Nonni, nyt se on takana päin, kesän kiireisin duuniviikko. Suomi Areena ja Pori Jazzit pisti meidät kuvaajat ja toimittajat viilettämään tukka putkella ympäri kaupunkia. Ja voin sanoa, että 13 päivää töitä putkeen veti kyllä pikkuisen mehuja pois. Tämä päivä onkin mennyt lyhyttä jazzkatuvisiittiä lukuunottamatta vaaka-asennossa. 

Kaupunkimme niin kutsutun Superviikon tapahtumat tuli koettua pitkälti työn puitteissa, mutta perjantai-iltana päikkäreiden jälkeen otin itseäni sen verran niskasta kiinni, että raahauduin tihkusateessa Kirjurinluotoon katsomaan ja kuvaamaan Ms. Lauryn Hilliä. Meidän kuvaajien pettymykseksi stara aloitti keikkansa rimputtelemalla useamman biisin verran istualtaan kitaraa, joten kuvasaldo jäi olemattomaksi ja tylsäksi.

Itseäni ei sitten kyllä koko keikkakaan jaksanut innostaa. Ms. Hill vaikutti etenkin alkukeikan ajan aivan siltä kuin ei olisi halunnut olla paikalla. Monitoroinnissakin taisi olla kovasti vikaa, siihen malliin nainen huitoi koko ajan käsimerkkejä miksaajalle naamallaan murjottava ilme. Yleisöönkään hän ei ehtinyt ottaa mitään kontaktia, kun keskittyi seuraamaan lähinnä bändinsä toimintaa. 

Kyllä se meno onneksi hieman parani ja laulajakin rentoutui jossain vaiheessa keikkaa. Fugeesin hittibiisi Ready or Not kajahti jo hieman läsnäolevamman Laurynin suusta varsin mallikkaasti, mutta minä lampsin siinä kohtaa jo kyllästyneenä kohti poistumistietä. Jotain siitä esiintymisestä vain puuttui, joten koin nukkumaan pääsemisen itselleni arvokkaammaaksi kuin keikan loppuun seuraamisen. 

housut-S.T.I. (muokattu ompelijalla)/puseto-H&M/jakku-Lindex/laukku-Zara/kengät-Toms/korvikset-Aarikka/lasit-Le Specs

Kiireisestä menosta huolimatta parit päivän rätit tuli sentään tälläkin viikolla ikuistettua. Perjantaina päälle osui ihan harvinaisen siistin näköinen kokonaisuus ollakseen duuniasu. Laukku tokikin korvautui töitä tehdessä hervottomalla kamerarepulla. Koko viikko meni sen kymmenen kilon pakkauksen kanssa ihan sujuvasti, mutta tänään kun vihdoin sain olla kantamuksista vapaana, aloitti selkä ja hartiat melkoisen vihoittelun. Taitaa hartiat raukat olla ihmeissään, kun ei tuttu täyspakkaus yhtäkkiä roikukaan niiden varassa. 

Tänään puolestaan kiskaisin päälle pitkästä aikaa mekon, kun suuntasimme Jazzkadulle lounastamaan ja Lauri Porraa ilmaislavalle kuuntelemaan. Mahtava tuo valkoinen neulemekko, sillä se saa mun hyvin hyvin hentoisen päivetykseni näyttämään astetta tummemmalta. Olen saanut töissä sen verran aurinkoa, että minut erottaa jo sentään seinästä!

mekko-Ellos/laukku-Vagabond/sandaalit-HM/korvikset-Unique Design by Maria/kaulakoru-Via Minnet (saatu)

 

Nyt siis edessä paluun normaaliin arkeen. Pori hiljenee ja työt jatkuu perusmoodissa, eli poliittikkojen sijaan iltavuoroviikolla taitaa olla luvassa mm. jalkapalloa ja pesäpalloa. Huomenna kuitenkin vielä vähän Pori Jazz -fiiliksiä täällä blogissa, kun luvassa on keikkakuvia eilen esiintyneestä SEAListä. Nyt unta palloon ja jotain supertököttiä ja naamioo näille hervottomille silmäpusseille!

Kommentit (3)

atomi
4/3 | 

Oletpa suloisen näköinen tuossa pitsimekossa :) Asusteetkin ovat ihan täydelliset tuohon lookkiin.

JennyÅ
5/3 | 

Aurinkolasit, aivan ihanat! Mistä ne on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat