Mikä on koko päivän paras hetki ottaa asukuvia? No tietenkin välittömästi käveltyäsi vesisateessa ja meikkien ja tukkatuotteiden huuhtouduttua katuojiin. Mutta onneksi aina voi tuijotella ujona kohti varpaitaan jotta naamavärkki pysyy piilossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

nahkahame-H&M/pusero-Lindex/kengät-Bronx

 

Torstaina tuli koluttua Helsingissä pr-toimistojen pressipäivillä ruokatarjoilujen määrään ja ja herkullisuuteen nähden aivan liian pinkeässä nahkahameessa. Täytyy tästälähin muistaa, että tuota hamosta kannattaa käyttää lähinnä nälkälakkopäivinä tai heti viiden päivän vatsataudin jälkimainigeissa.

Onneksi kuitenkin fiksusti yhdistin tuohon seisomahameeseen myös seisomakengät. Toisin kuin ystäväni Piia, joka kerran muinoin pisti yhtäaikaa juhliin päälleen juurikin niin kireän kynähameen, ettei istumaan taipunut, mutta myös niin korkeat ja epämukavat kengät, ettei oikein tahtonut seisominenkaan onnistua. Se on kuulkaa tytöt siis niin, että yhtälö seisomahame + istumakengät = tuutin täydeltä epämukavia hetkiä.

Allekirjoittanut puolestaan koki epämukavia hetkiä eilen baarin naistenvessassa, kun vartalonmyötäisen pikkumustan alle oli tullut tuupattua yhtäaikaa sekä läskinkuristussukkahousut, että bodyalaosalla varustettu alusmekko. Tuohon yhtälöön lisättiin sitten vielä siideripissahätä jonka varmasti tiedätte aika nopeaa toimintaa vaativaksi kriisitilanteeksi. Jostain sitä on jännitystä elämäänsä hankittava. Ja tuolla kombolla sai jännityksen lisäksi myös selkärangan liikkuvuutta hajoittavan urheilusuorituksen. Siihen malliin sai siellä kopissa tämä ämmä kiemurrella.

Näiden viime päivien epämukavia tilanteita aiheuttaneiden pukineiden sijaan olenkin tänään keskittynyt pyörimään kotona pyjamahousuissa ja pitsanhakureissullekin suuntasin kommandona.

Olisko tässä nyt riittävästi alusvaatteisiin iittyviä paljastuksia yhteen postaukseen. Ehkä aika painaa pää tyynyyn.. :D

 

 

 

Kommentit (4)

5/4 | 

Mikään ei ole niin ärsyttävää kun tarpoa vesisateessa tietäen että kohta pitäisi näyttää edustavalta... Tälläkin viikolla pariin otteeseen pääsi näin käymään, kyllä harmitti. Ja ei, näistä ei ota ikinä opikseen :D

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram