Hei kaikki te jotka harmittelitte kommenttiboksissa sitä, etä tuo blogin sivupohjassakin tällä hetkellä näkyvä H&M:n mekko oli ehditty myydä loppuun! Jos joku mekkoa himoinnut sattuu olemaan kokoa 44, niin nyt olisi kolttu saatavilla molemmissa väreissä tuolta Huuto.netin puolelta.

ryppymekko

Minä nimittäin tilasin sovitukseen sekä koot 46, että 44 ja voitte tietenkin arvata, että ne isommathan mä jouduin itse ottamaan. :D Eli 44 mekot lähtis tästä nyt vuorokauden pikahuutokauppana joillekin, mikäli kiinnostaa. Pistän palautuspaketin sitten vasta huomenna menemään, jos ei kiinnostuneita ole. Molemmat mekot ovat ihan täysin koskemattomia, sillä aloitin itse sovittamisen suosiolla niistä isommista. Sen miltä musta yksilö näytti minun päälläni, voitte vilkaista täältä.

Huudot on auki tosian vaan vuorokauden, joten tästä ehtii hienosti hippamekko vaikka jo tulevan viikonlopun kemuihin! Huutokohteet löydät TÄÄLTÄ.

Kommentit (3)

4/3 | 

Wau mekko on kyllä upea :) ja normaalisti en tykkää monistakaan näistä Indiedaysin mainoskampanjoiden pohjista, mutta tämä on aivan ihana :). Tykkään noista mainoskuvista aivan valtavasti, sillä niin upeita naisia :).

-PUSSAUSKOPPI-

lillamy
5/3 | 

melkoiselta makkarankuoreltahan tuo näyttää, eikä kyllä ole mitenkään erikoinen.

6/3 | 

Moi, sun esimerkistä rohkaistuneena kävin hakemassa itsellenikin kyseisen mekon - olin epäröinyt, koska en ole mitään kokoa 32... en ollut viitsinyt aiemmin edes sovittaa kyseistä kolttua, mutta hyvältähän se näytti :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat