Happy birthday to me, happy birthday to me!

Mikään ei paremmin oikeuta uusien kenkien ostoon kuin syntymäpäivä. (minä tosin en ole kyllä ikinä tarvinnut erityistä syytä uusien kenkien ostoa varten..)

Rakkaat Bronxin leopardi-herrainkengät (bannerissakin näkyvät) ja Guessin huikeat leopardi-korkkarit ovat muistona siitä, kun iän ensimmäinen numero pyörähti kakkosesta kolmoseksi. Ekaa 30+ synttäriä puolestaan juhlistetaan hieman jämerämmillä jalkineilla.

Nettiostoksien hehkuttaminen tuntuu aina hieman riskaabelilta niin kauan kuin paketti ei ole vielä saapunut eikä ole päässyt ostostaan sovittelemaan. Mutta nyt on pakko hihkua hieman jo tässä vaiheessa, kun tilausvahvistus on vasta juuri ja juuri ennättänyt kolista sähköpostiluukkuun.

31 ikävuoden kunniaksi päätin hemmotella itseäni upeilla Jeffrey Campbellin Brit Wrap Strap prätkäbuutseilla. Olen jo pidemmän aikaa pitänyt silmiäni auki juuri oikeannäköisten ruskeiden bikereiden varalta ja sopivasti nämä yllättiväy minut iloisesti Shopbopin alennus-kategoriasta. Olin ihastellut näitä jo mustina Stellan kintuissa, mutta tästä kauniista ruskean sävystä en ollut aiemmin tietoinen.

Shopbop tarjosi sattumalta kivan "synttärilahjan" 30% alennuksen muodossa, joten kengät irtosivat yli 50 € normihintaa huokeammin. Tulleineen ja veroineen Jeffreyt haukkasivat veronpalautuksistani hieman reilut 150 €. Ei paha. I'm happy.

Kenkien lisäksi shoppailin tässä illan pikkutunteina itselleni myös yhdet tissiliivit Asokselta. 31-vuotias Veera siis kiskoo jalkaan reteät buutsit, nostaa painovoiman kurittamat hinkit näteillä liiveillä aavistuksen lähemmäs leukaa ja kohtaa seuraavankin ikävuoden samalla "en mä kyllä oikeesti tunne itseäni vanhaksi" -asenteella kuin aiemmatkin.

Kommentit (6)

Liv
7/6 | 

Upeat kengät todellakin! Ja mahtava toi koko viimeinen kappale, sulla on hyvä asenne :D

9/6 | 

Upeat! :) Ja varmaan ovat myös vedenpitävät ja melko lämpimät? :)

Tarja
11/6 | 

Paljon Onnea! :) Erittäin oikea asenne: sitä on juuri niin vanha kuin, miksi itsensä tuntee. Ja parhaat lahjat yleensä saa itseltään ;)

t. Tarja, 40+

Brit
12/6 | 

Moi, Brit bootsien laadusta löytyy eriäviä mielipiteitä netissä, mikä sinun arvio on:)? Harkitsen noiden hankkimista, mutta hintalaatu - suhde siis mietityttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat