Hihii! Mamma lähetti mulle mainion kuvan tänään. Isillä oli töissä purkautunut neuleen hihan sauma vaatimattomasti kainalosta ranteeseen saakka. Mitä sitä turhaan vaatteita vaihtamaan pikkuisen onnettomuuden vuoksi, työt keskeytyisi ihan turhaan. Herra oli käyttänyt luovaa ratkaisukykyä ja tuunannut puserosta tuollaisen pikku tuuletusaukolla varustetun mutta päällä pysyvän luomuksen.

Timppa

Tämä näyttävä taideparsinta oli suoritettu ompelijan itsensä mukaan 0,8 mm mig-hitsauslangalla. Toimii tämän tyyppisissä ompelutoöissä kuulemma erittäin hyvin. :D  Ongelmanratkaisukyvystä ja mahtavista ompelijan taidoista oli luonnollisestikin oltu kotiin palatessa enemmän kuin ylpeitä. Mun isi on ihana. <3

Kommentit (1)

Chenille

Heh! Kyl tein iskä nyt on vuoden uusi muotisuunnittelija 2010, meni ihan väärään osoitteeseen se Ellen pakinto...=P

Mä voisin kuvitella et meillä kotona tehtäs samantyyppisiä ratkaisuja vaikka ratkenneisiin housuisiin, vaikka teollisuusnitojalla tarpeen vaatiessa...=P

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram