Eilen aurinko paistoi taivaan lisäksi meikäläisen persuksessa. Tai ainakin iso takamukseni verhottuna kirkuvan oransseihin housuihin saattoi vaikuttaa erehdyttävästi tuolta megalomaaniselta tulipallolta.

Aamupäivällä töihin kävellessä oli ihan mahtava kevät fiilis, kun auringossa tarkeni talvitakin sijaan rakkaalla nahkarotsilla ja muistin lähtiessä napata aurinkolasitkin matkaan ensimmäistä kertaa tänä "keväänä".

Tässä ekassa kuvassa näkyy muuten hyvin tuo mun todella usein käyttämäni vyölenkki-kikka. Usein tuollaiset löysälinjaiset neuleet ja t-paidat laskeutuvat näiden hirmuhinkkien kanssa vähän turhan telttamaisesti saaden vatsan seudun vaikuttamaan vielä isommalta kuin onkaan.

Edellä mainitun ei-toivotun efektin vuoksi tykkään tehdä löysempien paitojen kanssa niin, että joko kiskaisen paidan helmasta pienelle solmulle tai sitten pujotan sen vyölenkin läpi tai työnnän pienen pätkän paitaa housun taskuun.

Näin paita ei telttailullaan turhaan piilottele vartalon muotoa, vaan kokonaisuus on istuvampi. Samalla kuitenkin solmun puseroon aiheuttamat rypyt ja laskokset häivyttävät pahimpia vararenkaita vyötäröltä. Eli kyseesä on siis jonkinmoinen silmänkääntötemppu. :D

Vähänkö mä muuten tykkään mun tukasta tuossa kuvassa! Siinä on sotkuisuudessan jotain ihanaa kasarifiilistä. Kun hiuksia viime viikolla vain siistimismielessä lyhennettiin ja jätettiin värjäys vasta muutaman viikon päähän, olin ihan varma, että etenkin lyhyeltä sivulta paljastuu todella nolottava maantienharmaus, mutta olin väärässä.

Jotenkin se juurikasvu on aina värjätyn tukan rinnalla näyttänyt paljon vaaleammalta ja olen siis luokitellut itseni monien muiden naisten tapaan maantienharmaaksi. Totuus on kuitenkin se, että lyhyt sivu on nyt ihan ehtaa omaa väriä ja se on itse asiassa aika paljon  tummempi kuin olen kuvitellut

housut/Lindex, neule/Flash, nahkarotsi/Saki, bikerit/Clou, aurinkolasit/Ray-Ban, kaulakoru/Antti Asplund

Noiden housujen kanssa kävi vähän ikävästi. Ostin ne torstaina Lindexistä, kun remontoidun myymälän avajaisten kunniaksi kaikesta sai -20% alennuksen. (tiedän, nää on mun kolmannet oranssit housut..) Pökät olivat siis ekaakertaa päällä, kun työkaveri kesken päivän mainitsi, että "sun housut on rikki".

Oikealla puolen oli sivusauma ratkennut n. 10 cm matkalta. Nice! Joo, olihan ne toki vähän naftin tuntoiset, kun ekaa kertaa kiskoi jalkaan, mutta ei niiden nyt ihan ratketa nyt sentään olisi pitänyt. :D No, pitänee käydä Lindexissä kysymässä löytyiskö niiltä uudet tilalle.

Kaulassa roikkuu Indiedays Fashion Weekendin Fashion Marketilta ostettu Antti Asplundin rautaristi. Tämä on juuri sellainen kaulakoru josta pidän aivan hurjasti. Korulla on riittävästi sekä pituutta, että painoa, jotta se roikkuu nätisti  aloillaan rintojen alapuolella, eikä pompi ikävästi tissien päällä. Lisäksi se on yhtäaikaa yksinkertainen mutta sopivan näyttävä ja sopii näin ollen lähes asuun kuin asuun.  Toimii siis pelastajana silloin, kun asu tuntuu liian tyhjältä, mutta ei oikein tiedä, että mitä siihen lisäisi. Eli lyhyesti sanottuna, loistava ostos.

Mitäs olette mieltä tästä mustan ja oranssin liitosta? Oma mielipide on, että toimii! Kuuluu ehdottomiin lemppareihin tällä hetkellä.

Kommentit (6)

Marjukka
7/6 | 

Toimii mustan ja oranssin liitto!

Ja tuo tukka on hyvännäköinen, ihailin tukkaa jo Golden-postauksessa!

Evelin
8/6 | 

Oranssit pöksyt ovat todella pirteät ja sopivat sinulle upeasti. Mutta... En sitten millään pidä noista baikkereista. Ne ovat minusta kauhean miesmäiset. Tuohon asuun jotkut naisellisemmat kengät, niin WAU! Ja tukka on muuten minustakin aivan mahtava.

9/6 | 

bikerit nyt sattuu olemaan minun lempikengät ja tykkään niiden rempseästä jätkämäisyydestä, joten ne tulee yhdistettyä arkisin melkein asuun kuin asuun. Naiselliset ja keveät kengät eivät vain tunnu omalta arkipukeutumisessa. :)

10/6 | 

Mä oon kyllä bikereiten kannalla, sopii just täydellisesti tohon asuun! oon itteki biker-fani, ne kun tuo just sitä sopivaa jätkämäistä asennetta, plus kestää yleensä paremmin loskaa ja sohjoa kun ne vähän naisellisemmat kengät (vaikka niitäkin tulee käytettyä) =)

ja musta ja oranssi tosiaan toimii yllättävän hyvin! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram