Kiersin tänään muutamat pr-toimistojen pressipäivät, kun kerran Helsingissä satuin olemaan ja ensi kevään uutuuksien joukossa oli yksi erityisen iloinen yllätys. Crocs nimittäin tuo mun superlemppari kiilakorot takaisin mallistoon! Itselläni on nämä kepeät sandaalit mustana ja täällä nähdyt pallokuvioiset punaiset ja ovat olleet useamman kesän ajan todellisessa voimakäytössä, koska ovat yhtä aikaa nätit, sirot, todella hyvät jalassa ja uskomattoman kevyet. 

Ensi kevään mallistoon sandaali on muuttanut muotoaan sen verran, että noita jalkapöydän päältä kulkevia remmejä on hieman asemoitu uudelleen ja ne on kiinnitetty toisiinsa. Muuten malli näyttäisi olevan ihan ennallaan. Kiilakorkkareita on tulossa mustana ja tuossa kuvassa näkyvässä värissä.

Kuvailin myös muutamia muita kevät-kesä 2016 -malliston Crocseja.

Paljon näkyi kesäkengissä kukkakuoseja ja heleitä pastellisävyjä. Kiilakoroista tulossa myös tuollainen pistokas versio.

Miesten mallistosta kivoimmalta näytti nämä kepeät canvaskengät!

PS.Mulla on huomenna ne pääsykokeet, pitäkää peukkuja! 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat