Pakko jakaa nopea shoppailuvinkki, joka on voimassa vielä nyt torstain 17.4. ajan. Shopbop tarjoaa -25% alennuksen kaikista tuotteistaan, myös alehintaisista koodilla INTHEFAMILY14!

Itsekin oli ihan pakko katsastaa aleosasto mahdollisten superlöytöjen varalta ja kyllähän sieltä sellainenkin silmään osui. Shopbopin oman Bop Basicsin 100% kashmiria olevat neulehuivit olivat -70% alessa ja maksoivat jo ennen lisäalea alle kolmekymppiä kipale.

shopbop

Tiesin äitini innostuvan tästä löydöstä ja pistin hänelle viestin, että "montako tilataan?". Vastaus kuului "montako saa satasella?". :D Pikainen loppusumman tsekkaus alennuksien ja tullien + muiden kulujen jälkeen kertoi neljän huivin yhteishinnaksi 112 €, joten tilattiin molemmille kaksi. Mammalle viininpunainen ja musta ja minulle vaaleanharmaa ja armyvihreä. Yhden huivin hinnaksi tuli siis 28 €. Me kashmirin rakastajat olimme molemmat tyytyväisiä löytöön.

Eihän näitä tässä kesän ovelta kurkkiessa ehkä ihan heti tarvitse, mutta sitten kun niiden aika koittaa, ovatkin hinnat aivan toisia. Syksy on sitten ihana kohdata uusien pehmoisten ja lämpimien huivien kanssa.

Shopbopilta joitakin kertoja aiemminkin tilanneena voin kertoa toimituksen todella nopeaksi. Paketti on ovella nopeammin kuin monet kotimaiset nettikaupat saavat tilauksiaan edes pakattua.

Kommentit (4)

jep
1/4 | 

kiitos, hyvä vinkki ja meni käyttöön : ) tuo koodi vaan ei toiminut, vai käsitinkö jotenkin väärin ? tilasin joskus puoli kahdentoista aikaan eilen illalla. hintaa huiville jäi se noin 28 euroa plus postit päälle..halpa silti : ) toivottavasti on hyvä tuote.

Veera

Hmm.. Onpa harmi ettei toiminut enää. Mietin itsekin tuota postausta tehdessä, että minkähän aikavyöhykkeen mukaan se toimii, mutta en valitettavasti tiennyt. :(

Mutta edullinen löytö tuo oli onneksi silti!

Terhi
2/4 | 

Mulla koodi toimi varsin mainiosti :) Ja tilasin noita samaisia huiveja pari kappaletta, koska kasmir vaan on niiiiiin ihanaa.

Tullit kyllä upsin kautta oli aika suolaiset :(

Maddaleena

Huivit tulivat tänään. UPS toimitti ovelle ja kaikkine kuluineen neljä huivia maksoi 115€

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram