Eilen oli ohjelmassa pikkujoulukekkerit joihin suuntasimme murun kanssa tuntematta ennakolta juurikaan ketään. Uusista ihmisistä huolimatta, tai ehkä juuri niiden vuoksi, ilta oli kuitenkin mitä mainioin. Tulipa illan aikana tavattua pari blogin lukijaakin. Terkkuja vaan tytöille! Oli kiva nähdä. :)

Pikkujoulujen dress code sisälsi toiveen eläimellisestä viidakkomeiningistä, ja aika paljon erilaisia eläinkuoseja olikin nähtävillä.  Minäkin olin tilannut yhden leopardikoltun henkkamaukalta kokeiluun, mutta en vaan pystynyt.

Se oli ihan kivan mallinen lyhyt mekko 3/4 hihoilla, joka passasi malliltaan minulle varsin hyvin, mutta tunsin itseni siinä kuosissa ja värissä lähinnä Riitta Väisäseksi. Ei puuttunut kuin joku kiva pitsineulejakku päältä, niin olisin ollut valmis Kymppitonniin.

Luotin siis loppujen lopuksi ihan vaan kotoisan tuntuiseen pikkumustaan.

2010_11_21

H&M:n super halpa (9,95 €) rypytetty LBD sai sitten kaverikseen hieman sitä toivottua eläimellisyyttä. Kenkien hienovaraisen käärmekuosin lisäksi kädessä viihtyi äidin peruja oleva musta käärmeennahka clutch ja ranteeseen päätyi norsunluurengas, joka oli kuvan otto hetkellä jo löytänyt tiensä takaisin korurasiaan. Ihan riittävästi eläinmeininkiä minun makuuni.

Kuva siis otettu yöllä kekkereistä kotiuduttuamme n. 3 promillea omanneen poikaystävän toimesta. Vähän kyllä epäilin sekä kuvaajan taitoja, että omaa kuvauksellisuuttani siinä kahden jälkeen yöllä, mutta on täällä pahempaakin nähty. :D

Ihan pakko muuten pistää tähän myös tuo H&M:n nettikaupan kuva tuosta samaisesta mekosta, joka itselläni oli. Ihan on pikkuinen ero tuossa mekon ilmeessä noin niin kuin 32 ja 46 kokoisten ihmisten päällä. Ei ihan tuo pääntien löysyys ja rypytykset pääse oikeuksiinsa meikäläisen yllä.  :D

Ikävä tosiasia vaan on, että niin paljon kuin tuollaisista  löysistä vesiputous etuosista mekoissa ja topeissa pitäisinkin, eivät ne koskaan toteudu minun ylläni tarkoituksensa mukaisesti.  Jos vaatteesta löytyisikin niin iso koko, että se olisi edsetä löysä kuten kuuluukin, niin siinä tapauksessa vaate on yleensä muuten liian suuri. Pitää siis vaan hyväksyä, että  mun etumuksella yläosat harvoin ovat oikealla tavalla löysiä. :P

Mutta siitä huolimatta, että en näytä mekossani huippumallilta, niin tykkäsin siitä ihan suunnattoman paljon. Halpa mekko, hyvä mieli!

ryppymekko

Haluan taas kerran esitellä myös ripset, kun niistä nyt viime viikonloppuna innostuin. Tällä kertaa uskaltauduin sohimaan ne silmään ihan omatoimisesti. Pikkasen meni homma pyllylleen, eikä ripset asettuneet ihan oikeille paikoilleen molemmissa silmissä, mut hämärissä olosuhteissa meni ihan täydestä. Mä jatkan harjoittelua sit taas seuraavissa kekkereissä.

transuripset

Aika härskin mittaiset kyllä, mutta kummasti taas katse terävöityi. Mutta ehkä valitsen seuraavalla kerralla hieman hillitymmät karvat. Ja mä lupaan, että mä en enää tästä lähtien joka kerta kuvaa näitä lisäkkeitä tänne blogiin. Mutta sallittakoon nyt tämä minun alkuinnostukseni. :D

Sunnutaifiilis.. Sohvalla makoilua ja viikon katsomattomat ohjelmat digiboksilta. Leppoisaa sunnutai-iltaa teillekin!

Kommentit (23)

nasu86

mun mielestä noi mallit on liian laihoja!!

sä näytät ihan oikeasti mun mielestäkin todella hyvältä!!!

Ni ET YHTÄÄN ISOLTA NI !!

=)

6/23 | 

ihana mekko! Munkin piti tilata toi mutta se oli sold out! :( olisin ostanut molemmat värit kun oli vielä niin halpa!

Veera

noi superhalvat menee aina ihan hetkessä. mä tilasin molemmat värit mut en vielä ole päättänyt pidänkö sitä punaista..

7/23 | 

Musta tuo mekko on paremman näköinen sun päällä kuin malleilla. Mallien päällä näyttää vain trikoorievulta, sun päällä tyylikkäämmältä laadukkaammalta.

No itse näyttäisin tuo mekko päällä varmaan aika samalta kuin nuo mallit enkä ole sairaalloisen laiha! Oikeasti inhoan tuota "liian" laihojen tai lihavien dissaamista. Tykkään Veeran blogista juuri siksi, että sitä ei täällä esiinny kuin korkeintaan kommenttiboksissa ja täältä löytää itsellekin monenlaisia vinkkejä, vaikka eri kokoa käytetäänkin.

Musta toi mekko on molemmissa tapauksissa nätti, vaikka vähän eri näköinen onkin. ;)

Veera

itse yritän pitää blogini tosiaan positiivisena paikkana ihan kaiken kokoisille ja kiva jos se fiilis täältä välittyy.

Jenni
10/23 | 

..ja mä vaan katsoin mekosta että kylläpä on hyvänmallinen ja istuu kivasti..että hiiteen noi HM:n mallikaksoset ;)

13/23 | 

toi mekko näyttää musta paljon kalliimmalta kuin n.10€ arvoiselta! plus se näyttää kalliimmalta sun päällä, kuin noitten hennesin mallien ^^

14/23 | 

Pakko sanoa, että toi mekko sopii PALJON paremmin sun päälle kuin noiden ruipelo mallien. Ja näytät mielestäni paaaaaaljon kauniimmalta ja seksikkäämältä kuin nuo H&M mallit. Perskeles.

Sanna
15/23 | 

Ihanat nuo räpsyttimet. Itsellä oli eilen pikkujoulumeiningeissä Seppälän ripset joissa on liima valmiina. Tosi kätevät. Tosin itse en niitä osannut laittaa vaan kaverin piti ne asetella paikalleen. Harjoitus varmaan tekee mestarin tuossakin lajissa.

Ja tuo mekko sopii sulle loistavasti. Todellakin paremmin kuin langanlaihoille mallitytöille.

Veera

oo, täytyypä testata noita seppälän räpsyttimiä se liiman kanssa tuhertaminen nimittäin ärsyttää melkoisesti.

Joo, ite kun niitä yritin sitten laittaa uudelleen niin kas kun irtosi se liimaosio. Onneksi paketissa on toisetkin liimat. Vaatii vaan vähän sorminäppäryyttä että saa laitettua sen paikalleen. Mutta kivat ja antoi tosiaan syvyyttä katseelle. Vkonloppuna taas uusiksi syvyyttä silmiin ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram