ylärivi vasemmalta: Duffy, Esprit/isokuva: Birckenstock/pienet ylhäältä alas: Birckenstock, Clarks

Kiroilin eilen illalla blogin FB-sivulla, että voisko joku käydä asentamassa mun selaimeen jonkun eston, etten pääsis enää yhdellekään sivustolle missä myydään kenkiä. Oon aivan liian kiinnostunut selailemaan sivutolkulla kaikenmoisia ronttosia ja sieltä niitä himotuksen siemeniä sitten päätyy mieleen muhimaan. En mä esimerkiksi älyäis just nyt haluta hopeanvärisiä terveyssandaaleja jos ei sellaiset olisi missään silmääni osumaan. Mutta kun osui, niin alkoipa kuulkaa kiinnostelemaan.

Olen jo usein kertonut, että mä olen muotioikkujen suhteen usein enemmänkin pohjamudissa möyrivä kuin aallonharjalla surffaava. Kaipaan aikaa lämmetäkseni trendeille ja laahaan siksi vahvasti perässä. Birckenstockit ja muut pitkän aikaa vain mummojen jaloissa nähdyt terveyssandaalit rytisivät hottien kenkien listalle jo pari kesää sitten,  mutta mulla meni viime kesäkin vielä sellaisella "en oikein tiedä mitä mieltä oisin" -fiiliksellä. Nyt, kesällä 2015 minäkin olen vihdoin valmis tälle muodille. Ja mä olisin valmis sille erityisesti hopean hohtoisena.

 

 

Kiinnostukseni herättivät alunperin nuo Birckenstockin klassiset Arizonat ysäriviboja tarjoilevassa hologrammihopeisessa värissään. Kyseiset kaunokaiset löytyvät ainakin brittiläisen Officen valikoimista.

Tänään sitten Ratsulan kenkäosastolla vastaan sattui varsin oiva kilpailija hologrammi-birksuille. Ei nimittäin lainkaan huonot nuokaan Clarksin solisandaalit. Harmikseni oma kokoni ja vierekkäisetkin koot olivat paikallisesta putiikista loppu, joten en pystynyt sovittelemaan. Ratsulassa vaan olis ollut viikonlopun ajan -20% normihintaisista tuotteista Moda-kortilla, joten olisi ollut vallan näppärää, jos ratkaisu olisi löytynyt sieltä. Googlailun perusteella Netrix Rose -nimistä sandaalia myy ainakin Brandos.

Sekä Clarksien, että Birckenstockien hinta (jälkimmäinen postikuluineen) pyörii satasen kieppeillä, joten koitin sitten etsiskellä löytyisikö mitään tämän himon tyydyttävää vähän edullisemmin. Ja löytyihän sitä! Brandosilla silmiin sattuneet Espritin Anita -sandaalit ovat oikein hyvä vaihtoehto hieman sirommalla ulkomuodolla ja vain 45 euron hinnalla!

Samaa tyyliä toki löytyy vielä tuotakin edullisemmin, esimerkiksi postauksen ekan kuvan tekstiilimatskuiset Duffyt, ja esim. Asoksella oli hopeista sandaalia jos jonkinmoista. Itselleni on kuitenkin tärkeää, että sandaali on nahkaa, joten sivuutin heti kaikki keinonahkakammotukset.

En nyt vielä päätynyt yksiäkään sandaaleja tilaamaan, mutta nuo Espritit kyllä alkoi vaikuttaa melko houkuttelevilta. Toisaalta mietin, että Birckenstockit olisivat kyllä mukavuudessaan varmasti ihan omaa luokkaansa. (en omista vielä yksiäkään, mutta olen usemman kerran sovitellut) Pitänee siis vielä tuumailla... Ja voihan tässä vielä käydä niinkin kuin monen muunkin kenkähimotuksen kohdalla, että ehtii jo mennä ohikin, kun joku uudempi tuttavuus kiilaa mielen päälle. :D

Mut miten on, löytyiskö näistä teille kelpaavia töppösiä?

PS: Saakelin google-mainonta!!!! Nyt ei naamakirja anna mun lainkaan unohtaa mitään näitä selailemiani kenkiä, kun joka hiton kerta facebookiin mennessä jotkut lipokkaat töröttää joko sivupalkissa tai seinällä. Viekasta. Todella viekasta.

Kommentit (4)

Vel
5/4 | 

Vinkki! Ostin Birckenstockien sijaan mangosta neljäkybällä tuollaiset hopeiset sandaalit - ja vielä nahkaa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/4 | 

oo, kiitti vinkistä! pitää tarkastaa Mango kun seuraavan kerran meen Helsinkiin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

7/4 | 

Aargh, koko päivän Helsingissä kiroilin kaupoissa sitä, kuinka näitä upeita sandaaleja (sekä hopeisina että kultaisina) löytyy kyllä naisille, mutta miesten pitää tyytyä kamaliin mokkapurkkareihin. VÄÄRYYTTÄ, määki haluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat