Huhhuh. Taisin pari postausta sitten mainita jotain sellaista, että tällä viikolla on melkoinen kiire. Ja kyllä, enpä muista ihan hetkeen olleeni tällainen stressipesäke kuin viime päivinä. Liikaa liikkuvia osia ja keskeneräisiä projekteja mun päälle. Maanantain ja tiistain välinen yö meni ihan valvoessa kaikkien to do -listojen pyöriessä päässä ja nyt itsestäni paljon viime vuosina oppineena mä tiedän, että se tehtävälistojen tauoton looppaminen päässä ei oo hyvä merkki. Mutta nykyään mä onneksi tiedän myös, että tämä ahdistus ja stressi ovat vain tunteita ja ne ei tapa mua. Siinä missä vielä jokunen vuosi sitten olin looppiajatusteni ja stressini kanssa ihan räjähdyspisteessä, varmana ettei taukoa koskaan tule, niin nyt mä osaan hahmottaa ja jaksottaa asioita paremmin ja tiedän, että tämä on oikeasti väliaikaista. Helpommat päivät ovat jo ihan nurkan takana.

Ihan pieni hengähdystauko (n. 30 minuuttia) mahtui kuitenkin tähän väliin, kun odottelen täällä Tampereella Olympus-kurssilaisia saapuvaksi. Olisi kyllä muutakin sillä to do -listalla, mutta välillä teki mieli päästä bloginkin pariin edes hetkeksi. Luonnoksissa odottelivat nämä asukuvat maanantailta, jolloin kuvasin Emma-Kaisan avustuksella hieman videota mun asukuvauspuuhista alustukseksi huomiseen Ping Helsinki -tapahtuman workshopiin.

Vedin rennolla verkkarimeiningillä, mitä nyt ne "verkkarit" sattui olemaan hieman kimaltavat. Tommi nimitti noita housuja "sirkuskoululaisen housuiksi". :D Ihan hyvä nimitys kyllä. Mitäkähän mä voisin sirkuksessa tehdä... trapetsille mä en varmaan uskaltais, hevoprinsessaksi mä oon liian allerginen ja leijonien kesytyskin pelottais. Mä voisin olla sellainen söpöjen pienten temppukoirien ohjaaja!!! Ei me kyllä ehdittäis niiden kanssa mitään temppuja treenata, kun haluisin vaan silitellä ja paijata niitä otuksia.

Hirvee koiranpentujen silittelykuume taas. Eilen illalla pitikin taas stressitasoja alentaakseni selata sivutolkulla Cute overloadia ja katella söpöjä eläinvideoita. Se on oikein terapeutilta saatu ohje, että "kun ahdistaa, niin kattele pupuja ja koiranpentuja". :D Se tuli siitä, kun puhuttiin joskus, et mikä asia saa mut hyvälle tuulelle ja söpöt eläimet oli siinä pimeyässä tilassa ainoa asia jonka keksin. Siitä kehkeytyi silloisten työkavereidenkin kanssa ihan normiläppä, että jos mua joku asia ärsytti, sain vaikka jonkun savua korvista nostattavan sähköpostin asiakkaalta tai joku muuten vaan nostatti raivoa, niin duunikaverit käski aina, että "katteles nyt vähän pupuja".

Taidankin tässä käyttää vimeiset vapaat minuuttini kissa- ja pupuvideoihin, jotta saan energiaa illan työrutistukseen! Stressitöntä loppuviikkoa kaikille!

PS. Onko paljettihousut ihanat vai kamalat???


 

paljettihousut-La Redoute, Ellos/neule-Ellos/nahkatakki-Junarose (saatu)/tennarit-Vans (saatu)/huivi-Glitter (saatu)

Kommentit (6)

8/6 | 

Ihanat pökät <3 Haluaisin itsellenikin, mutta nää doorilaiset pylväät ei vielä taivu tollasiin ihanuuksiin :-)

Tarja
9/6 | 

Pökät on upeat ja koko nainen on upea!!

Puput ja koiranpennut oli hyvä vinkki, Cute overload tallennettu kirjanmerkkeihin. Stressitason laskulle pakottavaa tarvetta juuri tällä hetkellä...

Helen
10/6 | 

Eilisillan koulutus oli vallan mahtava, kiitokset siitä!

Johanna
11/6 | 

No säähän kannat päälläsi vaikka jätesäkkiä ja se silti näyttää hyvältä!

-Johanna

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/6 | 

jätesäkkiin pukeutumisestakin on muuten olemassa kuvatodisteita! :D :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat