Olin keräillyt koneelle kuvia erilaisista itseäni miellyttäneistä naulakoista aikeinani tehdä niistä postaus samalla kun pohdiskelen mikä passaisi parhaiten kotiimme. Yksi talteen otetuista oli Innon Oka-niminen painavalla metallijalalla tukevasti seisova naulakko joka miellytti milläs muulla kuin modernilla yksinkertaisuudellaan.

Juuri nyt ei kuitenkaan olisi ollut irrottaa yli kahtasataa naulakkoon, joten se oli lähinnä ihastelu asteella. Kunnes kävi melkoinen munkki...

Että silleen. Säästöä 183 €. Ei huono löytö. Priimakunnossa, ei naarmun naarmua. Kannoin seipään tänä aamuna suoraan uuteen kotiin. Mä rakastan kirpputoreja!!

Kommentit (13)

Char and the city
Liittynyt5.9.2013
16/13 | 

Oi voi ei, tuo on aivan ihana ja olenkin sitä kuolaillut valkoisena nettikaupoista, mutta hinta on hieman ottanut vastaan.. Hitsit, 33 euroa, ei paha! Onnittelut mahtavasta löydöstä! :)

17/13 | 

joo yli kaks sataa tosta seipäästä on aika paljon. :P mut on se kyllä ainakin hiton tukeva ja kestää varmaan isältä pojalle. (tai äidiltä :D )

21/13 | 

ohoh, melkonen tuuri :D Tommoset löydöt saa kyl tosi hyvälle mielelle! Kivaa lukea näitä sun sisustusjuttuja :)

22/13 | 

no näitä tulee nyt kyllä ainakin hetken aikaa vaatejuttuja enemmän, kun tää on nyt lähes ainoa asia mikä pässä pyörii. :D

24/13 | 

OOh! EI paha löytö! Eikös tuo missäs tuo lähetystori sijaitsee. nyt lyö ihan tyhjää. Tarkotatko sitä siellä Arava-puiston lähellä??

25/13 | 

elikkäs entinen Fida. nortamonkadulla. se ei ilmeisesti ole enää osa Fida ketjua, kun ei sitä mainita fidan sivuillakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram