Tässä ehdottomat lempikuvani eiliseltä. Nukkuvat ihmiset jotenkin kiehtovat mua. Oon ehkä vähän outo, mutta minusta olisi mahtavaa kuvata kokonainen sarja muotokuvia nukkuvista ihmisistä.  Am I weird? :D

Kommentit (15)

2/15 | 

Hyvä idea! :D Me oltiin mun parhaan kaverin kanssa viime kesänä reilaamassa, ja junassa tuli nukuttua monta tuntia, mitä ihmeellisimmissä asennoissa. Niistä ois kyllä saanu monta hauskaa kuvaa :D

veera
3/15 | 

hei,

pakko vinkata, että jan kailalla on upeita (!) vedoksia nukkuvista. tällä hetkellä nähtävillä ainakin turussa wäinö aaltosen museossa. suosittelen. :)

zeta

mä mietin ihan samaa... en tiedä, onko kyseessä nyt se, että julkisella paikalla saa kuvata ihmisiä ilman lupaa.

en kyllä haluaisi, että itseäni kuvattaisiin,kun nukun bussissa ja kuva julkaistaisiin jossakin mediassa. nukkuminen on kuitenkin jotenkin niin yksityinen tilanne...lisäksi henkilöt kuvissa ovat tunnistettavia..

itävallassa on julkisilla paikoilla kuvaaminen sallittua ihan kuten suomessakin. myöskään kuvien julkaiseminen ei ole kiellettyä vaikka kohde olisi tunnistettavissa. sitten vasta jos voidaan katsoa, että kuvassa olisi jotain sellaista että sen julkaiseminen todella loukkaisi kyseisen ihmisen kunniaa tai jos se julkaistaisiin jossakin loukkaavassa yhteydessä, niin olisi eri asia. tällaisissa kuvissa nyt ei kuitenkaan voida puhua mistään kunnian loukkaamisesta.

Mutta jos ny niin kävisi, että joku julkisella paikalla kuvaamani ihminen näkisi kuvansa blogissani ja pyytäisi sen poistamista niin kohteliaisuussyistä sen toki tekisin. Mutta mitään pakkoa siihenkään ei olisi.

sannu
5/15 | 

Sä tosiaan osaat vangita kameralle mielettömiä hetkiä, sellasia jotka on arkipäiväsiä kauniita asioita, mutta joita ei tuu aina huomanneeksi! Tiedätkö sä miten valokuvaajat työllistyy tänä päivänä? Saavatko kaikki sun opiskelijakaverit leivän valokuvaamisesta vai onko moni joutunut hakeutumaan muihin hommiin? Ihan mielenkiinnosta kyselen siksi, että mun haaveet valokuvaajan tai journalistin ammatista teilattiin aina sukulaisten ja vanhempien taholta tokaisemalla ettei niillä riitä töitä..

6/15 | 

Idea on kiehtova! Itse myös tykkään tarkkilla ihmisiä, nukkuvia ja etenkin kirjaa lukevia. Heidän ilmeiden seuraaminen on mitä parasta. Joskus Pariisissa ja Lontoossa kuvailinkin metrossa lukevien ilmeitä.

Anna
8/15 | 

Veera, mites ne Dieslin kumpparit? Kumpiin päädyit, mustiin vai harmaisiin? Halusin mustat, mutta jäljellä oli vain harmaita ja ne onkin ihan täydelliset! Kiitos vinkistä siis! :)

en ole päätynyt vielä kumpiinkaan vaan ne on molemmat täällä mulla. toiset lähtee äidille sitten kun osaan päättää. :D

.
9/15 | 

Kivoja kuvia, tosi kauniita ja vangitsevia. Mukava nähdä muutakin kuin muotia blogissasi välillä, vaikka ymmärränkin, että tämä muotiblogi on (ja saakin olla). Eli jatkossakin jotain tällaista kamaa aina silloin tällöin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram