Yhteistyössä Spartoo

Yöllä sateen ropistessa kattoon ja Nukkumatin vältellessä minua selailin Spartoon uusimpia kenkiä ja silmiini osui parit kumpparit joiden arvelin kiinnostavan myös jotakuta teistä.

20130702-092552.jpg

Itselläni on pari vuotta sitten alesta hankitut bikerbuutsien näköiset Diesel -kumpparit ja olen tykännyt niistä kovasti, mutta etenkin noita niittikoristeisia uutuuksia katsellessa melkein toivon, että olisin kumisaappaiden tarpeessa.

Olen kovin mielissäni tästä suuntauksesta, että kumppareita on alettu tekemään ihan kaikenlaisissa malleissa pelkän perussaappaan sijaan. Nykyään löytää jopa sadesäähän sopivia balleriinoja ja korkkareita. Niistä upeimmat tarjoaa varmastikin Melissa, jonka kumiset leopardiballerinat kiinnostaisivat minua kovasti.

Tiesittekö muuten, että myös Kontio- ja Hai -klassikoistaan tuttu Nokia on herännyt kumisappaiden uuteen aikakauteen ja tuo nyt loppukesästä kauppoihin Finskin suunnittelijana runnetun Julia Lundstenin suunnitteleman kumpparimalliston? Tulevan syksyn sateisiin on siis tarjolla toinen toistaan upeampia jalkineita.

Alankin tässä toivomaan, että tulisipa todella sateinen syksy, jotta olisi ok hankkia useammat kumisaappaat. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram