Tällaiseen päivään, kun päässä ei liiku pitkän työpäivän jälkeen enää yhtään mitään, sopii hyvin arkistosta löytyneiden kuvien ympärille tehtävä postaus. Hakiessani muutama viikko sitten vaatteita kuvauslainaan, näin Lindexillä tuollaisen Extended -malliston pitkän liivin ja ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta nappasin sen mukaani testatakseni millaisen asun tuollaisen kanssa saisi kasattua. On nimittäin itselleni jotenkin hyvin vieraanoloinen vaate, mutta sellaisiahan on juurikin kiva toisinaan testailla. Tällaisen mustavalkoisen setin sain matkalaukkuni sisällön puitteissa koottua. 

housut-S.T.I./pusero-Kaaio/liivi-Lindex Extended (kuvauslainassa)/kengät-Vagabond/korvikset-Aarikka (kuvauslainassa)

Tuli tosta liivistä jotain samurai-viboja. Ja sit toisaalta ihan kuin olis jonkun lahkon univormussa. :D Vähän outo, mut silti omituisella tavalla kiva asu. Tavallaan mä tykkäsin tuosta liivistä ja mietin hetken jopa sen hankkimista, mutta tarkemmin asiaa ajateltuani en oikeastaan keksinyt, että missä ja miten mä tollaista käyttäisin. Liian vaikea vaate mulle. Mutta tulipahan testattua. 

Onko tällaiset kokeiluasut mistään kotoisin? Haluaisitteko silloin tällöin nähdä tällaisia oikeiden päivänasukuvien lisäksi? Onko sillä siis erityistä merkitystä, että onko blogissa nähdyt vaatteet sellaisia joita oikeasti itse käyttäisin? Vois koittaa kehitellä jonkinlaisen postaussarjan, missä testaan itselleni vieraan oloisia vaatteita. Saa heittää ajatuksia ja ideoita jos tulee mieleen!

Huominen jo vähän jännittää ja voin kertoa, että syy ei siten olekaan se illan muotinäytös, sillä perjantaihin pukkasi toisen ihan oikeasti jänskän haasteen. Kyse on eräästä koekuvauksesta jossa pitäisi osata olla esiintymistaitoinen, sanavalmis, hauska ja vaikka ties mitä. Ou nou, mistä näitä jänniä juttuja ja haasteita oikein tipahtelee? Koko viikko ollut sellaista pusertamista ja omien kykyjen raja-alueilla liikkumista, että pää meinaa poksahtaa. Mutta koitan epätoivon vallatessa miettiä, että haasteet kehittää. Suunta on ylöspäin.

Kommentit (18)

Emmi Nuorgam
1/18 | 

Joo! Ei mulle ainakaan ole väliä, onko ne omia vaatteita vai lainarättejä, ideoitahan ne kaikki on!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Eikös sunopainijoilla oo melkoisesti vähemmän vaatetta..

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kati
4/18 | 

Kannattaahan sitä eri vaatteita kokeilla, kyllä sen heti huomaa onko jokin vaateparsi yhtään oma juttu. Tuli noista pitkistä neuleista niin ysäri mieleen, ne tais silloin viimeksi olla muodissa. Hankala vaate minusta, kun ensinnäkin tuon kanssa takin yhdistäminen on jokseenkin hankalaa. Nimimerkillä. helmat hulmuten :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, toi takki asia muakin mietitytti. Kokeilin silleen nahkatakin kanssa et puin liivin vadta rotsin päälle, se oli aika kiva. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
6/18 | 

Hauskan näköinen asu vaikka ei ole ihan sinun tyyliäsi. Lisää hyviä ideoita kehiin, kiitos. Aina joku voi saada hyvän vinkin jostakin esittelemästäsi asusta. Mutta mistä tuo valkoinen paita on? Se olisi ihan minun tyyliäni.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Pusero on Sokoksen omaa Kaiio -mallistoa, mutta valitettavasti jo monta vuotta vanha. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Miia
7/18 | 

Näytät ihan hillittömän pitkältä tuossa liivissä ? Joudun pitkänä punkerona ehkä kokeilemaan tuota itsekin. Ajatus toosi pitkästä minusta kiinnostaa ?Konttorihommissa hutaleen kanssa voisi ehkä selvitäkin ?

Veera
Liittynyt2.9.2015

totta, toi tosiaan luo aika pitkän silhuetin, kun on jatkona vielä mustat housut ja kengätkin. Ja siisteissä sisätöissä tuo tosiaan on varmaan ihan toimiva vaate!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
8/18 | 

Kokeilepas jotain perus toimistovaatteita ja pusero-hame yhdistelmiä. Maksiliivi on hyvä turvavaate lyhyen hameen kanssa mutta päällystakki on vähän haasteellinen ellei ole pitkän rotsin kanssa liikkeellä. Kiva idea nuo "ei ihan mun vaatteet".

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo! Mä oon just aina miettinyt, että sellainen perus toimistolookki ois itselle ihan painajainen. Ois kauheeta jos olis sellainen pukeutumiskoodi omissa töissä. Eli pakko siis testata!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ciara
9/18 | 

Hei voisikohan kysyä vähän arviota sinunlaiselta "kenkäfriikiltä"? Muistaakseni sulla on ruskeat Vagabondin avokärkiset nyöritettävät nilkkurit, kenkähaaste2013-tagin alta löytyi kuvakin.. Onkohan ne minkälaista mitoitusta? Bongasin ne secondhandina ja mietin että onkohan koko sopiva? Olen katsellut niitä sun kuvissakin aina että vitsi kun hienot, nyt tekisi mieli itselle napata kun tuli tilaisuus... Tällainen elämää suurempi kysymys tällä kertaa. =)

Ihanaa syksyn jatkoa!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä olen kokoa 37 ja sitä on myös ne nyörikengät. itsellä ainakin vagabondin koot pitänyt aina tosi hyvin paikkansa ja se oma koko ollut hyvä 95% kengistä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram