siis kuulolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkut-H&M Mama/pusero-MEXX/nilkkurit-Andiamo/kaulakoru-Greenika

Odotellessani kurssilaisia paikalle Business Park Dynamossa hyödynsin tyhjän hetken ja nappasin kuvat Kouluttaja Korhosen kamppeista. Tällä kertaa kuvat paljastivat paljon asioita joihin ei peilissä kiinnittänyt huomiota ja nämä vaatteet saivat päässäni ihan uuden tuomion. Ei toimi. Ei toimi tuo puseron pituus noiden farkkujen kanssa eikä toimi nuo kengät noiden farkkujen kanssa. Eli toisin sanoen, nää farkut ei nyt toimi. Mun rakkaat ja maailman mukavimmat mammafarkut! Olivat kesällä kivemman ja istuvamman näköiset. Nyt lököttävät just jotenkin tyhmästi. Ehkäpä ne ovat muuttumassa mutsifarkuiksi myös tyyliltään.. Mut sithän mä oisinkin vahingossa ikään kuin muodin mukana! Ääh. Ärsyttävää.

kouluttaja korhonen

Vaikka kokonaisuus olikin nyt sit omasta mielestä ihan tyhmä, niin kivoja juttuja mulla silti oli päällä. Sujautin tänään ekaa kertaa kaulaani tuon ihanan Tallinnasta ostamani käsintehdyn kaulakorun. Osuin vanhaa kaupunkia kierrellessäni kivaan virolaisia design- ja käsityötuotteita myyvään Krunnipea Butiikiin, joka sijaitsee osoitteessa Muurivahe 28. Mm. koruja, asusteita ja pieniä sisustusesineitä myyvästä liikkeestä löytyi monta nättiä  ja kiinnostavaa jutta, mutta päätin, että pitää valita vain joku yksi kaikista ihanin.

Iskin silmäni Greenika -merkkisiin kauniisiin kaulakoruihin ja vietinkin tovin sovitellessani niitä kaulaani. Tuo vanhan nuolenkärjen näköinen kivimöykky kullatulla ketjulla vei lopulta ylivoimaisen voiton. Koru on juuri sopivan mittainen ja tarpeeksi painava, jottei se pompi typerästi ja valtoimenaan rintojen päällä ja ulkonäöllisesti tässä oli jotenkin kaikista eniten sellaista käsityön rosoa. 38 € oli mielestäni varsin sopuhinta tästä hieman mystisestä korukaunottaresta.

Musta tuntuu, että ostan reissuilta aina mieluiten juurikin jotain käsityönä tehtyjä koruja. Tai vaihtoehtoisesti koruja antiikkiliikkeistä ja -toreilta. Roomasta on muistona paikallisten käsityöläisten kaupasta ostetut korvakorut ja sormus, Budapestista samantyyppisestä liikkeestä rannerengas, Nizzasta ruokousnauha antiikkitorilta ja Oslosta sormus osto- ja myyntiliikkeestä. Ja nyt tämä ihana riipus Tallinnasta. Wienissä ostin kirppikseltä korun sijasta pienen messinkiaasin kirjahyllyäni koristamaan. Mutta joka tapauksessa, mun rakkaimmat matkamuistot löytyy aina poikkeuksetta joko second hand -putiikeista tai paikallisia kädentöitä myyvistä liikkeistä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Tallinnaan matkaaville suosittelen siis astelemaan tuonne osoitteeseen Muurivahe 28. Siinä  Krunnipea Butiikia ihan vastapäätä on toinenkin hieman samanoloinen putiikki, jossa myydään paikallisten suunnittelijoiden koruja, asusteita ja vaatteita. Nimi ei tuolta kaupalta nyt jäänyt mieleen, mutta lähes tasan vastapäätä löytyy.

 

Kommentit (8)

never
9/8 | 

Eikä! Mä taas just katoin et ompa ihana asukokonaisus :)

10/8 | 

mua hämää tässä se, että korostaa mun lantiota ja en oo tottunut siihen. Muuten siis omastakin mielestä kiva, mut ehkä vähän eri mallisilla farkuilla ois parempi.

14/8 | 

siks onkin ihan kiva aina julkaista sellaisiakin asuja jotka ei jostain syystä oo ollu ihan omasta mielestä nappiosumia, kun joku muu voi tykätä. :)

Satu
15/8 | 

Nuo nilkkurit ja kaulakoru on todella mun makuun... kengät onkin nyt tulossa postissa... onneksi vielä löytyi;)

16/8 | 

oo, no tosi kiva jos löytyi! Mä en edes tiennyt onko noi miten uutta mallia, kun ostin ne kenkäkaupan loppuunmyynnistä mega-alella ja siellä oli useammankin sesongin jalkineita hyllyssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat