Bling bling kuuluu pikkujouluaikaan kuin kuplat shampanjaan. Parit kemut on vielä itselläkin tiedossa ja toivon kovasti, että kaapista löytyy jotain pientä kimallusta juhlamieltä kohottamaan. Mikäli yksikään paljettikoltuistani ei  mahdu (hyvin todennäköistä), niin onneksi itsensä voi koristella joulukuuseksi myös korulippaan kimaltelevilla aarteilla.

Mikäli ylenpalttinen juuresta latvaan koruilla kuorruttaminen ei tunnu houkuttelevalta edes pikkujoulujen varjolla, niin varsin näpsäkkä vaihtoehto on yksi koko asun kruunaava näyttävä koru. Itse suosin nimenomaan tätä taktiikkaa, enkä osaa käyttää yhtäaikaa esim. kaulakorua ja suuria korvakoruja.

bling

Useimmiten mun valinta on nimenomaan korvakorut ja tiedättekö miksi. Taas kerrn mä syytän tästäkin ongelmasta kuppikokoani. Ei riitä se, että vaatteiden sopimisen kanssa tulee ongelmia, vaan se on sitten sama juttu korujen kanssa. Itse ainakin joudun olemaan todella kriittinen ja ronkeli kaikkien kaulakorujen suhteen. Pituuden on oltava just eikä melkein.

Korun oltava joko lyhyt ja juuri oikealle kohtaa dekolteeta laskeutuva  yksilö, joka ei vahingossakaan yllä ikävästi tissivakoon tai sitten todella reippaasti rintojen alle yltävä riittävän pitkä riipus, jonka painopiste on selkeästi keskellä alhaalla. Esim kevyet pitkät helminauhat ei ole ollenkaan minun juttu, ne kun löytävät aina tiensä jonnekin kainaloon ja liiraavaat edes takaisin rintojen päällä.

Kaikki pahimmoilleen rintojen kohdalle laskeutuva on myös ihan täysin nounou. En kaipaa enää mitään ylimääräistä pomppivaa huutomerkkiä etumukselleni. Mutta mä luulen, että mä en ole ongelmani kanssa yksin. Kai siellä on muitakin rintojen vuoksi korurajoitteisia? Vertaistukea nyt heti! :D

35605_406029376165_312124686165_4288013_4186457_n

Välillä kuitenkin houkuttaisi pukea bling blingit vaihtelun vuoksi kaulaan. Nyt ajattelinkin etsiä kaapistani jonkun mekon, jonka kaula-aukon kanssa Koruharakasta kesällä saamani ketjukoru passaisi yhteen. Sen ulkoiluttaminen jossain kekkereissä nimittäin houkuttaisi kovasti.

Pienen operaation koru kuitenkin joutuu ensin kokemaan, nimittäin ketjujen lyhennyksen. Ne pirulaiset kun muuten uivat juurikin siellä jo aiemmin mainitussa vaossa. :P Korupihdit on jo kaivettu kaapista ja oikeat pituudetkin mittailtu, nyt siis vaan tuumasta toimeen ja juhlia odottamaan!

Jos sinäkin kaipaat pientä säihkettä tissiesi ylle tai alle, tai kivoja pikkulahjoja pukinkonttiin, niin käy ihmeessä vilkaisemassa 2-vuotis synttäreitään viettävän Koruharakan synttäritarjoukset ja muutkin kiiltävät aarteet. Synttäreiden kunniaksi harakka tarjoaa kaikki tilaukset ilman postikuluja 30.11.2010 saakka. Kuvissa näkyvät upeat "latvatähdet" löydät TÄÄLTÄ.

synttariharakka2010

Kommentit (7)

plaa plaa
8/7 | 

olen kans korurajoitteinen. nykyään vielä kun joudun käyttämään useammin silmälaseja kuin piilareita (yhyy...) en osaa ollenkaan käyttää korviksia. se näyttää vaan hölmöltä...

kaulakoruissa sama ongelma kuin sulla, normaalit lyhyet ketjut on liian lyhyita pitkälle dekolteelleni, pitkät korut taas eivät sovellu juurikin rintamukseni takia. ja taasen rillien ollessa naamallani kaulakoruilla on sama dorka-efekti taattu, kuin korviksillakin...

siispä käytän usein vain jotakin rannekorua toisessa kädessä. mahdollisimman "sileää" ja liikkumatonta ihan vain töiden sujumisen vuoksi.

huoh. ei oo helppoo ;)

Siilikissa
9/7 | 

Kaulakorurajoitteinen ilmoittautuu täältäkin! En oo kans oikeen saanu makua noihin pitkiin helmiin, vaikka niitä muutamat omistankin (haalittu mamman koruvarastosta, itse en niitä siis oo ostanut...)

Nyt kun toi rintavärkki on jonkin verran ymmärtänyt pienentyä niin päätin että ainakin kokeilen. Jos kerran meinaan kehdata lähteä ihmisten ilmoille tuubitopissa niin kyllä mä jukoliste helmetkin kehtaan repäistä kaulaani! Heti kun tulee semmonen tilaisuus... :D

10/7 | 

Minäkään en voi käyttää pitkiä kevyitä ketjuja/helmiä ellen halua että aina välillä toinen massiivisista rinnoistani on kehyksissä.... Liian lyhyet kaulakorut taas saavaat minut näyttämään kaulattomalta pallerolta.

11/7 | 

No kyllä on! Niin paljon kuin rakastankin koruja, en käytä niitä nykyään juuri ollenkaan. Tuntuu että ne aina kiinnittää ylimääräistä huomiota rinnanseudulle, vaikka olisivat kuinka täydellisen mittaisia /; Oonkin viime aikoina keskittynyt lähinnä rannekoruihin ja sormuksiin..

12/7 | 

Täällä taistellaan myös kaulakorujen kanssa! Miten ne oikein löytävätkin tiensä sinne tissien väliin? Ostin vuosi sitten ihanan pitkän ketjuhössötyksen, mutta eihän sitä voi pitää. Kaikki ketjut kasautuvat kivasti sinne tissien väliin ja sinne myös jäävät. Kasa ketjuja! Pitkien kevyiden helmienauhojen suhteen olen ratkaissut ongelman laittamalla napakan topin varsinaisen asun alle (jos se sinne mukavasti sopii). Toppi ei sitten päästä koruja sujahtamaan sinne tissivakoon. Painavien ketjujen kanssa ei pelitä. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram