Olen sanonut sen ennenkin ja toistan sen jälleen: minä rakastan hotelleja ja niissä yöpymistä. Tällä viikolla pääsee uinumaan vaihteeksi kolmen yön verran pehmeisiin hotellilakanoihin ja se jos mikä on mahtavuutta!

Yleensä kun ihaniin hotelleihin pääsen, on niiden tunnelmaa yritettävä ikuistaa myös kuvien keinoin. Olin ihan täysin unohtanut vuosi sitten Tukholman muotiviikolla hurmaavasta hotellihuoneestani ottamat kuvat, mutta löysin ne arkistoista viime viikolla ihan vahingossa.

Yövyimme tuolla vuoden takaisella reissulla Nelliinan kanssa upeassa 1860-luvulla rakennetussa Berns hotellissa, jonka suuressa salissa myös osa näytöksistä järjestettiin. Söimme myös yhtenä päivänä lounasta Bernsin Asiatiska-ravintolassa yhdessä paikan markkinointi-ihmisten kanssa ja he kertoivat, että samassa paikassa avattiin Ruotsin ensimmäinen kiinalainen ravintola jo vuonna 1944. Rakennus siis piti sisällään melkoiset määrät historian siipien kaunista havinaa.

Meillä oli molemmilla omat yhden hengen huoneet ja ainakin itse koin tuon kodikkaan tuntuisen huoneen todella toimivaksi ja jopa tilavaksi nimestään (extra small rum) huolimatta. Ihastuin kovasti art deco -tyylisen huoneeni linjakkaaseen sisustukseen. Tuossa pienessä pesässä oli melko paljon enemmän fiilistä ja persoonallisuutta kuin perus ketjuhotellien standardihuoneissa.

Pikkuinen kauniisti kulunut nahkasohva oli integroitu näppärästi valoisaan ikkunasyvennykseen.

Tämän yöpöydällä seisseen ryhdikkään lamppukaunottaren huolisin koska tahansa omaankin kotiini.

Yllä olevaa kuvaa katsellessa minulle alkoi kummasti kirkastua millaisilla väreillä voisin sisustaa meidän pikkuruisen makuuhuoneemme.

Minibaari oli piilotettu tyylikkäästi monikulmaisen tiikkikaapiston sisuksiin.

Perus minibaarituotteiden lisäksi huoneessa oli tarjolla vähän normaalista poikkeavampiakin tuotteita. Mikäli matkaan olisi sattunut kumppani lemmenleikkejä varten, olisi minibaarilaskuun voinut napata hyllystä esim. käsiraudat tai saumasukat. Ja jos ei sattunut leikkikaveria mukaan, niin Pom Pom Parlourin tyylikkäistä pakkauksista löytyi myös vibraattori sekä eroottisia novelleja ruotsiksi. Pientä vaihtelua sille hotellihuoneiden vakiokirjalle Raamatulle. ;D

Pienessä huoneessa tila oli hyödynnetty tehokkaasti ja sängyn pääty toimi samalla yöpöytänä ja säilytystilana.

Lehtitelineestä löytyi valikoima sisustuslehtiä iltalukemiseksi.

Kenkien määrästä päätellen voisi kuvitella, että reissu olisi kestänyt huomattavasti pidempään kuin vain kolme päivää. Ja voin itse asiassa tunnustaa, että taisin jopa siivota jotkut kengät tuosta pois ennen kuvan ottamista koska hillitön kenkäpino vähän nolotti. :D

Näiden pikkuruisten huoneiden vastapainoksi hotellissa onkin sitten kuvien perusteella toinen toistaan huikeampia huoneita ja sviittejä. Ja käsitykseni mukaan kaikki huoneet ovat omanlaisiaan ja sisutettu yksilöllisesti. Mikäli sisustuskuvat kiinnostavat, niin kuvia muutamasta Bernsin upeasta sviitistä löytyy TÄÄLTÄ.

Nyt sitten jännityksellä odotan millainen hotelli meillä on Jonnan kanssa Wienissä. En nimittäin lainkaan muista mikä hotelli me loppujen lopuksi varattiin. :D Toivottavasti on jälleen jotain kuvaamisen arvoista!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram