Illan Olympus-oppilaat saapuvat pelipaikalle vajaan tunnin päästä, joten oli pieni hetki aikaa näpätä kuva päivän räteistä. Vaikkasin lähteväni tälle parin päivän Tampere-Helsinki -kierrokselle eilisen postauksen farkut ja pellavapaita -asussa, mutta sitten bongasingin pyykkinarulta nuo mustavalkoiset kesäpöksyt ja ajattelin juna- ja bussikyyhöttämisen olevan niissä paljon farkkuja mukavampaa. 

 

housut-Vero Moda (saatu)/pellava t-paita-HM/neuletakki-Pieces/kengät-Bernie Mev (saatu)

Siinä missä tänään kuosihousut tuntuivat oikein vaativan parikseen valkoista ja vaaleanpunaista, niin ei ole todellakaan ollut ennen. Kyseiset housut aloittavat ainakin jo kolmannen kesän palveluksessani, joten kaivoin vertailumateriaalia miten olen samat pöksyt aiemmin pukenut.

housut-Vero Moda/pusero-Masai/rotsi-Guess/kengät-Tiger of Sweden/korvikset-Uhana Design (saatu)

Varsin kiva kokonaisuus muuten mun mielestä edelleen, mutta oranssin käyttö on kyllä jäänyt mulla nykyään jotenkin paitsioon. Ja mustan määrääkin olen kyllä huomattavasti vähentänyt. Nyt tuntuu miellyttävän enempi tällainen hempeämpi fiilis. Mutta just parhaita onkin ne lempivaatteet, jotka pysyy matkassa mukana ja sopeutuu maun muutoksiin, kuten nämä housut ovat tehneet. Harmi vaan, että alkavat olla jo melko nuhjaiset, joten taitavat viettää viimeistä kesäänsä. Pitäisköhän viedä nää ompelijalle ja sanoo, että tekee samalla mallilla uudet, sillä nää on ihan just eikä melkein.

Tämä ilta siis menee kameran säädöistä suu vaahdossa puhuessa ja sitten matka jatkuu iltabussilla Helsinkiin, missä on huomenna vuorossa Tyylin löytöretki -myymälätapahtuma Marks & Spencerissä. Mä hengailen paikalla klo 15-19, jos kuljet siellä päin, niin tule piipahtamaan! Luvassa stailausnäytöksiä, tyylivinkkejä ja -20% ale kaikista normaalihintaisista tuotteista. 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat