-sisältää mainontaa-

 Ai vitsit miten mä ilahduinkaan eilen saapuneen postipaketin sisällöstä! Cailap ilhadutti minua lähettämällä muutamia Cailap by Kirsi Nisonen -malliston tuotteita ja kuinkas ollakaan, niin ihan mun näköisiä mustia juttuja sieltä tupsahti. Ensimmäiset jutu pääsivät päähän heti tänään.

Onkohan joku katsellut mun kuvia ja todennut, että "tolla tytöllä on niin kauhee reuhka toi tukka, että lähtetäänpä sille hieman naamiointivälineitä"? Sillä niin sopivaan saumaan nämä tukkahärpättimet tulivat.

Sotkutukkaa pääsivät tänään naamioimaan Jóna tyllihuivi, johon kiinnitin lisäkoristeeksi ketjukoristeisen tähden muotoisen Brynja-rintakorun.  Sopivat mielestäni aivan loistavasti yhteen ja tuo tähti on juuri omiaan peittämään ylikasvaneen frisyyrini heikoimman kohdan. Ja sitä paitsi nuo ketjut tuntuvat tuossa poskella heiluessaan jotenkin tosi kivoilta. Tulee hirveen nätti olo, kun on jotain heiluvaa ja kilisevää päällä. :D

Vaikka tuo yhdistelmäpäähinekin olisi jo yksin ihan riittävä arkipäivän koriste, niin ilman korvakoruja en kuitenkaan osaa olla. Jatkoinkin sitten Brynjan ketjuteemaa myös korvakoruissa, jotteivat liikaa hyppäisi kokonaisuudesta silmille. Ja aivan hirvittävästi tykkään nyt tästä setistä!

Ennustukseni ei varmasti mene pieleen, jos veikkaan, että tästä tyllihuivi-tähtikoru-yhdistelmästä tulee uusi päähärpäkesuosikkini! Se on yhtä aikaa kivan tyttömäinen, mutta myös hieman mystinen.

kuvista kiitos työkaverilleni Lindalle!

Mikäli nämä tai muut Kirsi Nisonen by Cailapin tuotteet kiinnostavat, niin niihin voi tutustua Cailapin sivuilla, missä toimii nykyään myös verkkokauppa!

Miltäs tämä tukkahärpäkeyhdistelmä teidän silmään näytää?

Kommentit (22)

Tiia
1/22 | 

Upealta näyttää! Sopii sinulle tosi hyvin, ja mainio idea yhdistää kaksi asiaa uudeksi kokonaisuudeksi.

Niina
3/22 | 

Todella hyvältä näyttää, hivenen rock-henkisyyttä, glamouria, näyttävyyttä, leikkimielisyyttä, tyylikkyyttä ja asennetta samassa kokonaisuudessa. tykkään tositosi paljon ja sopii minusta just hyvin sinun rohkeaan tyyliin! :)

ja mulla tuli itsellä mieleen vähän sellainen burleski tyyli myös.Ja kaikki noi sun mainitsemat adjektiivit passaa kans. Monipuolinen vehje siis. :D

Jonna
5/22 | 

Ihan mieletön! Oon jo tällein reilut puoli vuotta etuajassa ruvennut etsiskelemään hiuskoristetta pikkuveljen häihin ja haa, tuolta löytyi kolmekin hyvää vaihtoehtoa :)

ps. oot nätti!

Jenni
6/22 | 

Sopii tosi nätisti sulle ja lyhyeen tukkaan. Näyttää ihan siltä, että tuon tähden kuuluukin olla tuossa.

tylymuija
8/22 | 

No kuulehan sie Veeruska,tykästyin niin että tilasin samantien itellein.Kiitos ihanasta vinkistä.

Ei varmaan mun pallopäässä näytä läheskään nuin näpsäkältä,mutta kokeillaan.

Sinulle passaa vallan mainiosti.

hei kuules, mä on kans melkoinen pallopää ja pallonaama ja ihan ilolla pidän tukkahärpätyksiä! Eli ihan varmaan passaa toisellekin pallopäälle. :D

9/22 | 

Olipas törkeää mainontaa! Heti piti mennä itsekin tilaamaan. Taas kerran bloggari siis vietteli minut tuhlaamaan rahoja!

Ei vaan kiitos vinkeistä! Ja näytät upealta kuvissa!

:)

juu korvikset olikin ihan mun omasta korurasiasta. Olen ne jo joskus yli vuosi sitten hankkinut. Olisivatko Piecesin tms. Mutta jotain ketjua vaan rautakaupasta ja korviskoukkuun, niin sehän on siinä! :)

Jennikp
11/22 | 

Ihana toi tukkalaite!! Mieletön! Mäkin haluan! Mutta en vaan löydä tuolta sivuilta just tota mallia, joko se myytiin loppuun?! :D

Taitaakin muuten olla eka kerta kun kirjoitan tänne sun blogiin vaikka olenkin lueskellut juttujasi pidemmän aikaa :)

Siis tuossa mun tekstissähän on linkit molempiin härpäkkeisiin. Tyllihuiviin ja tähtirintakoruun jotka olen vain itse yhdistänyt. Tämä kaikki lukee kyllä postauksessa. Eli löytyy niitä edelleen cailapin sivuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram