Hikinen ämmä tässä moi! Kesä on ihana juttu, mutta sen jälkeen, kun musta on kilpparilääkityksen myötä huomattavasti aiempaa herkemmin hikoileva, niin on pistänyt pikkaisen ärsyttämään tämä lämpiminä päivinä koko ajan naama märkänä kulkeminen. Meikkaaminen on ihan turhaa (jaksan silti aina kerta toisensa jälkeen yrittää), kun kaikki naamaan ladotut tuotteet valuu ennätysvauhtia tissivakoon. On siis ihan älytön ryönä-pirjo-olo koko ajan. :P

Tänään olen ryönäillyt Helsingissä leopardipöksyissä, joita en ollut muistanut vielä tänä kesänä aiemmin käyttääkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietän tänään kaivattua vapaapäivää ja yritän oikeasti ottaa hetken ihan relasti. Mun alkuvuoden pelot siitä, ettei töitä löydy ja riitä tuntuu ainakin tällä hetkellä kalenteria katsoessa hyvin kaukaisilta. Ei minulla nytkään siis mitään varmaa ole tiedossa kuin pariksi kuukaudeksi eteenpäin, mutta sen enempää varmuutta en kaipaakaan. Niin kauan, kun on aina seuraavan kuun vuokra- ja lainanlyhennysrahat jostain tiedossa, olen ihan tyytyväinen.

Olen huomannut itsessäni erään muutoksen entiseen ja se on parempi hetkessä elämisen taito. Aiemmin elin täyttäen pääni huolella jostakin tulevasta, kenties melko pitkänkin ajan päässä häämöttävästä. Viime kuukausina olen yhä useammin saanut ilokseni huomata fiilisteleväni juuri sillä hetkellä tapahtuvia ihan pieniäkin asioita. Olen myös ollut ylpeä itsestäni, kun olen onnistunut kuittaamaan päähän pyrkiviä "apua mitenkähän se ja se asia sitten ensi viikolla sujuu" -kaltaiset etukäteismurehtimiset ja vatvomiset sopimalla itseni kanssa, että asialla saa vaivata päätään vasta sitten kun oikeasti sen aika on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 toppi-H&M/Housut-Gina Tricot/kengät ja laukku/Vagabond/aurinkolasit-Le Specs (saatu)/kaulakoru-Glitter/korvikset-Merry Go Round

Nyt siis keskityn tuohon viereisellä koneella istuvaan Iinaan ja tähän ihanaan kesäpäivään. Tarkoitus on hakea kaupasta mansikoita ja mennä läheiseen puistoon nauttimaan auringosta (ja hikoilemaan). Tämä taitaa nimittäin olla viimeinen Veera & Iina -päivä ennen kuin bebe syntyy. Sitten pitääkin alkaa tutustumaan uuteen tyyppiin, joka tulee olemaan läsnä, kun meinaan viettää aikaa bestikseni kanssa. Tuossa mun vieressä tököttää valmiiksi pedattu vauvansänky enkä siltikään ihan meinaa tajuta, että muutaman viikon päästä siinä jo nukkuu joku. Toivottavasti minäkin pääsen tyyppiä sitten pian tapaamaan.

Kommentit (10)

1/10 | 

Voin niin samaistua sekä hikoiluun että ryönä-pirkko-fiilikseen. Halleluuja, nyt ne kesäkelit sitten iski oikein toden teolla... Olis nyt pysyny edes siedettävissä lukemissa, mutta tälläset +29 astetta on ihan liikaa! Onneksi omassa kämpässä on vilpoinen, aurinko ei pääse paistamaan sisälle eli olen aivan oikealla puolella taloa :))

hanna

www.hannamariav.com

mä niin ihailen sellaisia naisia, jotka onnistuu helteilläkin näyttämään koko ajan freesiltä. Meikki ei valu, eikä tukka linttaannu. Sellaiset ihmiset tuntuu ihan yliluonnollisilta olennoilta. :D

2/10 | 

Kesässä on kumma taika, sen myötä kaikki talvella painaneet ongelmatkin tuntuvat jotenkin kepoisemmilta ja vähemmän lamaannuttavilta :) Ihanaa kesäiltaa ja makoisia mansikoita teille!

Viole
3/10 | 

Kilpparivajavaisena olen huomannut tuon saman, hikeä pukkaa vaikkei tekiskään mitään. Itselle tuo kilpparilääkitys paransi myös jonkin verran masennusta ja sen myötä se ikuinen huolestuneena oleminenkin helpottui. Nyt nautin ilolla pätkätöistä ja uusista haasteista, elämä kummallisesti kantaa kuitenkin. :)

Kivaa kesää, blogiasia on aina yhtä ihana seurata.

mä en aikaisemmin hikoillut mitenkään hirveästi edes urheillessa. Mutta nykyään mulla on pää märkänä suurimman osan ajasta ja se ärsyttää ihan suunnatomasti. :P

-B-
4/10 | 

Jälleen taas onnistunut asu! Et kyllä näytä yhtään ryönäseltä :) Huomenna luvassa 30° - jee, NOT!!

se on hyvä, ettei valokuvissa tuu mukana hienhaju ja, kun ottaa kuvat riittävän kaukaa ei otsalla helmeilevät pisaratkaan näy. :D

Heidi
5/10 | 

Olen tässä joitain aikoja sitten löytänyt nämä sun molemmat blogit ja ihan jo malttamattomana usein odottelenkin sun seuraavaa postausta.

Nytkään en voinut muuta kuin nyökytellä noille sun lauseille tuosta hetkessä elämisestä ja hetkestä nauttimisesta ja just niistä pienistä asioista. Mä itse just opettelen murehtimaan vähän vähemmän asioista etukäteen, onnistuen siinä välillä vähän paremmin, välillä vähän huonommin, mutta pääasia kai on, että ainakin yrittää :D

Oot todella upea tyyppi ja vaikka hikoiluttaa niin toivotan sulle siltikin lämmintä ja aurinkoista kesää :D

oo, kiva kuulla, että olet tykännyt blogeista. Toivottavasti tuo Rapakunnossakin alkais pian taas päivittyä ahkerammin, kun saan työputken hetkeksi poikki.

Vähemmän murehtimaan opettelu on kyllä parasta mitä ihminen voi tehdä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram