Ne ovat pehmeät ja mukavat ja saavat olon tuntumaan jotenkin ihanan turvalliselta. Niiden kanssa sateinen ja harmaa syyspäiväkin tuntuu jotenkin kauniilta ja tervetulleelta. Ne ovat lempeä pilkahdus väriä kaiken mustan keskellä ja täydellinen kaveri muhkeille neuleille ja roskeille saapikkaille.

housut/Lindex, bikerit/Clou, neule/Marimekko, takki/Monki

Heti kun syksyn ensimerkit alkoivat puhaltaa niskaani pari viikkoa sitten, tiesin että minun on saatava sellaiset ja eilen ne löytyivät.. Tiilenpunaiset kapealahkeiset sammarit!!

Voiko mitään mahtavampia syyshousuja olla? Omasta mielestäni ei.

Uudet parhaat ystävät löytyivät Lindexistä hintaan 29,95 €. Samaa mallia oli tarjolla myös ainakin hiekanruskeana sekä tumman lilana. Kokoja tarjolla 46 saakka. Suosittelen.

Kommentit (12)

13/12 | 

Näyttää ihan älyttömän hyvältä! Ja housuihin sointuva huulipuna kruunaa lookin täydellisesti. :) Tämän nähtyäni on ehkä pakko ostaa nyt ne sammarit itsekin!

15/12 | 

Mites toi vyötärö, onko kiusallisen matala? :D Täytyy kohta alkaa ite vaatturiks, nimittäin housuja ei löydy kuin kahdesta ääripäästä - joko on liian korkeaa vyötäröä tai sitten liian matalaa.. Nimim. punaiset housut itsellänikin haussa :'(

16/12 | 

aika normaali vyötärö. En pistäis pahakseni jos olis hivenen korkeampi mutta ei ole mitenkään kiusallisen mataöa. ihan miellyttävän tuntoisesti pysyivät jalassa ainakin eilen ahdistamatta millään tavalla.

arjamaaria
17/12 | 

Kiitos. Kohta mullakin. Kunhan ehdin hakeen. Leveelahkeiset punaset sammarit oli ekana ala-asteella äidin vanhat. Opiskeluaikana löysin uudet ja nyt pakko saada noi, kun kapeet. Ollaa sit samiksia.

18/12 | 

mun lempparisammarit oli jotkut kymmenen vuoden takaiset mamman italiasta tuomat oranssit leveälahkeiset miss sixtyt. haikeana muistelen niitä vieläkin. Sammarit on parhautta.

arjamaaria
21/12 | 

Tyylini sai uuden suunnan, kun alakoulun lopulla kasvoi sopivaksi äidin ja isän seiskytluvun sammareihin. Alkoi Elämä.

22/12 | 

Ei pihveli, miten sammarit ovatkin alkaneet tuntua niin houkuttelevalta?! Leveisiin lahkeisiin en ole valmis palaamaan, mutta kapealahkeisena voisi melkein harkita... Ainakin tuo tiilenpunainen näyttää tosi hyvältä!

Tallis
24/12 | 

Kiitos vinkistä! Heti postauksen luettuani saapastelin Lindexille ja ostin omat sammarit violetteina ja olen pitänyt niitä siitä lähtien non-stoppina, joskin tänään ne oli pakko laittaa pyykkiin. Mahtavat pökät! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram