Koska tänään vietetään Sydänliiton masinoimaa huulipunavallankumousta, on oiva hetki julkaista nämä luonnoksissa jo viikonlopusta saakka pyörineet kuvat. Huulipunavallankumouksen ideaa kuvaillaan tapahtuman FB-sivulla seuraavasti: "Huulipunavallankumoukseen osallistumalla osoitat, että naisten sydänterveys on lähellä sydäntäsi. Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. Uskomme, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin rohkeasti punaiset huulet?"

Niin pieni asia kuin huulille sipaistava väri, onko sillä todella vaikutusta rohkeuteen ja itsevarmuuteen? Omalla kohdalla täytyy sanoa, että omalla tavallaan kyllä, käytän huulipunaa luomaan itselleni huolitellumman olon etenkin sellaisina hetkinä kun ehostautuminen on ehkä muuten vähän retuperällä. Kasvoilla näkyvä väsymys ja nuutuneisuus kaikkoavat ainakin piirun verran, kun huulille kiskaisee räväkän sävyn.


 

Itselleni huulipunista on tullut erityisen tärkeitä sen jälkeen, kun suosiolla luovuin kaikesta silmämeikin käytöstä työpäivinä. Väsyin siis siihen, että olipa silmämaalit mitä hyvänsä veden, loskan ja paskan kestävää, niin hetken kuvaamisen jälkeen peilistä kurkisti panda. Niinpä työmeikkini koostuu nykyään meikkipohjasta, poskipunasta, kulmien meikkamisesta ja hyvin usein huulipunasta.

Sain Lumenelta kokeiluun Wild Rose -huulipunasarjan (ne tutut sinihylsyiset punat) uudet kesäsävyt ja sain ilokseni todeta, että kaikki kuusi sävyä ovat itselleni käyttökelpoisia. Näitä voi siis ripotella käsilaukkuihin, jotta aina on kädenulottuvilla edes joku hätäpuna.

Ehkä tuo sävy 50 Horsmien meri tuntuu hieman barbipinkiltä omaan makuun, mutta en silti tyrmää täysin. Pinkin sävyistä suosikkini on on puolestaan tuo alarivin keskellä näkyvä 51 Syklaamiaika, joka on makuuni riittävän tumma pinkki. Kyseinen puna onkin jo ehtinyt huulille useampana päivänä.

 vasemmalta alkaen: 54 Kukkia niityllä, 53 Nuput aukeavat, 55 Tulen loimussa, 50 Horsmien meri, 51 Syklaamiaika ja 52 Kukkien tuoksua

Oranssin sävyjä minulla tulee käytettyä huomattavasti harvemmin kuin pinkkejä tai rehellisen punaisia, vaikkakin nyt kun noita kuvia katsoo, niin noissa ylärivin kuvissa näytän ehkä kokonaisuutena paremman väriseltä kuin pinkkien punien kanssa. Jännä miten pieni asia vaikuttaa visuaalisesti ihan koko kasvojen sävyyn. Noissa kuvissa joissa punat on huulilla, on noista oranssin sävyistä hankala oikein nähdä kummoisiakaan eroja, mutta yllä oleva "sävykartta" ehkä hieman selventää. Näistä suosikkini on ehdottomasti 53 Nuput aukeavat, kun taas lämpimämpi sävy 55 Tulen loimussa tuntuu kaikista vieraimmalta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä näiden Wild Rose -punien koostumukseen tulee, niin ainakin omasta mielestäni punat ovat todella keveitä ja levittyvät helposti. Normi arjessa en jaksa käyttää huultenrajauskynää (oikean sävyinen on aina just hukassa) enkä sen kummemmin myöskään pohjusta huulia, vaan vetelen punat paikoilleen suoraan puikosta ja lisään tarvittaessa päivän mittaan.

Omaan makuuni Wild Rose -punat on sen verran ohuita, että kunnon lopputuloksen saamiseksi väriä on hyvä laittaa pari kerrosta. Mitään syömisen tai pussailun kestäviä nämä eivät ole, mutta ilman kummempaa huulin kohdistuvaa toimintaa pysyvät paikoillaan varsin hyvin. Itse en kyllä sellaisista superextralonglastinkaikensekestää -huulipunista oikein tykkääkään, niistä tulee liiaksi sellainen olo, että aine imeytyy jonnekin syvempiin ihokerroksiin saakka ja poistamiseen tarvitaan tärpättiäkin järeämpiä aineita.

Kaivelin tässä käsilaukkuani ja tsekkasin mikä puna tänään tarttui matkaan. Tämä tiistai on sävyä Kukkien tuoksua, taidankin heti sipaista sitä huuliini! -Postauksen tuotteet saatu testattavaksi Lumenelta-

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat