Mä olen pikku hiljaa alkanut vakuuttua siitä, että syksystä ei voi tulla hyvä ilman kauniin ruskeita nilkkureita.

  1. Vagabond, Dee
  2. Vagabond, Palma
  3. Asos, River Island Brogue Ankle boots

 

Mitä muuten olette mieltä.. pitäiskö silloin huolestua tilanteestaan, kun hankkii kenkiä sellaista tahtia ettei uskalla tunnustaa kaikkia ostoksiaan edes täällä blogissa? Mulla olis nimittäin yhdet uudet tuklokkaat teille esittelemättä. Mutta kun oikeesti mua vähän hävettää.. :D Satoin nimittäin hieman pyörtää puheeni ja perusteluni eräiden jalkineiden suhteen...

Mä sulattelen asiaa hieman ja tunnustan myöhemmin kunhan olen kyseisten kenkien kanssa samassa asunnossa. Nyt olen vielä kahden asunnon loukussa, mikä tarkoittaa sitä, että kamat on ihan levällään.

Kommentit (10)

Misty
11/10 | 

Kaikki ovat kauniita! Kokemukseni mukaan Vagabondit ovat tosi hyviä jalassa, mutta laatuun olen ollut pettynyt viime vuosina. Ihania kuitenkin!

Älä välitä. Mulla on ihan sama vika. En muista koska olisin ostanut/tilannut näin paljon kenkiä =)

Sagu
13/10 | 

Voi jeesus, noi Palmat! Pakko saada! Pakko! (Ja kaveriksi pitää sitten tietenkin ostaa ruskea laukku, kun en sellaista ennestään omista... huoh.)

14/10 | 

Kerrankin tällä tytöllä on jotain muiden himoitsemaa :) Omien kaunokaisteni takia olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei syksystä tule mitään ilman konjakkisia nilkkureita. Melkein jo odotan viileitä kelejä, jotta saan laittaa korot kopisemaan <3

16/10 | 

Täällä kanssa epäillään Korfuja :D Mutta olet oikeassa, syksystä ei tule mitään ilman ruskeita nilkkureita.

18/10 | 

Itse törmäsin juurikin noihin no. 1 Vagabondeihin eilen, ja se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä! En kuitenkaan raaskinut niitä kotiuttaa... vielä. ;> Kovasti kyllä houkuttaisi.

20/10 | 

Mulla on sama tilanne laukkujen kanssa... Siis etten kehtaa tunnustaa todellista shoppailumäärää. Karannut ihan inasen hanskasta. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram