Ai että, mä oon ihan innoissani kaikista mahtavista kuvankäsittely-appseista joita olen puhelimeeni viime aikoina ladannut. Osa oikeasti hyödyllisiä ja osa muuten vaan huikeita. Nyt esim. tiedän miten coolilta näyttäisin viiksillä. :D

Näitä lyhyitä puhelimella tehtyjä postauksia on nyt siis alkanut ilmestyä blogiin siitä syystä, että sain maaliskuussa kokeiltavakseni Nokian uuden Lumia 800-luurin ja oon niin innoissani siitä että tällä pystyy kaiken muun touhun ohella myös tosiaan päivittämään blogia. Ja vieläpä melko sujuvasti!

Eli luvassa on siis tästä eteenpäinkin kaikenmoisia puhelimella blogattuja pikakuulumisia. Asiallisia ja näitä vähemmän asiallisia. Ja käyttökokemuksia tästä Lumiasta ja mun lempi-appseista vielä luvassa.

Kommentit (3)

suski
5/3 | 

vielä kun kehitettäisiin appsi joka mahdollistaisi sen, ettei joka passi-/virallisessa kuvaustilanteessa onnistuisi näyttämään ihan mursulta taikka hamsterilta... en sentään kehdannut kolmatta kertaa pärstääni kuvauttaa, mutta polttoon taitavat mennä nuo päivälliset passikuvat :(

sipi
6/3 | 

Millä appsilla saa tämmösiä fotoja? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat