Nonni, toissapäivänä se aukesi, shortsikausi nimittäin. Vaikka paljain kintuin hameessa oli tullutkin jo muutama kerta mentyä, niin jotenkin shortsien päälle pukeminen on vasta se mistä tulee todella kesäfiilis.Joku saattaa muistaa, kun alkuvuodesta sovittelin näitä pitsikoristeisia shortseja Junarosen showroomilla. Nyt kun esillä on jo seuraavien sesonkien kamppeet, ilahdutti Junarosen tyypit lähettämällä tuon mallikappaleen minulle.

Sovittaessa talvella mulla oli paksut mustat sukkahousut alla, joten silloin ei saanut ihan kunnollista kuvaa miltä pöksyt sitten kesällä näyttäisi, mutta mahtavaltahan ne näyttää! Siis noi shortsit, kintut on vielä kalpeaakin kalpeammat ja talven jäljiltä kuivat koppurat. Mutta nyt lahkeiden ja helmojen lyhyenemisen myötä alkoi ihonhoitokin kiinnostaa ihan eri tavalla, joten loppuviikkoon on suunnitella kuorinnalla, kosteutuksella ja kevyesti päivettävällä voiteella läträttävä tehokuuri. Olis kiva saada iho huijattua pikkuisen paperinvalkoista sävykkäämmäksi. (Tosin aloitin jo ihan oikean brunan saalistamista käräyttämällä eilen töissä niskani! Miten se on aina niin vaikeaa tajuta, että aurinkorasvaa pitää muistaa laittaa muulloinkin kuin rannalle mennessä?)

Aikeissa on myös varata aika sokerointiin jahka palaan reissuiltani taas Poriin. Säärien ajaminen on niin hiton tympeetä puuhaa ja talvella olenkin asian kanssa todella laiska, kun ei koivet juuri esillä ole, mutta kesällä hillun kyllä niin paljon paljain säärin, että parempi hoitaa homma kunnolla. Suomen suvi on sen verran lyhyt, että ei siellä sokeroinnissa monta kertaa tarvii hypätä. :D

Mutta vaikka säärien toiveissa oleva kesäkunto onkin vielä tavoittamatta, niin ei tämä nykytilannekaan silti estä mua pukeutumasta lyhyisiin lahkeisiin ja helmoihin sillä siinähän ne samalla sitä luonnollista väriä saa, kun paljastaa vaalean nahkansa auringolle.

shortsit-Junarose (saatu)/t-paita-Cubus/sandaalit-Crocs (saatu)/laukku-H&M/takki-Even&Odd/aurinkolasit-Le Specs/korvikset-H&M

Olen viime aikoina huomannut vähentäneeni mustan käyttöä pukeutumisessa ihan radikaalisti. Entinen kokomustan rakastaja on huomannut monta kertaa pitävänsä mustia vaatteita liian synkkinä. Mutta nyt kun lämpimän kelin ansiosta saattoi jättää paljasta pintaa enempi näkyviin, tuntui kokomusta jälleen ihan käyttökelpoiselta. Ei oo yhtään niin synkän näköistä, kun iloisen valkoiset kintut ja käsivarret keventää kokonaisuutta! Ehkä mä en sittenkään kaipaa sitä rusketusta. :D

Jos noita shortseja joku himottelee itselleen, niin niitä on vielä saatavilla ainakin Junarosen omasta verkkokaupasta koossa 52-54 ja Zalandolta 44-46 ja 50. Shortsien vyötäröllä on takana kuminauha, joten ei oo koko ihan muutamasta sentistä kiinni.

Nyt nopeesti jotain lounasta nassuun ja sit taas inhokkipuuhan eli pakkaamisen pariin. Edessä yhdistetty työ-ja lomamatka, kun suuntaan ensin Turkuun kouluttamaan ja sieltä vajaaksi viikoksi vanhempien luo Kainuuseen, josta palaan sitten Jyväskylän koulutuspiipahduksen kautta Poriin yhdeksi yöksi suunnatakseni jälleen muutamaksi päiväksi töihin Helsinkiin. Mä jo ihan odotan sitä, että alkaa kesäduuni SK:ssa, niin saa olla vaihteeksi ihan paikoillaan. Mut ihana päästä ensin kotikotiin relaamaan ja näkemään kavereita ja sukua. Oon viimeksi käynyt siellä viime elokuussa. 

Sääennuste lupailee Kainuuseen vierailuni ajaksi kaikkea 12-23 asteen väliltä, joten kyllä mä taidan varulta pakata nää shortsitkin matkaan!

Kommentit (14)

Mursu2
15/14 | 

Vitsit sulla on kauniin muotoiset jalat :)

Ja tarttis varmaan joo, etsiä shortsit, farkut alkaa olla himppasen liian kuumat näillä lämpöasteilla :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/14 | 

suosittelen! Shortseista tulee todellinen kesäolo!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/14 | 

Mun pöksyissä lukee M/44-46, mutta en ole varma onko nyt myynnissä olevissa shortseissa samalla tavalla ns. kaksoiskoko vai onko tosiaan yksittäiset koot niin kuin nettikauppojen infosta voisi päätellä. Mallikappaleet ei aina välttämättä ole ihan yks yhteen lopullisen myyntiin tulevan tuotteen kanssa, joten en siksi osaa nyt sanoa mitään tarkkaa infoa kokopolitiikasta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/14 | 

Kauanko tuo sokerointi pitää sääret sileinä? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/14 | 

Riippuu toli paljon omasta karvankasvutahdista. 2-4 vkoa varmaan vaihteluväli. Itse en viime kesänä käynyt kertaakaan sokeroinnissa mutta parin vuoden takaa on muistikuva, että ehkä kolmisen viikkoa pärjäsi sokeroinnin jälkeen ennen kuin alko taas karvat ärsyttää. Mut siinä on se hyvä puoli että karva kasvaa taas uutena pehmemmin, kuin siis ajelun jäljiltä katkenneena.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
21/14 | 

Okkei! Tiedätkö, kiinnostuin asiasta ja googlailin vähän, eikä se niin kallista ollutkaan kuin luulin! Aion siis sun inspiroimana varata säärten sokerointiin ajan, ensimmäistä kertaa :) Höyläily on kyllä niin viimestä hommaa!

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/14 | 

joo, pelkät sääret ei tosiaan maksa montaa kymppiä. Itse pohdin, että josko ottais kintut+kainalot -setin..

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
23/14 | 

Näyttää ihan sairaan hyvältä nuo shortsit <3

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/14 | 

nää saattaa kyllä nousta kesän pidetyimpien vaatteiden listalle!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
25/14 | 

Kiitos sinulle tästä blogista! Olen saanut sinulta niin paljon uskallusta, että olen nyt päättänyt, että tänä kesänä minun ei tarvitse hikoilla peittävissä vaatteissa! Eilen minulla oli eka kertaa päällä polvet paljastava mekko ILMAN leginsejä alla! 😄 Ja tunsin oloni nätiksi eikä kukaan katsonut pitkään! 😄

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/14 | 

Huraa! Ei muuta kuin kintut alttiiksi auringolle, päälle just sitä mitä huvittaa ja nauttimaan kesästä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
27/14 | 

Olet kyllä niin kaunis ihminen!

Veera
Liittynyt2.9.2015
28/14 | 

kiitos kovasti :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat