Jotta ymmärtäisitte miten laajoilla radoilla minun ajatukseni vielä poukkoilevat sen suhteen millaista hääpukua voisin ajatella, niin pistetäänpä heti tähän pitsisen kotelomekon perään hieman toisenlaisia mekkoinspiraatiokuvia.

asos_haa2

Tämä Asos Black -malliston mekko on osunut silmiini kerta toisensa jälkeen noita sivuja selaiillessani ja aina s evaan viehättää. Ehdin jo jossain välissä miettiä, että häämekkoni ei ehkä sen vuoksi pitäisi olla musta, että se saattaisi tuntua liian arkiselta jokapäiväisen väritykseni ollessa juurikin tuota synkkyyttä, mutta tätä mekkoa katsellessani olenkin taas ihan toista mieltä. Täysin normaaleista mekoistani poikkeava malli yhdistettynä mielenkiintoisiin materiaaleihin läpikuultaviin yksityiskohtiin erottaisi asun kyllä normaaleista bilemekoistani varsin tehokkaasti.

asos_haa2_2

Ihan noin alas asti avonainen selkä ei kuitenkaan sopisi itselleni, sillä  mekon takaosan suhteen pitää mennä rintaliivien ehdoilla. Myöskään tuollainen läpikuultava kangas tuollaisessa kylkiläskit armottomasti paljastavassa paikassa on ihan nounou. Mutta noin niinkuin puvun teettämistä ajatellen nämä kuvat on hyvä säilyttää sillä tuo erilaisten mustien materiaalien yhdistely sekä helman kerroksellisuus ja epäsymmetrisyys ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoisia ideoita.

asos_haa1

Hieman samanlaisia fiiliksiä tarjoilee myös tämä toinen Asoksen valikoimista löytynyt leninki. Tässä viehättää erityisesti nuo kauniit laskostukset ja rypytykset.

Ainoastaan yksi asia on ollut lähes sataprosenttisen varmaa jo vuosikausia. Hääpukuni on oltava sellainen, että siihen voi yhdistää punaiset kengät. Punaisissa kengissä tunnen oloni kotoisaksi ja omaksi itsekseni ja silloin mikään ei voi mennä pieleen. :)

Mustista hääasuista puheenollen..Kyllähän minut on täällä blogissakin jo kerran nähty mustana "morsiamena"... Ja kyseinen lookkihan päätyi sitten myös lehden kanteen. :D

Kommentit (8)

9/8 | 

Oi, nuo mekot on tarttuneet minunkin silmiini, itselläni ei vaan ole mitään tarvetta tuollaisille ihahuuksille...

Noilla ajatuksilla vois punaisten kenkien kaverina toimia just tietynlainen shamppanja/nougat/nude, ja varsinkin muutamista eri maateriaaleja yhdistettynä. Ei liian vaalea ja pliisu eikä liian tunkkainen... Toinen mikä vois olla upea olis jokun savuinen, harmaa, varsinkin silkkikankaassa vois toimia upeasti, ei mitään halpaa satiinimaista kiiltoa vaan ihana himmeä, pehmeä väri... :)

Oletko muuten kirjoittanut siitä Amorphiksen keikasta vai olenko vain missannut asian? Itse olin edellisenä iltana katsomassa bändiä ja iki-ihania vierailijoita. :)

P

Veera
10/8 | 

joo, tollanen malli toimis kyllä just noissa ehdottamissasi väreissä. mulle kaikki kullan sävyt on aika luontaisia juhlavärejä joten sinne suuntaankin vois tietty mennä..

En ole siitä joulukuisesta keikasta mitään raportoinut kun ei ollut kunnon kameraa mukana joten en mä halunnut mitään pokkariräpsyjä tänne laittaa. Mut upee keikka oli ja tiristin melkein onnen kyyneleitä.

Ville Tuomen tulo lavalle sai jo lähes pyörtymään innosta. Kaksi mun kotimaista suosikki miessolistia yhtäaikaa lavalla. huhhuh.

11/8 | 

Asoksen Black ja White -mallistot ovat kyllä yllättävän inspiroivia. Ekan mekon takakappaleiden ei paljon enempää tarvitse mennä päällekkäin, että peittävät liivit.

Minulla olisi kysymyskin - Bronx kenkien koosta! Ovatko normaaleja / pieniä / suuria? Kapea vai leveä lesti?

Veera
12/8 | 

mä käytän Bronxeista ihan 37 kokoa eli samaa mitä 90% kengistäni.

Mä olen ennemminkin leveä ja lättäjalkainen ja itselle ainakin ollut Bronxit usein hyviä. Mutta jos esim. vertaisin Vagabondeihin niin sanoisin, että Bronxit on ehkä hieman kapeampia.

Esikko
16/8 | 

Mustahan on jopa paljon perinteisempi hääpuvun väri kuin valkoinen, joka tuli muotiin vasta 1800-luvulla. Oma pukuni oli musta ja tosi kivalta tuntui olla kotonaan häämekossakin. Ei siihen hääpäiväjännäilyihin tarvi lisätä vielä stressiä siitä, että tuntee olonsa kledjujen takia epämukavaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram