Neljä sanaa sinulle: On uudet kengät minulla!

Clarks Mascapone Cafe

 

Nämä ovat alennuslöytö Ratsulasta, sillä olivat viimeinen pari ja viime talven mallia. Täydellinen väri, täydellinen korko, mahtava lesti, hieman vuorta, käsittämättömän ihana ulkonäkö (Mustana sama kenkä näytti ihan normaalilta mummonilkkurilta, mutta tuossa värissä niissä on mielestäni sopivasti rokkia ja buutsiestetiikkaa.) ja -40%. Säikähdin kun koko oli 3 1/2 eikä mulle yleensä sopiva nelonen, mutta koska pituus riitti, niin uskalsin napakuudesta huolimatta ostaa. Ja kun kerran nahkakengistä on kyse, niin pehmenivät ja muotoutuivat omalle kintulleni täydellisiksi jo yhden työpäivän aikana.

Mietin tässä vaan, et miten ihmeessä en ole koskaan ennen pistänyt merkille miten kivoja kenkiä Clarksilla on. Syksyn ja talven mallistostakin ottaisin riemulla vaikka kuinka monet. Katsokaa vaikka! Jos joku muukin tykästyi, niin netissä Clarkseja tarjoaa ainakin Brandos.

PS: Arvatkaa mikä päivä tänään taas on!?! Tänään on AMORPHIS-päivä!!! Encen kanssa Kinoon, mars. Olen pelkkää hymyä! :)

Kommentit (17)

18/17 | 

ite diggailen niitä clarksin äijäkengistä, oivoi ihanat desert bootsit ja wallabeet..

19/17 | 

Itsellä on yhdet harmaat kiiltonahkaiset soljelliset clarksin korkokengät, kauniit ja sirot ovat, ja aivan mahtavat jalassa. Niitä kenkiä käytettäessä voi luottaa siihen, ettei jalat väsy.

Hepa
20/17 | 

Kenkä myyjänä, voin sanoa että Clarksin kengät ovat ihan älyttömän hyviä jalkaa ja ne KESTÄÄ!

Misty
21/17 | 

Clarksin kengät ovat ihan ykkösiä mukavuudessa =D

Ansku Ireland
22/17 | 

Clarksit on kylla ihania, meilla pain melkein jokaisessa ostoskeskuksessa on oma liike. Nyt suunnitteilla uusien talvikenkien osto, heti kun budjetti antaa myoden. :)

Heli
24/17 | 

Just tuollaisia olen haeskellut, mutta eipä ole tullut kohtuuhintaisina vastaan. Opin muuten arvostamaan Ratsulaa vasta, kun en enää asunut pistäytymisetäisyydellä *nyyh*

H.
25/17 | 

Kiitti vinkistä, nuo ekat soljelliset voisi olla juuri passelit mulle, joka tarvii korottomia kenkiä! :) Ja Amorphis- päivä ei voi olla kuin paras päivä, kuvia keikalta odotellessa!

pauliina
27/17 | 

onko noi ekat mustat soljelliset clarksin? mistä löysit ne?? katsoin brandoksen ja clarksin sivut, eikä osunu silmään. tahtoooooo!!

28/17 | 

ootas... mä taisin napata noiden soljellisten kuvan clarksin UK-sivulta. www.clarks.co.uk Kengän malli on liquid crystal. ottamalla clarksin maahantuojaan yhteyttä niin varmaan selviää onko mallia tullut Suomeen.

30/17 | 

Niinpä missä ne soljelliset luuraa? Ei näy linkkien takana...

Chrissek
32/17 | 

Clarksin kengät ovat aivan järjettömän hyvät. Omistan useita eri mallisia. Vanhimmat taitavat olla jo lähemmäs 20vuotta sitten ostettuja, mutta edelleen erittäin hyvässä kunnossa ja kuosissa. Kengissä pätee kyllä se, että laatuun kannattaa satsata.

On muuten ihan törkeän hyvännäköiset nuo sun löydöt :)

33/17 | 

mutta mistä ja milloin on housut? onko enää toivoa?!!??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016