Pyörähdettiin eilen työporukalla Porin taidemuseon uuden näyttelyn avajaisissa. Street Art - The New Generation -näyttelyssä on mukana läjä katutaiteilijoita ympäri Euroopasta ja Amerikasta. Teoksia on toteutettu museon näyttelytilojen lisäksi myös kaupungin julkisiin tiloihin niin sisällä kuin ulkonakin. Näyttelyyn kuuluvaa taidetta voi siis bongailla myös pitkin kaupunkia, jos ei museoon saakka ennätä.

 Koska muru ei ehtinyt eilen avajaisiin, ajattelimme mennä katsomaan näyttelyn vielä yhdessä heti huomenna. Yhdistämme museovierailuun myös sunnuntaikävelyn jolla kierrämme tsekkaamassa ympäri kaupunkia toteutetut teokset. Street Art -kartta löytyy TÄÄLTÄ.

Jos siis satut visiteeraamaan Porissa toukokuun 27. päivään mennessä, suosittelen ehdottomasti tarkastamaan tämän värikkään ja mielenkiintoisen näyttelyn. Esimakua Porin taidemuseosta löytyvistä hienouksista näkee seuraavista kuvista.

Yhdeltä seinältä löytyi iso kaupunkimaisena jota myös näyttelyvieraat pääsemään täydentämään omilla tuotoksillaan piirtämällä ne kontaktimuovin paloille ja liimaamalla  haluamaansa paikkaan seinämaalauksessa. Oli hauska nähdä kaiken ikäisiä ihmisiä aina taaperoista vaareihin tussi kädessä  osallistumassa teoksen täydentämiseen.

Avajaisissa oli koolla Porin mittakaavassa harvinaisen paljon mielenkiintoisesti ja persoonallisesti pukeutuneita tyyppejä ja bongailinkin esim. monia hienoja laukkuja.

Kivojen asusteiden lisäksi avajaisvieraiden päällä näkyi myös pirteitä värejä. Näiden kenkien ja lahkeiden kaverina tyylikkään herrasmiehen asussa vilkkui oranssia ja tummansinistä.

 

Tämä keltainen, kantajansa mukaan Berliinistä hankittu laukku sopi maaliroiskeisen ilmeensä vuoksi loistavasti näytelyn teemaan. kelpaisi tällainen veska minullekin.

Näitä värikkäillä naamoilla päällystettyjä roskiksia pitäisi ilmeisesti näkyä myös Porin katukuvassa.

Vaikka ilme näyttääkin vähän myrtsiltä, niin neiti bloggaaja oli varsin iloinen olihan siihe  monta syytä kuten värikäs taide-elämys, viinitarjoilu ja eilen Amerikan ihmemaasta saapunut Öky-Blingbling-laukkuni! Koska laukku oli sen verran räyheä, pidin muun asun super yksinkertaisena ja sen määreen täytti hienosti uusi kokovartalovillasukkani. Laukusta ja sen tarinasta lisää myöhemmin. Kaunokainen ansaitsee oman postauksen.

Miten olis uusi pirteämpi ilme taloyhtiön roskalaatikoille?

Värikästä lauantai-iltaa kaikille!

Kommentit (9)

10/9 | 

TODELLA hyvältä näyttää tuo mekko sun päällä. Onko sulla joku korsetti alla?

11/9 | 

ei ole tuolla mitään kummempaa alla, ihan normit korkeavyötäröiset alushousut. En mä ole koskaan käyttänyt mitään korsetteja. Joskus sellaisia kevyesti muotoilevia alustoppeja tulee käytettyä, mutta ei ollut tällä kertaa sellaistakaan.

13/9 | 

oon ostanut tuon turbaanin 3 tai 4 vuotta sitten h&M:lta. Uskoisin,että saman tyyppisiä voisi tänäkin keväänä ilmestyä kauppoihin. Ainakin viime vuonna näkyi esim. seppälässä.

nasu86
15/9 | 

mä ajoin siitä ohi eilen ja ihmettelinkin että mitä museon ulkoseinälle on tapahtunut =)

16/9 | 

Hei maksaako tonne jotain ? Oon ens vkl suuntaamassa lapsuudenmaisemiin, ja olis hauska näyttää miehellekin jotain kivaa Porissa (sen mielikuva kun on jämähtänyt urpoihin, öykkäröiviin tappelijoihin...) voisin tietysti myös käyttää googlea, mutta kun lisäksi haluan sanoa että sä olet upea ! Kiitos tästä blogista, aina mielenkiintoista luettavaa ja sun huumori on aivan parasta (esim. "Piirakka lämpimäksi"-postaus lämmitti ; DD)

Jatka samaan malliin !

18/9 | 

Bongasinkin tuommoisen katuroskiksen eteläpuistosta eilen ja ajattelin heti että no nyt on värikästä! Taidanpa tehdä mein taloyhtiölle vetoomuksen värikkäämpien sulo-roskisten hankinnasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat