Enkös minä juuri edellisessä postauksessa manannut kaikkia treenivaatteiden ällöpirteitä ja positiivisia tsemppilauseita ja mikä slogan lahkeessani sitten kipittelin tänään sporttaamaan...  :D

Kuvankaappaus 2014-3-11 kello 22.57.26

trikoot-Nike/tennarit-Vans (saatu)

No, I just did it! Tottelin pöksyjen sanomaa ja hilasin itseni tänään Natan kutsumana Lautaasaareen Veto-salille thainyrkkeilytunnille siitäkin huolimatta, että olin ihan varma, että kohtaisin siellä loppuni rapakuntoisen kroppani yksinkertaisesti pettäessä minut. Mutta kuinkas sitten kävikään... siitä lisää välittömästi, kun saan Natalta hieman kuvituskuvia aiheeseen liittyen. Mutta koska olen tässä vielä julkaisemassa tätä pöhköä minipostausta, niin voinette päätellä, että kyllä minussa vielä henki pihisee.

En siis kohdannut loppuani nyrkkeilyhanskat käsissäni. Mutta ongelmainen ja viime päivinä lisääntyneesti kiukutellut olkapääni tuntui kyllä ottaneen touhusta vähän itseensä. Mitään kipua ei vielä itse treeneissä tuntunut, mutta nyt oikea olkapää ja olkavarsi ovat jälleen ihan tulessa eikä kivutonta lepoasentoa tunnu löytyvän. Nukkuminen ei tule olemaan helppoa.

Ehkä jotakin tästä mun liikuntailon metsästyksen etenemisestä kertoo se, että olkapään kipeytyessä mun eka huoli oli, että miten käy nyt painonnostotreenien ja, että toivottavasti tää ei estä mua uimasta. Pitäkää peukkuja, että olkapäävaivani olisivat tällä kertaa nopeasti ohimeneviä. Viime kesänä samojen kipujen ilmaannuttua jouduin kuvaustöistä hetkeksi sairaslomalle ja sain avun vasta kortisonipiikeistä ja fysioterapiasta. :P

Kommentit (6)

Anne
9/6 | 

Moi! Eksyin tänne vahingossa ja lukaisinpa samantien koko blogin läpi. Ihan mahtavaa, miten rehellistä ja hauskaa tekstiä tänne suollat! Itsellä on vähän ikuisuusprojekti tää kunnonkohotus, vaikka normaalipainoinen oon aina tainnut ollakkin, mut ei se ulkonäkö vaan enmmän se fiilis. Rapakunto ois kiva saada pois. Mutta anyway, samaistun kyllä suhun täysin sata prossaa!! Mietin, miksi vaikutat niin tutulta, mutta olempa tainnut sun toista blogia joskus aiemmin selailla.
Tsemppiä sulle ja ihanaa alkavaa kevättä! Minusta ainakin tuli kertaheitolla sun uskollinen seuraaja ja olen hengessä mukana ruudun tällä puolella. :)

Repe
11/6 | 

Aivan upea blogi! Sulla on tosi hauska tyyli kirjoittaa, olen täällä nauraa kihertänyt lukiessani. Teet asioista inhimillisiä. Kiitos siitä. Sait minusta uuden lukijan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat