Jos oikein kovasti räpyttelisi, niin lähtisiköhän sitä lentoon lentoon? Läpikuultavilla ja henkäyksenohuilla siivillä liihottelisin kaupungin yllä ja tuntisin itseni hetken aikaa keveämmäksi kuin höyhen.

sheer3

sheer2

sheer1

Just, laskeudutaanpa sitten samointein takaisin maan pinnalle sieltä runotytön haavemaailmasta. Saattaa olla, että kaikkien näiden kilojen ilmaan nostamiseen tarvittaisiin hieman järeämmät siivet kuin seitsemän euron polyesteri-lepakkohihat. Epäreilua sanon minä.

Mutta koska todellisuus on aina hetkittäin kovaa ja epäreilua, niin välillä tekee hyvää uppoutua mielikuvituksen syövereihin ja kuvitella itsensä kevyeksi ja huolettomaksi. Kun levittää kädet, pistää silmät kiinni ja antaa kesätuulen puhaltaa lämpimästi kasvoille, voi hetken aikaa tuntea liitävänsä. Suosittelen päänsisäistä lentomatkaa lämpimästi kaikille. Äkkilähtöjä tarjolla koko ajan.

Kommentit (2)

Heini
4/2 | 

Ihanaa kun olet kirjoitellut ahkerasti nyt blogiisi =) Mun lemppariblogi, ehdottomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat