Mulla on töissä ihana meikkauspaikka!

Tänään päälle päätyi taas pitkälti sitä mitä jostain puolipitoisten läjästä sattui ekana käteen osumaan. Huivi,kengät ja laukku tuli sitten tarkoituksella napattua piristämään sinivalkomustaa värittömyyttä.

Mutta sitten kun tein eteisessä lähtöä ja vilkaisin itseäni peilistä, alkoi kyllä naurattaa. Tajusin nimittäin yhtäkkiä, että päälle oli päätynyt melkoisen sponsoroitu kokonaisuus. Taitaa ihan tuo huivi , alusvaatteet  ja silmälasit olla itse ostettu (nekin melkein kaikki alennuksesta), mutta kaikki muu onkin sitten saatua. Eli omalle lompakolle kohtuullisen keveä kokonaisuus. Lucky me!

Mutta miten tällainen superhalpa pukeutuminen sitten onnistuu?

  • Ole se hemmoteltu kuopus, jolle ihana vaatteita rakastava mamma hankkii ihania kuteita lahjaksi vielä sittenkin kun olet kolmekymppinen.  Kengät kustansi mamma 10 vuoden takaisella Italian reissulla. Myös Peter Hahnin pehmeä kashmirneuletakki on lahja äidiltä.
  • Kuvittele, että muita ihmisiä kiinnostaa sinun vaatekaappisi ja shoppailusi ja kirjoita siitä vuosikausia internetissä. Se johtaa siihen, että saatat saada ilmaisia vaatteita tai lahjakortteja kauppoihin. Raitapaita on Lindexin Holly & White -mallistoa ja hankittu Lindexiltä saadulla lahjakortilla jolla sai valita kaksi tuotetta kyseisestä mallistosta. Alla Triumphilta saatu muotoileva alustoppi.
  • Tunge itsesi kaikenmaailman projekteihin kuten tekemään tv-ohjelmaa. Joku haastateltavista voi yllättää lahjoittamalla juontajille vapaavalintaiset farkut. Crockerin farkut saatu JC:sta Indiedays Fashion TV:n kuvauksissa.
  • Hanki ne kauan kaipaamasi silmälasitkin vasta sitten, kun kohdalle sattuu kiva alennus. Silmälasit hankittu Fashion TV:ssa esillä oleen  Nissenin tarjoaman -30% alennuksen avittamana.

  • Sen lisäksi, että itse bloggaat, kaveeraa myös muiden bloggaajien kanssa. Joku voi nakata sinulle lahjaksi saamansa laukun, josta ei itse välitä. Kiplingin laukusta siis kiitos Natalle!
  • Kaveeraa myös ihanien siskosten kanssa, joilla on oma korukauppa josta kerrot mielelläsi myös blogissasi. Korukokoelmasi todennäköisesti kasvaa. Sydän-ankkuri korvikset saatu Koruharakasta.
  • Kirjoita blogissa asioista joita toivot lahjaksi. Joulupukki voi lukea blogiasi. Axcentin rannekello on joululahja tarkkasilmäiseltä murultani.

  • Poimi mukaan Goodie Bagit kaikista kissanristiäisistä joissa käyt. Ne sisältävät usein kosmetiikkaa. Kynnet on lakattu lakalla jonka merkkiä en muista ja se on saatu paikasta mitä en muista.

  • Kun joudut joskus ostamaan jotain itsekin, suosi halpiskauppoja, alennusmyyntejä ja lastenosastoja.Punainen jenkkihuivi hankittu parilla eurolla jostain vapaavalinnasta tms.  Rintsikat löytyi Porissa vierailulla olevasta alusvaate-outletista ja alushousut jostain aletangolta. Sukat hankittu edullisesti H&M:n lastenosastolta.

Ja kun sitten yhtenä aamuna sattuu niin, että lähes kaikki päällepuettu on jonkun muun sinulle kustantamaa, ole siitä yhtä aikaa ilahtunut, huvittunut  ja hämmentynyt ja kirjoita sitten huomioistasi  siihen rättiblogiisi.

Ja  lopuksi toivo, että näin suoraviivainen ilmaisella kamalla "vouhottaminen" herättää keskustelua yhtälöstä blogit ja mainonta, sillä aiheen nostattamat ajatukset ovat kovin kiinnostavia.

PS. Jos ei nyt jollekin sisälukutaidottomalle vielä kaikesta edeltävästä tekstistä käynyt ilmi, niin postauksessa esiintyvien ilmaisten hyödykkeiden määrällä mitattuna, tämä postaus on silkkaa lukijoien mainoksilla raiskaamista.

Kommentit (6)

3/6 | 

hahahha tuo laukku on itseasiassa mun ja se toinen samassa paketissa ollut oli natan :- D loistavaa, että se pääsi käyttöön!

+++ mahtava postaus!

-T-
4/6 | 

Mitä sitten, jos sulla on hyvä tuuri ja saat kivoja tavaroita ilmaiseksi? Eihän se ole muilta pois. Nauti niistä täysillä.

NaKri
5/6 | 

En ole ennen postannut,vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään.Mutta nyt oli pakko.Tämä nostatti hymyn huulille,kirjoitit tosi hyvin ja osuen suoraan asian ytimeen.Blogi+mainokset tuntuu olevan hyvinkin suuri ongelma monille.Jos joku saa ilmaista tavaraa,ei se ainakaan minua haittaa.Blogisi on pirteä ja elämänmyönteinen.Juttujasi on ilo lukea.Mukavaa kevättä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017