Edellisen postauksen asukuvissa nähty pitsineulemekko pysyi päälläni eilen koko päivän, mutta illalla suunnatessani viinilasilliselle naapurini kanssa, vaihtuivat kaikki asusteet mekon ympärillä. Näyttäis siltä, että nahkarotsilla ja punaisilla korviksilla ja kengillä lähes mistä tahansa vaatteesta tulee mulle ihan oman näköinen. :D

Tässä siis valkoinen pitsimekko part 2.

Punaisten kenkien käyttö on jäänyt tämän vuoden puolella jotenkin todella vähäiseksi. Ja ne kun ovat olleet vuosia yksi pukeutumiseni kulmakivistä. Vaatekaapin värimaailma on kuitenkin kokenut viime aikoina sellaisia myllerryksiä, että punaiset popot ovat joutuneet katselemaan sivusta. Nyt tulikin sitten taas pitkästä aikaa ihan suunnattoman kotoisa olo, kun sujautin jalkaani nämä Zalando Iconics -malliston unelmanpehmeät nahkaiset kiilakorot.  Näiden ajattelin sopivan myös sen hetki taapäin nähdyn mustan housuhameen kaveriksi.

mekko-Ellos/rotsi-Saki/kengät-Zalando Iconics/laukku-Diesel/korvikset-Aarikka (saatu)

 

Kommentit (2)

Mirelle
4/2 | 

Sun Fidji-tyyli oli näistä kolmesta ehdottomasti kaikkein kaunein ja näin ollen paras 💕

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram