Mulla oli eilen illalla todella onnistuneet illallistreffit. Ravintolasta hypättiin suoraan taksiin ja deittini luona vaatteet lensivät nurkkaan alle minuutissa. Aamulla minua hemmoteltiin ihanalla aamiaisella. Olenkin viipynyt täällä koko pitkän sunnuntaipäivän.

Blogin fb-sivua seuranneet tietävätkin jo kuka treffiseuralaiseni oli. Tietenkin Helsinki-majoittajani ihana Iina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivä tosiaan alkoi herkkuaamiaisella joka sisälsi banaania, mustikoita, Bulgarian jugurttiaja hunajaa. Kyllä äiti, mä söin elämäni ensimmäisen kerran Bulgarian jugurttia! Vihdoin. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuosien takaisista Wella Shockwaves -mainoksista tuttu lattioita nukkuvilla tyypeillä luutuava gorilla oli näköjään taas yöllä vieraillut luonani. Iinan se oli jättänyt rauhaan. Jos ikinä yrittäisi tehdä kampausta jonka pitäisi pysyä noin pystyssä, niin mikään maailman muotoilutuote ei sitä mahdollistaisi kuitenkaan, mutta aamulla tää on kovin tuttu näky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamiaisen ja kahvi- ja kaakaohetken jälkeen olikin sitten töiden vuoro. Olimme päättäneet jo aiemmin, että tämä sunnuntai pyhitetään blogihommille ja hoidetaan yhdessä alta pois kaiken maailman asukuvia, videointeja sun muuta, jotta pystytään hyödyntämään toistemme apua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvailin Lumenelta saamiani meikkejä yhtä tulossa olevaa arvontaa varten. Myös Pörri halusi tutustua tarkemmin kosmetiikkaan ja kävi nuuhkimassa purkkeja ja purnukoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauppareissuilla lähikaupan ulkomainos herätti kevyttä hämmennystä. Taikakissan kokolihaleike.... what???? Kissaruokaa vai kissanlihaa? En tajua. Olikohan se ääni jonka kaupassa kuulimme sittenkin pienen kissan hätääntynyttä mau'untaa? :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulkonäköön tai asuun ei juuri riittänyt kiinnostusta, mutta käsittämättömän upean mahatavat uudet seeprakengät pelastivat päivän siltä osin. Kerroin saaneeni ihanuuksia Cape Universalin ystismyynneistä ja nämä superhyperihanat Vansit ovat yksi perjantain löytöjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muuten olikin sitten aika karmivan näköinen akka. Tukkakauheus piilotettiin aiemmin mainituista Cape Universalin ystävämyynneistä saamani Brixtonin lätsän alle. En pystyis elämään ilman hattuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieniä kauhunhetkiäkin koettiin, tai Iina koki, minä olin urhea ja uskalsin lähestyä uhkaavaa sarvikuonokuvioista ilmapalloa, joka pelotteli Iinaa roskisreissulla. Jos Iinan haluaa säikäyttää maailman pahimmalla tavalla, voi hänen ovelleen lähettää klovniksi pukeutuneen lähetin viemään kimpun ilmapalloja. :D
Nyt kello tikittää jo melkein puoli kymmenen, mä kerään kimpsut ja kampsut ja syöksyn kohti bussiasemaa ja kotia! Huomenna luvassa purentakiskon muotin tekoa hammaslääkärissä ja paluu työarkeen.  Mutta tämän kivan viikonlopun voimin jaksaa kyllä taas puurtaa pitkään. :)

Kommentit (4)

saara
5/4 | 

Hei, bongasin moumoun blogista tekemäsi riikinkukon sulka korvikse,t niin mistähän olet ostanut nuo sulat? On meinaa nätit !

6/4 | 

Koska mulla on ajatus jossain vaiheessa ehkä piankin saada koruja myyntiin saakka, en valitettavasti tahdo kertoa. :)

saara
7/4 | 

No hitsit , täytyy sitten varmaan ostaa sulta semmoset :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat