Pankkitili huutaa armoa reissun jäljiltä, eivätkä edessä olevat huvitukset ja hurvellukset varsinaisesti tilannetta paranna. Tilanteesta huolimatta pistin äsken järjen ääneen kylmästi syrjään siksi aikaa, kun klikkasin nämä kuvien upeat kengät Outnetin ostoskoriin ja aina tilauksen hyväksymiseen saakka.

Tunnustan sen, ettei näiden tilaamiselle ollut mitään muuta motiivia kuin se, että ihastuin ja rakastuin ja alehinnan nähdessäni menetin vielä järkenikin. Puolustuksen mukaan syytetty on siis ollut tekohetkellä tunnekuohujensa vuoksi täysin syyntakeeton.

Syytetty tuomitaan elämään lämmin ja ihana kesä (ja montakin sellaista) yhdessä ostotapahtuman kohteen kanssa!

Ja tässä vielä kylmät faktat. Tai siis tosi ihanat faktat. Kenkien merkki: MESSECA, ostopaikka: The Outnet, normihinta: n. 190 €, hinta -80% alessa: 37,49 €, hinta postikuluineen n. 48 €.

Syyllinen kiittää, kuittaa ja jää jalat ja kädet innosta täristen odottamaan pakettia.

Kommentit (4)

6/4 | 

Kuvio iski taas. :D mihin muuten se yksi postaus katosi? Tukan värjäämisestä tai jtn? Ainakin minulla näkyi julkaistuna,mutta sivulle tultaessa not found. ?

7/4 | 

mä koitin postata sitä kännykällä suoraan kampaajalta ja kun se ei suostunut uploadamaan kuvaa mukaan niin hetki myöhemmin poistin sen kokonaan. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat