Lupasin aiemmin lisäkuvia Nansolta saamastani Salli-mekosta ja tässä niitä tulisi. Kuten jo edellisessä asupostauksessa mainitsin, on Katri Niskasen suunnittelema mekko ilahduttavan monikäyttöinen taipue niin korkkareiden kuin maihareidenkin kaveriksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvat: Linda Kuparinen

Kuvissa näkyvät kengät ovat muuten muutaman viikon takainen huippulöytö kirppikseltä. Pohjiensa perusteella käyttämättömät Tamariksen mokkakorkkarit kustansivat vaivaisen vitosen! Stockan alesta vuodenvaihteessa löytyneestä Dieselin farkkua ja nahkaa yhdistelevästä laukusta taas on kuoriutunut alkuvuoden ehdoton suosikki. Se tuntuu sopivan yhteen kaikken lempivaatteideni kanssa.

Eilinen vietettiin bloggaajaporukalla Tallinnassa ja nyt matkaan junassa takaisin kohti Poria. Silmät meinaavat painua ihan väkisin kiinni, joten taidan käyttää loppumatkan hyödykseni ottamalla tirsat. Ei siis pidempia puheita tähän palaan, vaan palataan blogin pariin sitten hieman virkeämpänä!
 

Kommentit (7)

Marjukka
9/7 | 

Yhdyn edelliseen puhujaan: Upea asu.

Ja upeat kuvat!

Ja upea nainen asussa ja kuvissa!

heip
10/7 | 

Sulla on kyllä tosi hyvä maku kenkien suhteen!

riikka
11/7 | 

Upeat sääret sulla! Itse en mekolle oikein lämpene... Ei sopinut mielestäni oikein Jonnallekaan. Joku tossa mallissa mättää. Vai onko vaan vaikeasti kuvattava?

Päivikki
13/7 | 

Salli on aika makee, samoin kuin kantajansa! :) Nuo upean väriset kengät kruunaavat koko asun. Mutta mistä noin fantastiset sääret saisi...

May
14/7 | 

Wau mikä look! Sopii sulle todella hyvin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram