large_spanximage_1357919665_fi

Kun nyt eilen oli noista muotoilevista alusvaatteista puhetta, niin nyt on pakko pistää sähköpostiini kolahtanutta vinkkiä eteenpäin teillekin.Campadre-sivustolla on nimittäin just nyt tällä hetkellä menossa kampanja läskinkuristusvaatteiden legendoista eli Spanxeista! Alennuskset näyttäis olevan n. 30-40 % luokkaa, mikä on noissa aika arvokkaissa vermeissä jo useita kymppejä. Esimerkiksi tuollainen omien rintaliivien kanssa käytettäväksi passaava alusmekko irtoaa nyt viiskymppiä normia halvemmalla.

Desktop2

Tuo Campadre on siis nettikauppa joka tarjoaa erilaisia kampanjatarjouksia rajoitetun ajan ja rajoitetulla tuotemäärällä. Sivustolle täytyy rekisteröityä ja sieltä voi sitten halutessaan tilata itselleen uutiskirjeen sähköpostiin, missä kerrotaaaan tulevista ja ajankohtaisista kampanjoista.  Tällä hetkellä näyttäisi olevan kamppikset menossa näiden Spanxien lisäksi mm. OXXOn koruista ja Babylissin hiustenmuotoilutyökaluista. Huomenna puolestaan alkamassa Sorelin kamppis.

Tuolla sivustolla on systeemi, että kutsumalla ystäviä Campadren käyttäjiksi, voi saada itse sinne ostosrahaa. Bonusta tulee mikäli kutsumasi ystävä päätyy tekemään sivustolta tilauksen. (bonuksen saa ystävän ensimmäisestä tilauksesta) Mikäli haluat rekisteröityä minun kutsumana ystävänä, voit tehdä sen menemällä sivulle TÄSTÄ LINKISTÄ.   Vaihtoehtoinen linkki (jolla ei siis ole mitään tekemistä minun asiakastilini ja bonuksen kanssa) ON TÄSSÄ.

Itse tässä pähkäilen josko tuollaisen open bust -topin klikkaisin ostoskoriin. Mulla ei kylläkään ole vielä kokemusta Spanxeista, joten en tiedä kokopolitiikasta. Suurin koko näyttäis olevan XL.. mahtaiskohan se venyä mun tynnyrin ympäri? Onko jollain kokemusta Spanxin tuotteista?

Kommentit (4)

Jools
5/4 | 

Spanxit on parasta, mitä on keksitty. Itsellä on vaatekoko alhaalta 38 ja käytän spanxeissa kokoa S, ovat aika pientä kokoa. Tuntuu kireältä, mutta niin kuuluukin, liian löysä ei ole hyvä, pitää istua napakasti. Asoksella on myös spanxeja tällä hetkellä alessa. Mm. tuo cami irtoaa sieltä 52 egellä...

6/4 | 

haa, kiitti tosta Asos-vinkistä! Sehän on vielä melkoisesti halvempi. 38 ja S... kyllä mä sitten uskoisin, että XL vois mennä mulle..

Mira
7/4 | 

Hei,

Spanxit on todellakin sijoittamisen arvoiset. Olen itse vähän isoluisempi, kokoa 42. Kävin ostamassa omat housumalliset (rintaliivien alta lähtevät shortsit) Stockalta, jossa myyjä pisti ostamaan koko M. Meinasin lentää pyrstölleni, mutta ei myyjä väärässä ollut - hyvin on paketti kasassa eikä ahdista! Eikä niistä spanxeista mitään hyötyä olekaan, jos ne on väljät, halvemmallakin saa pyöräilyshortseja!

8/4 | 

Kiitos vinkistä! Olin jo pari viikkoa tehnyt lähtöä Stockalle Spanxeja sovittelemaan, sillä tarvitsen sellaiset hääpuvun alle. Onneksi ei tullut lähdettyä, kun tuolta sai 30 e halvemmalla :)

Tilaukseen meni nämä http://campadre.fi/products/spanx/shaping-midthigh-bodysuit-nude/ haalarihousut. Toivottavasti on hyvät! Vähän pelkään, että aiheuttavatko vatsakipuja, sillä itselläni on niihin taipumus kireiden vyötärönauhojen kanssa. Näiden kanssa luulisin "paineen" jakautuvan kuitenkin tasaisemmin, eli toivon, ettei tule ongelmaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat