Pistin tuossa juuri Campadrelle tilauksen menemään ja ajattelin, että tästä vinkistä voisi olla iloa myös jollekin teistä. Siellä olis nimittäin kolme eri Shock Absorberin urheilurintsikkamallia (nuo kuvassa näkyvät) tosi hyvässä alessa. Ja mikä parasta, noista reunimmaisista on ainakin nyt tätä kirjoittaessani vielä molemmista hyvä kokovalikoima jäljellä. 

Itselleni tilasin nuo vasemman puoleiset liivit, joita minulta löytyy yhdet jo ennestäänkin. Eli hyväksi havaitut.

Toinen tuote mikä mua olisi kovasti kiinnostanut olis ollut nuo Wonderbran olkaimettomat liivit, En kuitenkaan ole koskaan kyseistä merkkiä sovittanut, niin en viitsinyt alkaa arvalla valitsemaan kokoa, kun noita alusvaatteita ei voi Campadrelle palauttaa.

Mutta jos siellä on joku, jolle merkki ja koot on ennestään tuttuja, niin kivasti puoleen hintaan irtoaa nyt esim tuo Ultimate Strapless Bra ja kokoja näissäkin oli tuonne I-kuppiin saakka. Myös muita Wonderbran malleja tarjolla.

Onko kellään suurin piirtein mun kanssa rintamuskesta samankokoisella (80-85 G-H) kokemusta noista Wonderbran liiveistä? Erityisesti tuo Strapless Bra kiinnostelee. Toimiiko? Millaist koot?

Mikäli halajat rintsikkaostoksille, etkä ole vielä Campadren jäsen, voit halutessasi rekisteröityä tämän suosittelulinkkini kautta. 

EDIT: Suosittelulinkki tarkoittaa siis sitä, että mikäli linkin kautta liittynyt henkilö tekee joskus Campadresta ostoksen, saa suosittelija bonuksen, eli käyttörahaa Campadrelle. Jäsenenä löydät oman suosittelulinkkisi omista asiakastiedoistasi.

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

mitä tarkoittaa tuo "suosittelulinkkini kautta", onko se vastaava kuin ne affiliatelinkit, joiden kautta ostetuista tuotteista bloggaaja saa jotain etuja ?

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/6 | 

ah, mä lisään tarkemman kuvauksen postaukseen. Mikäli linkin kautta liittynyt henkilö tekee joskus ensimmäisen ostoksensa, saa suosittelija bonuksen. Tätä suosittelua voi tehdä kuka tahansa. Ei siis ole mikään bloggaajien juttu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

saya
9/6 | 

Liityin sun kautta Campdareen joskus viimeksi kun sulla oli postaus aiheesta :) Löysin kivan laukun, joka tuli kohtuuajassa ja oli muutenki sellainen kuin oli tarkoituskin. Ja samaan aikaan tilasin naisten L-kokoisen urheilutopin, joka tuli paljon myöhemmin kuin laukku ja muuttui matkan varrella miesten M-kokoiseksi... Ajattelivat vissiin ettei eroa huomaa (?) :D 12 euron ostoksesta en viitsi taistella palautusta tuolla (erittäin) heikolla toisella kotimaisella joten luovutan sen sitten varmaan jollekin lähipiirin miehelle... Omasta kokemuksesta johtuen taitaa jäädä tulevaisuudessa tilaukset tekemättä, vaikka kuinka yleensä toimisi toimitus tai olisi houkuttelevia tarjouksia :/

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

No voihan harmi, että tuli väärä tuote. Itsellä on kaikki kymmenkunta tuonne tekemääni tilausta menneet ongelmitta ja jotain olen joskus palauttanutkin. 

Mutta tuo eri aikaan saapuminen ei ole ns. virhe, sillä vaikka tilaisi tuotteet samaan aikaan, mutta ne ovat eri merkkien kamppiksista, saattaa niissä toimitusajat vaihdella. Nytkin siellä on tuotteita, joissa arvioitu toimitusaika maaliskuun ekalla viikolla ja toisissa taas parikin viikkoa myöhemmin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Netta
11/6 | 

Kahdet olkaimettomat liivit on ja hyväksi todetut. Toiset omaa normaalia kokoa 80 G ja toiset isommat eli H. Isompi näkyy kainalon yläpuolelta läpi jos on kireä paita, eli on sen verran liian iso, mutta rinnat pysyvät hyvin kupeissa. Pienemmät päällä jos riehun niin tulevat kupin yli. Tykkään pienemmistä silti enemmän.

Maaren
12/6 | 

Yhdet Wonderbran olkaimettomat löytyvät hyllystä, ostin ne itseasiassa häitäni varten. Mallia en muista (tosin Ultimate Strapless voisi sopia muottiin sillä näyttävät kovin tutuilta) ja koko on 85H. Päällä olivat kerralla noin 14 tuntia ja oli niin mukava olo kuin voi! 

Muistan jännänneeni liikkeeseen mennessä että löytyykö näille hinkeille ikinä olkaimettomia liivejä joissa tissit eivät näytä kuuluvan 80-vuotiaalle mutta kyllä näillä liiveillä kehtasi astella työpaikalle ja häihin ja kertaakaan ei ole tullut sellainen fiilis että vilauttelisin ylimääräistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram