Mistä nämä kaikki kengät oikein eteiseeni hiipii?! En vaan tajua. Jos on olemassa niitä sukkia varastavia tonttuja, niin mä olen varma, että on olemassa myös sellaisia tonttuja jotka raahaavat lisää kenkiä pahaa aavistamattomien ihmisten komeroihin. Musta ainakin tuntuu, että viime viikkoina uusia jalkineita on muuttanut tähän talouteen sitä tahtia, etten ehdi niitä täällä esittelemään. Voisko joku nyt pistää ne tontut kuriin!

Nämä tämän postauksen mahtitennarit tunnustan kuitenkin ihan itse kaupasta hakeneeni. Ja ihan vielä tarkoituksella lähdin kenkäostoksille, kun oli kerrankin ihan todellinen hyvin perusteltu tarve. Kasteltuani yhdet nahkakengät sadeaamuna työmatkalla syöksyin siis raivolla kumppariostoksille, kun vedenpitävät monot ovat jostain syystä uupuneet kokoelmastani jo monen vuoden ajan. Eli saapasostoksille läksin, mutta katsokaapa mitkä kainalossa tulin kotiin.

Tennarit!!!

 

Mutta eivät kuulkaa mitkä tahansa tennarit, vaan splish, spläsh, splosh ja läiskis -tossut! Näillä passaa lampsia läpi kuralätäköiden. En ollut edes muistanut miten mukavaa roiskuttelu oikein on, kun olen niitä hysteerisesti joutunut monta vuotta välttelemään. Viime aikoina nurkan takaa häpeilemättä hiipinyt kolmenkympin kriisikin unohtui hetkeksi, kun tunsin itseni taas ihan lapseksi loiskutellessani pitkin rapakoita.

Kuivat varpaat ja nuorempi olo, melko hyvää vastinetta sain siis rahalleni, jota ruudullisiin täyskumisiin kavereihini ei edes mennyt enempää kuin 16,95 €. Perhemarket Prisma on ystäväni. :D

 

Tykkään. Ja kun lukioaikoina hankittu kirkkaankeltainen Rukan sadetakkikin jollain ihmeellä mahtuu edelleen kalenterin näyttäessä yli 10 vuotta ja puntarin yli 20 kg lisää, niin minulla ei ole enää mitään akuuttia hätää sateisina aamuina.

Mutta Mikki-sateenvarjoani silti suren. 21 vuotta minua suojannut urhea hiirulainen nimittäin unohtui kesällä yhden pubin nurkkaan ja katosi. Päästin itkut. Minkä tahansa muun sateenvarjon käyttäminen vain muistuttaisi minua siitä minkä olen menettänyt, joten siksi piti kaivaa sadetakki naftaliinista.

Jos siis näette rapakoissa tennareilla loiskuttelevan suuren keltaisen pallon, liittykää toki seuraan roiskimaan, minä se vain olen.

Kommentit (10)

annap.
11/10 | 

Kastelin juuri käsilaukkuni ja nahkakenkäni perinpohjaisesti kaatosateessa. Sateenvarjosta ei ollut sanottavasti hyötyä. Kiroilin, että onko mun ihan pakko hankkia kumpparit ja vedenpitävä reppu. Mutta ehkä mä en hankikaan perinteisiä kumppareita, vaan samanlaiset tennarit kuin sulla! Heti tuli parempi mieli.

13/10 | 

Mun kontio-kumpparit kaipaisi seurakseen lyhytvartisia kavereita ja noi näyttäisi sopivan tyyliin. Pitää vilkuilla seuraavalla Prisma-käynnillä vähän tarkemmin valikoimaa! :)

16/10 | 

Siis aivan upeat! Ja vielä noin halvatkin! Olen tässä kaipaillutkin jotain lyhytvartisempia saappaita, kun kumisaappaani on pitkävartiset ja niissä tulee aina niin nihkeä olo.

Eihän tuosta ostopäivästä ole kulunut vielä kauaa? Mä niin ryntäisin tällä sekunnilla Prismaan, jos omistaisin ajokortin ja auton, onhan se vielä tunnin verran auki.

arjamaaria
17/10 | 

Kaveri oli ostanut samat. Sanoin eteisessä että sulla on uudet tennarit. Kaveri korjat et kumppanit. Mä korotin ääntä että tennarit. Varmaan viis kertaa hän korjasi aina et kumpparit ennen kuin kumarruin katsoon tarkemmin että mitä hän höpöttää kumppareista.

18/10 | 

Noniiiiiiiiiiiiiiiiiiiin aivan ihanat! Pakko syöksyä huomenna prismaan ostamaan tollaset! Mä oon ekaa kertaa tänä syksynä miettiny et nyt on pakko ostaa kumpparit mut samalla oon tienny etten kehtais niitä kaupungille laittaa vaikka kuinka satais. Mut noissa mä kehtaisin mennä kyllä minne vaan, joten kiitti tosi paljon vinkistä:)

19/10 | 

Hahaha just aamulla tänään kävelin prisman tennarit jalassa ja mietin kumpa ois tennareiden näkösiä kumppareita tai vastaava veden kestävää. Tää postaus iha super thän päivään.. pakko mennä Prismaa etsi itelle omat! Prisma never let you down hahaha eiku KIITOS vikinstä:) luulin että kuvittelevani hulluja kumpparitennerit..

Hensu
20/10 | 

Hihii... Ostin tästä postauksesta innostuneena samanlaiset viime viikonloppuna. En voinut uskoa että löysin vielä sellaiset kun tästä vinkistäsi on jo muutama viikko kulunut. Ne sattuivat olemaan vieläpä -30% alelaarissa ja ainoat omaa kokoani. Ihmettelen vain onneani sukat kuivina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017