Atsihh, niisk, tyrsk ja kroohpyyh, siinä tämän viikon luontoäänet, jotka ovat pitäneet huolen siitä, etten ole jaksanut blogatakaan. Miten sitä ehtiikin aina vuodessa unohtaa mitä helvettiä tämä allergia voi pahimmillaan olla. Ei minua niin tuo nokan vuotaminen ja silmien kutina haittaisi, mutta tämä täysin lamauttava väsymys, joka nitistää sänkyyn ja sohvalle jotakuinkin viikoksi, jos kevät sattuu olemaan oikein paha. Ja nyt se on. Olen tällä viikolla pysynyt vuorokaudesta hereillä keskimäärin 8 tuntia. Ja sitä ei siis suinkaan aiheuta lääkkeet, vaan se tuntuu olevan ihan vaan yksi allergian oire. Mutta jospa tämä jo ensi viikoksi hellittäisi hieman.

Tänään mun on kuitenkin ihan pakko sinnitellä ja tehdä töitä, sillä viime viikonlopun teinimallikurssin kuvausten kuvat on saatava jo vihdoin eteenpäin. Ja tässä samalla, kun kone hieroo RAW-kuvia jpg-muotoon, voin käyttää ajan hyödyksi ja ottaa päiväunet hieman blogata.

Minuun otti tuossa aiemmin keväällä yhteyttä Satakunnan AMK:ssa viestintää opiskeleva Outi, joka kyseli josko voisi haastatella minua plusmuodista ja -pukeutumisesta paikallislehteen (Uusi Aika) tulevaan muotiliitteeseen, jota hän teki opinnäytetyönään. Minulla ei tietenkään ollut mitään syytä olla suostumatta, joten höpöttelin sitten Outille täältä blogistakin tuttuja ajatuksiani plussamimmien pukeutumisesta ja kesän muodista.

zizzi_veera2

Itse jutussa nyt ei tullut esiin mitään sellaista uutta, mitä en olisi joskus täällä blogissakin jo tuonut esiin, joten en sitä jaksa tänne laittaa. Vaatteiden oikean koon tärkeydestä puhuin ja kevään ja kesän vaatteissa kerroin olevani kiinnostunut mm. aiempaa rohkeammasta kuosien miksaamisesta. Perus plaaplaa, siis.

Mutta se mikä jutussa oli itselle uutta ja kivaa, oli se, että Outi kuvasi minut Zizzin tämän kevään vaatteissa, joista suurin osa oli muiden kuin itseni valitsemia. Pääsin siis vähän niin kuin mallia leikkimään ja se on aina yhtä hauskaa ja mielenkiintoista tutkailla itseään peilistä vaatteissa joita ei olisi välttämättä itse ikinä kasannut päälleen.

Eka kuva on hyvä esimerkki sellaisesta asusta, en ikipäivänä osaisi itse pukea päälleni tuollaista pastelliminttua, se ei yksinkertaisesti kuulu omalle värikartalleni lainkaan, ei missään muodossa. Mutta, jos katson kuvaa ikään kuin ulkopuolisena ja ajattelematta, että siinä olen minä, niin eihän se kammoksumani väri niin kauhealta tuon mimmin päällä näytäkään!

zizzi_veera3

Tässä seepraleggari-/nahkarotsi-asussa puolestaan on paljonkin minua. Väritys on ihan minua itseäni ja seeprakuosi ja rotsikin tuntui varsin tutulta, mutta tuon topin röyhelöt olivatkin sitten jotenkin ihan jotain minulle uutta. Hauskalla tavalla siis sellaista omien mukavuusrajojen koettelua.

Nuo seepraleggarit olisi kiinnostaneet minua ihan omaan kaappiin hankkimiseen asti, mutta harmikseni niistä ei ollut enää sopivaa kokoa jäljellä. Tuossa kuvassa olen nimittän piilotellut kenkien varsien avulla sen tosiasian, että noiden M-kokoisten (46-48) lahkeet lepattivat omissa pohkeissani hyvin ei-legginssimäisesti. Minussakin on edes yksi kohta joka on kokonaisuuteen verrattuna suht kapoinen. :D

zizzi_veera1

vaatteet: Zizzi, Pori, kengät: KooKenkä, Pori, kuvat: Outi Turunen

Tämän viimeisen kuvan vaatteet valitsin itse, mutta en kuitenkaan päätynyt mihinkään tuttuun ja turvallisee mustaan, vaan halusin asuun mukaan itseäni näin keväisin ja kesäisin kovasti kiinnostavaa korallinsävyä. Pusero ei malliltaan ollut aivan itselleni passeli, vaan sitä jouduttiin kuromaan takaa hakaneulalla telttaefektin välttämiseksi, mutta värinsä puolesta se olisi juurikin sellainen keveä ja pirteä kesäpusero, jota melko tunkkaisen värinen garderoobini kaipaisi.

Farkut puolestaan osoittautuivat ihan loistaviksi! Jos olisin tippaakaan farkkujen tarpeessa, päätyisin seuraavaksi testailemaan pyllerölle sopivia pöksyjä Zizziin.

Tykkäsin kovasti näistä Outin ottamista kuvista. Näytän niissä mielestäni ylättävän hyvältä näin omaan silmääni. Ja koko vaatteidensovitteluoperaatio Zizzissä muistutti taas siitä, että joskus sitä voisi ihan vaikka huvin vuoksi siellä sovituskopissa sovitella sellaisiakin vaatteita millaisia ei omasta vaatekaapista löydy. Sitä voi toisinaan vaikka yllättyä positiivisesti kokeilemalla jotakin uutta. (mutta en mä silti vieläkään suostuisi siviilissä pukeutumaan mihinkään mintunväriseen. :D)

Seuraavan kerran pääsen taas sujahtamaan muiden kokoamiin asuihin 24.5., jolloin kipuan lavalle Pori Fashion Day -tapahtuman muotinäytöksissä. Huiii! Vähänkö kivaa ja jännää! :)

Kommentit (32)

Minna
33/32 | 

Siis tuo eka kuva; VAU!!! Näytät ihan uskomattoman hyvältä. Jotenkin tykkään noista printeistä, ja ihana punainen tukka :)

34/32 | 

se on kyllä oamsta mielestänikin ihan kiva kuva eikä pusero näytä kuvassa mitenkään tyhmältä, mutta silti, ihan mun inhokkiväriä päällä! :D

Neiti
35/32 | 

Näytät todella hyvältä!! Upea nainen!! Nyt iski kauhea himo ostaa tuollaiset seeprahousut kun näyttää tuossa asussakin niin kivalta.. Pakko saada! :)

36/32 | 

mä olen kans jo jonkin aikaa katsellut kaikkia seeprahousuja vähän sillä silmällä mutta ei oo vielä täydellisiä tullut vastaan. :(

37/32 | 

Yleensä pyrin välttämään kommentointia, jos ainoa sanomani on "Vau, näytät upealle", mutta nyt on pakko. Tuon ekan kuvan asu sopii sulle mielestäni upeasti ja ihan täydestä menisit ammattimallina :)

38/32 | 

Ääh, miksi kaikkien mielestä mulle sopii mun inhokkiväri?!? :D

ai
41/32 | 

viimeinen eli siis itse valitsemasi on mielestäni paras, nuo kaksi muuta ovat aika levottomia kokonaisuuksia, kun joka osassa asua tapahtuu kaikenlaista...ja tuolla minttupaidalla on kyllä aika laajentava vaikutus...: )

42/32 | 

no en mä minttupaidalla sen kummempaa laajentavaa vaikutusta huomannut, mutta se on vaan karmee väri. :D

MiuMiu
43/32 | 

Aivan mielettömän hyvännäköiset asut, kaikki. Hitsi kun itse kehtaisi laittaa kans tuollaiset seepratrikoot. Nimim. Hautaan itseni mustiin kaapuihin.

44/32 | 

rohkeesti vaan kokeilemaan seeprapöksyjä! Vaikka jonkun mustan kaavun kanssa eka. :)

MiuMiu
45/32 | 

Miten noissa zizzyn malleissa koot menee. Onko ne miten yhteen ns tavallisten kokojen kanssa vai onko esim. 44 tai 46 tilavampia? Ellokselta oli jo koot loppuneet noista seeproista :)

46/32 | 

Mä en ole vielä niin paljon Zizzin vaatteita kokeillut, että osaisin antaa kovin varmaa vastausta. Mutta kyllä nyt näyttäisi, että mulle on heidän koko M ollut useassa vaatteessa passeli ja se kyllä vastaa mun normaalia 46-48 kokoani kuten lupaavatkin. Mutta toisaalta mulle mahtui Zizzin koon 42 farkut.. kun esim Lindexiltä käytän kokoa 46. Että sano tässä nyt mitään sit suuntaan tai toiseen. :P

MiuMiu
47/32 | 

No just :) Mä tilasin näistä kuvista innostuneena tuollaiset seeprafarkut. Mun normikoko oli jo mennyt, joten otin tavallista isommatkin. Eli saapa nähdä mitä sieltä tulee. Mä olen just sitä tyyppiä, että normikoot ovat usein pieniä ja nämä pluskoot usein liian isoja tai erittäin erittäin epäistuvia. Odotellaan odotellaan!

48/32 | 

Vautsi mitä asuja, varsinkin tuo seeprapöksy-asu!

Mun oli pakko tulla sulle kertomaan mun eilisistä seikkailuista Jumbossa. Missiona oli löytää takki, tarpeeksi ohut kesäksi ja sovitin vaikka ja mitä mutta eihän mikään mahtunut päälle... Sitten onneksi bongasin Seppälän plussamallistosta yhden tekonahkatakin joka olikin sitte just eikä melkein. Jes!

Mutta on se silti musta aika kurjaa, ettei mun kokoiselle ihmiselle ( http://1.bp.blogspot.com/-T-JRjM3tYC8/U2GFzkDZ8RI/AAAAAAAABeM/PPsltc8nE6... ) löydy tavalliselta puolelta sopivia takkeja tai farkkuja ym, plussamallistojen valinnanvaraa kun ei kauheasti ole. :( Miksei kaikista vaatekauppojen vaatteista vois tehdä kunnolla niitä kokoja!?

Ansu
50/32 | 

Toi eka asu on tosi magee ja sopii sulle ihan mielettömän hyvin! En yleensä kommentoi tämmösiä, mutta nyt oli pakko sanoa, kun se kuva heti jotenkin sykähdytti ennen kuin edes luin mitään tekstiä. :D

51/32 | 

Pitänee testata samanmoista asua erivärisellä puserolla, niin tykkäisin varmasti itsekin. :)

Reettis
52/32 | 

Ei hitsi, pakko tulla kommentoimaan samaa kun muutkin, mutta va-va-voom ja WAU!! Siis näytät ihan törkeen hyvältä näissä kuvissa ja asuissa ja etenkin noissa molemmissa printtihousuissa! :)

Hanna
54/32 | 

Vau! You look good! Toi viimeinen asu oli mun mieleen. Näytät siinä jotenki ihan mallilta :-).

55/32 | 

itsekin luonnollisesti tykkäsin eniten siitä asusta kun oli itse valitsemat. :)

Lasse
56/32 | 

Näytät kerrankin edes vähän naiselta.

57/32 | 

voi kuule kiitos Lasse kauheasti tästä "kohteliaisuudesta". Miksi pitäisi näyttää naiselta?

Victoria
58/32 | 

Kaikki kuvat ovat todella hienoja mutta keskimmäinen oranssi röyhelöpaita on aivan uskomattoman makee.

Tättärää
59/32 | 

Siis vaikka ekassa kuvassa on inhokkiväriä niin must tuntuu että tuon huivin minttu ja sun hiusten väri joteski korostaa toisiaan? Näyttäskö se siks niin passelilta? Ja noi sun sääret...tahtois kans :) Saisko toivoa jotain kollaasia/sun tekemiä yhdistelmiä kesään muistakin porilaisista vaateliikkeistä?

JJ
60/32 | 

Voi miten loistavia kuvia, oikein hehkuvia =)

Ja noi korkokengät, tahtooooooo :)

Katja
62/32 | 

Tosi hyvan nakoisia vaatteita, istuvat hyvin paalle ja vau mitka farkut! :)

63/32 | 

No nyt tytöt ... uusi pluskoon nettivaatekauppa avattu: aivan ihania vaatteita U.S.A:sta koot 40 - 60. Farkkuja, mekkoja, tunikoita, paitoja, toppeja, boleroita, neuleita, asusteita meikkejä... tervetuloa tutustumaan. P.S on niitä viileitäkin värejä jos ei lämpimät sävyt miellytä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat