Niin sitä vaan kesä unohtuu heti ensimmäisenä päivänä, kun joutuu töihin lähtiessä kaivamaan kaapista jotain farkkusortseja ja t-paitaa lämpöisempää. Ei pidä jäädä haikailemaan menneitä, vaan alkaa etsimään kaapista ja kaupoista uusia lämpimämpiä kumppaneita ja suunnata katse kohti hyistä ja musertavaa talvea.

Ellokselta tupsahti sähköpostiin -50% alennusta kirkuva sähköposti, joten päädyin vilkuilemaan olisiko puljussa vahingossakaan mitään 100% akryyliä houkuttelevampia neuleita. Yksi ihan itseni näköinen tapaus siellä tulikin vastaan, mutta tielle tuli pieniä ongelmia ja esteitä. Vai mitä sanotte seuraavasta tuotekuvauksesta?

Tröja med kaulaliina Våd som kan poimutetaan ympäriinsä halsen. Pituus n. 65 cm. I kashmiria. Kaunis tikkaus i sidenmjuk ja paljon ylellinen ren kashmiria. Så pehmeää att det kan bäras närmast huden.

ellos_kashmirNoh.. yhteisen kielen puute nyt on pikku juttu, jos muuten synkkaa. Mä luulen, että mä keskittyisin tuon näköisen neulepehmeyden kanssa vaan fyysiseen kontaktiin, joten ei siinä paljoa jutella tarvii. Kuva puhui enemmän kuin tuhat sanaa pakkoruotsia, ja mainitsemalla materiaaliksi kashmirin voittaa tietenkin aina minut puolelleen. Eikä musta väri ja valuvat linjatkaan varsinaisesti heikennä esitystä. La Redouten neuleella oli normihinta 129 €, joten alennuksen jälkeinen 64,50 € kuulosti oikein mukavalta diililtä.

Yritimme siis yhdessä kassan kautta ulos, mutta Elloksen tädit eivät pitäneet sanaansa ja minulle väitettiin, ettei heidän juuri muutamia tunteja sitten lähettämäänsä alennuskoodia ole olemassakaan. Ei ole eka kerta, kun kyseisen firman systeemit ei ihan ole parhaassa terässä.

Oliskohan nyt pienen palautteen paikka? Pitänee soittaa huomenna asiakaspalveluun ja toivoa, että siellä taipuu finska hieman nettisivuja sujuvammin.

Kommentit (7)

1/7 | 

AAAAHH mikä neuleasia! minä tahtoo!

mä sain suoranaisen vaateorgasmin kun pari päivää sitten tajusin, että ulkona on huimat yhdeksän astetta lämmintä ja mun on pakko etsiä jotain syksyvaatteita vaatevarastoista. se tunne, kun veti uggit jalkaan, neuletakin päälle ja kaulahuivin kaulaan, oli ihan sanoinkuvailematon. <3

Veera

joo kyllä itsestäkin tuntui tänä aamuna aika ihanalta vetää uusi nahkarotsi päälle ja oikeat kengät koko kesän sandaalien käytön jälkeen. mutta samalla fiilikseen sekoittuu myös kauhea haikeus ja ahdistus. :P

2/7 | 

Heh, kuulostaa tutulta. Itellä kävi just noin kun bongasin unelmieni takin Ellokselta ja alkuperäinen hinta olis ollut sen 120e ja oli siihen -40% alennus. No.. soitto sitten asiakaspalveluun, jossa viroa murtava työntekijä ja oli epävarmaa, että saanko edes koko takkia. Onneks kuitenkin pienen jankkaamisen kautta sain takin alennuksien kera (uutta tilausta kun ei voinut tehdä, kun takit myytiin loppuun). :P

Veera

se niiden nettikauppa toimii muutenkin vähän miten sattuu ja silloin kun huvittaa. sivut ei aina lataudu loppuun asti ja alennukset sun muut ei meinaa näkyä kassalla. + varastotilanne ei ole aina selvillä. tympivää. :P

3/7 | 

Siis mitä, myykö Ellos nykyään La Redoutea? Missä ihme pimennossa olen kulkenutkaan... Selaan aina tuon ihanan ranskalaisen postimyyntifirman kuvaston tätini luona Tukholmassa ja olen niin harmitellut, kun vaatteita ei voi tilata Suomeen. Pitääkin tarkistaa Elloksen sivut hetinyt!

4/7 | 

Taisin hihkaista onnesta liian nopeasti. Tuon "Tröja med kaulaliinan" lisäksi siellä ei ollut mitään mielenkiintoista. En voi ymmärtää miksi sinne on valittu sellaisia perus trikoorättejä, joita on Ellos muutenkin pullollaan. La Redoutella kun on vaikka mitä ihanaa kuvastossaan! :(

Veera

mäkin muistan aina selanneeni ranskassa asuvan tätini kuvastoja ja pentuna tuntui, että siellä oli paljon ihanempia vaatteita kuin meillä ikinä.

Ikävä kyllä Elloksella tuntuu olevan sama homma muutaman muunkin merkin kanssa. Esim. InWear on merkki jolla on paljon omaan makuuni iskeviä ajankohtaisia vaatteita, mutta sieltäkin ellos kelpuuttaa valikoimiinsa vain perus t-paitoja ja tylsiä neuletakkeja. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram