Minulta on nyt lähiaikoina useammankin kerran kommenttiboksissa kyselty vinkkejä, että mistä löytäisi saappaita paksuille pohkeille. Vastaukseni on ollut tähän saakka, että en valitettavasti osaa auttaa, koska en ole itse pohjeongelman kanssa painiskellut. Vaikka muuten hirvittävän kokoinen jyrä olenkin, iso osa vastaan tulleista saappaista on itselleni mahtunut, jos ei muuten niin pienellä suutarioperaatiolla ainakin. Joskus jopa toivon, ettei ihan kaikki ihanuudet aina mahtuis, niin vähenis himotukset.

Tiedustelujen perusteella saappaiden löytäminen ei ole kuitenkaan kaikille yhtä helppoa, joten pistin Googlen laulamaan ja kokosin tähän muutamia vinkkejä mistä voi lähteä saappaita metsästämään, jos kintut on jotain muuta kuin keskivertokokoa. Tämä eka vinkki sopii myös erityisen kapoiset sääret omaaville!

TED & MUFFY

Kaikista "Wide calf boots" -hakuni löydöksistä ehdottomasti mielenkiintoisin on brittiläinen Ted & Muffy, josta myös lukija nim. Saapastelija suositteli kommenttiboksissa. Valikoima on laaja ja monipuolinen. Nahkasaappaiden hinnat vaihtelevat pääasissa 100-300 € välillä. Löytyy korkosaapikasta, matalampaa bootsia, reisimittaista nyörisaapasta ja vaikka mitä. Ja mikä parasta, omaan sääreen sopivia jalkineita on helppo etsiä valitsemalla sivulla oman kengän koon lisäksi myös pohkeen ympärysmitta, jonka vaihteluväli näyttäisi olevan 30-49 cm. Täysihintaiset tuotteet postitetaan Euroopassa ilmaiseksi.

Tästä pääset suoraan osastolle Wide calf boots.

ELLOS TAILLISSIME

Minun lemppari nettikauppani Ellos tarjoaa leveämpiä saappaan varsia Taillissime-malliston kengissä. Keinonahkasaappaat irtoaa satasella, aitonahkaiset n. parilla sadalla. Mitoitukset ovat kuitenkin sillä tavalla hölmöjä, että varren ympärysmitta vaihtelee kengän koon mukaan. Yhdelle kengän koolle ei siis ole saatavissa eri kokoisia varsia, vaan Taillissimella ajatellaan, että pohkeen koko korreloi jalkaterän koon kanssa. Varren ympärysmitat joka tapauksessa 41 cm ylöspäin. Postikulut 5,20 €.

SIMPLY BE

Toinen kommenttiboksissa suosituksia saanut saappaiden ostospaikka on plusmuotia muutenkin myyvä Simply Be, jonka saapasvalikoiman löydät TÄÄLTÄ. Silmiin osui aika paljon keinonahkaa, mutta kyllä sieltä jokuset nahkasaappaatkin löytää. Hintahaitari n. 70-120 €. Kengistä riippuen pystyy valitsemaan eri varren leveyksiä (ilmaistu mitta-asteikolla D, E, EEE ja EEEEE, en tiedä mitä on sentteinä) ja myös valittavissa pari eri lestin leveyttä. Postikulut 7,50 €.

Muita nettikauppoja joissa silmiini osui ainakin muutamia leveämmällä varrella varustettuja saappaita on mm. sellaiset kuin Stiletto.fi,  Klingel  ja Lane Bryant

Toivottavasti näistä linkeistä on jollekulle iloa! Kommenttiboksiin on lisävinkit tervetulleita!

Kommentit (17)

JMT
18/17 | 

Thäänks!!! Mies ei varmaan kyllä kiittele jos alan englannista tilaamaan kenkiä 😂

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/17 | 

Älä kerro, että sait multa idean... :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-T-
20/17 | 

Ainakin Gabor valmistaa saappaita s-xl varsilla (nahkaa, hinnat 150->). Mun mielesä Aleksi 13 oon nähny muillakin merkeillä noita eri koko vaihtoehtoja varsissa, nyt en vaan muista merkkejä. Ja jos on oikeaa nahkaa niin suutari saa kyllä venytettyä niitä ihan reippaasti, kannattaa ainakin käydä kysymässä.
Itse oon tällanen ripakinttu, kengän koko 40 ja pohje 36 kenkään sopiva. Ei oo aina helppoo löytää saappaita ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/17 | 

juu mä kans bongasin muutamiakin Gaborin saappaita XL-varrella. Tuolla linkkaamallani Klingelillä tais kans olla jotkut. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

C
22/17 | 

Myös brittiläinen Duo Boots myy saappaita jotka sopivat eri kokoisiin pohkeisiin ja saappaat voi valita kengän koon ja pohkeen koon avulla. Toimitus on nopea myös.

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/17 | 

Toi Ted & Muffy on entinen Duo Boots. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/17 | 

Kiva jos oli iloa!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/17 | 

Minä sulle neuleet näytän! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
28/17 | 

Stadissa Yrjönkadulla lähellä Johanneksen kirkkoa on liike nimeltä Boutique 52 isojn kokojen vaatteiden lisäksi valikoimassa myös saappaota leveällä varrella

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/17 | 

Hyvä vinkki!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/17 | 

jes, valikoima vaikutti ihan hyvälle!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
32/17 | 

Menin sitten ja tilasin Ted&Muffilta ylipolvensaappaat, koko 37 ja pohkeenympärys 42 senttiä! Ihan vaan klikkailin koon ja pohkeen ympärysmitan, uskomattoman helppoa ;-D. Ja nopeaa, tilasin saappaat lauantaina ja tänään keskiviikkoiltana jo tepastelin onnellisena sopivilla ylipolvensaappailla, jotka sain alehintaan. Tosin hintaa toimituskuluineen kertyi 135 euroa, mutta ei ollenkaan paha hinta. Kiitos vinkistä sekä sinulle että muille kaupasta vinkanneille!

Vierailija
33/17 | 

Itse olen löytänyt nahkaisia talvisaappaita xl-pohkeelle Sokokselta, Gabor on varma merkki, toinen hyväksi koettu on Caprice, myös Jana toimii. Minulla on leveän pohkeen lisäksi leveä ja korkea räpylä, eli lestistäkin pitää löytyä joustoa. 

Vierailija
34/17 | 

Helppoahan tuo on. Yrittäkääpä löytää saappaita, joiden varren korkeus on 26-29 senttiä. Minimissään näyttäisi varren pituudet alkavan 30 sentistä satunnaisesti, mikä on jo liikaa ja saappaan varsi pureutuu polvitaipeeseen kivualiaasti.

Toivotonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat