No tralalalaa, oisko pitkästä aikaa asukuvan paikka. Kyllä. Ja olis myös pitkästä aikaa tällaisen perinteisen mustaa mustalla -asun paikka. Mulla aina nujuaa sohvannurkassa pieni kasa sellaisia vaatteita joita kiskon päälle satunnaisessa järjestyksessä useamman päivän ajan peräkkäin. Nyt siinä kasassa on esimerkiksi viihtynyt tämän päiväisten vaatteiden lisäksi yksi raitamekko ja yksi neuletakki.

Näitä paria mekkoa ja paria hartioille nakattavaa yläosaa olen sitten kiskonut päälleni vuoron perään lauantaista saakka. Kengissä puolestaan olen nyt jo useamman viikon ajan jumittanut aina mekkoihin pukeutuessani noihin pitkiin nahkasaappaisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henkkamaukan pylleröosastolta hankittu mekko on pelastanut monet sellaiset iltamenotilanteet joita ennen ei ole ollut taaskaan mitään päälle pantavaa. Samalla se on kuitenkin vallan passeli myös arkeen.

Mekon päällä oleva, kuvissa hieman himmeätä kiiltoaan esittelevä jakku-/rotsiasia puolestaan on joululahja alakerrassani sijaitsevasta Muotiliike Bonitasta. Bonitan tontut laittoivat joulun alla viestiä ja kutsuivat katsomaan ja sovittelemaan josko heidän valikoimiinsa jokin aika sitten saapuneen Wearhouse-merkin vaatteista löytyisi jotain minun näköistä. Ja löytyihän sieltä.

Tanskalainen Wearhouse olikin itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta ilokseni kyseessä oli sellainen merkki jonka valikoimista jopa minä ja megahinkit löysimme sopivaa päällepantavaa. Esimerkiksi tuo kokoa XXL oleva rotsi mahtuis ihan irvistelemättä kiinnikin olematta kuitenkaan kolme numeroa liian suuri hartioista. Wohoo! Voittajaolo. Yleensä kaikki tuollaiset takki-jakku-rotsi-jutut ovat auttamatta liian pieniä etupuskurista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sovittelin myös myös muutamia Wearhousen graafisesti kuvioituja mekkoja, mutta totesin niissä olevan vähän liikaa tapahtumaa meikäläiselle. Tuon mustan pikkurotsin totesin kuitenkin olevan just sellainen vaate jota tulee varmasti käytettyä paljon. Sen voi hihoja ja muutakin lisäpeittoa kaivatessaan kiskaista kiireessä lähes minkä tahansa vaatteen päälle. Pituus oli itselleni juuri oikea ja vaate todettu jo toimivaksi niin housujen kuin mekkojenkin kaverina. Kiitokset tästä lahjasta siis Bonitan ihanille naisille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuvat: Nelly Stenroos

Tämän päiväinen päähärpäke puolestaan on kähinnä hämäystä. Oikeasti olen hengannut suurimman osan päivästä pipo päässä, mutta en halunnut kuviin en pipoa enkä sen alla litistynyttä tukkaa. Niinpä nykersin rusetille tuon mamman kätköistä joululomalla löytämäni silkkihuivin, jotta hämääntyisitte, ettekä näkisi liiskaista lettiäni. :D

Tajusin muuten juuri, että olin tasan samassa asussa lauantai-iltana hippaamassa. Ainoastaan päässä oli huivin sijaan Kirsi Nisonen for Cailap -malliston nahkapanta. Muuten tasan sama setti. Se ei näköjään mulle kauheasti merkkaa onko kyseessä arki vai viikonloppu, töitä vai kekkeröintiä, ihan samat kamppeet päällä voin hoitaa molemmat. Laukun koko vain yleensä hieman vaihtuu arjen suurista veskoista ravintolareissujen pikkuisiin laukkuihin.

Mikäli kadut eivät olisi olleet lauantaina niin tappavasti jäällä kuorrutettuina, niin olisin todennäköisesti lauantaina valinnut alle jotkin korot, mutta sen verran olen jo mummoutunut, että mukavuus ja turvallisuus ajaa usein ohi korkojen tarjoamasta lisäpituudesta, ryhdistä ja naisellisuudesta. Korkojen kera sitten taas keväämmällä ja silloin kun pirssi kuljettaa.

Mites teillä, eroaako arkipukeutumisenne kovasti esimerkiksi viikonlopun tai iltamenojen vaatteista vai muuttuvatko samat asut arjesta kemuihin vaikkapa pienillä asustemuutoksilla?

Kommentit (8)

Marjukka
9/8 | 

Ensinnäkin täytyy sanoa, että on kyllä ilo, kun blogissasi on aina hyvät valokuvat. Ja nyt suurkiitos tuolle Nellylle, kuvat ovat tosi hyviä!

Mekkoihmisenä minäkin tunnustan, että sama mekko muuntuu arjesta juhlaan asusteiden vaihdolla; kengät, laukku, huivi tms. mekon päällä oleva systeemi ja korut vaihtuvat.

Tilasin muuten innoittamanasi kaksi kpl niitä Peeter Hahnin neuleita, burgundyn ja vihreän. Niitä kovasti odottelen, vaikka eivät taida ihan tällä viikolla vielä ehtiä.

10/8 | 

oo, mullakin tekis mieli hankkia se neuletakki burgundyn värisenä. kauankohan jaksan hillitä itseäni.. :D

Sanjay
13/8 | 

Kyllä miulla ainaki samat vaatteet muuntautuu :D uusin esimerkki on yks kuviollinen mekko, musta pohja siinä. Oon käyttäny jo kirkossa joululauluja laulettaessa, baarissa hienompien asusteiden kanssa, kotona ja koulussa vähän simppelimpien vaatteiden kanssa ja itseasiassa olipa tuo kerran päällä kun äitin kanssa itlakävelylle lähdin! Ei kiristä, ei purista niin käypi kaikkeen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram