Tyyliä metsästämässä -blogin kuulumisia Facebookissa seuraavat saattoivatkin jo aiemmin tänään lukea, että viikonlopun aikana olisi luvassa hieman synnintunnustuksia aiheesta kengät. Ja nyt olisi sitten sen aika. Onko rippituoli vapaana? Varautukaa pitkään postaukseen..

Puolustuksekseni voin sanoa vain, että olen intohimoinen Vagabond-tyttö, joten jos lempikenkiäni on tarjolla naurettavilla hinnoilla, niin sekoan eikä tyhjin käsin liikkeestä poistuminen ole vain millään muotoa mahdollista. Nyt alkuvuoden (tai no, helmikuun) aikana tuollaisia pakottavia tilanteita on sitten sattunut eteen hieman useampikin.

vagabond_vetoketjunilkkurit

Nämä vetoketjukoristeiset huippumukavat Lou-nilkkurit ehdinkin esitellä jo aiemmin. Nämä siis kotiutuivat Andiamon "3 kengät 1 hinnalla" -tarjouksen myötä. Maksoin satsista siis kalleimpien kenkien, eli näiden nilkkureiden mukaan 129 €. Ja samaan hintaan irtosivat mm. jo aiemmin nähdyt pitkät nahkasaappaat (ovh 119 €) sekä nuo seuraavassa kuvassa esiintyvät Vagabondit (ovh 99 €).

vagabond_luistimet

Nämä itselleni hieman kaunoluistimet mieleen tuovat nilkkurit ovat kaikista tässä postauksessa esiintyvistä kengistä ainoat joiden kohdalla en heti kaupassa voinut vannoa niiden olevan ihan varma tapaus. Kengät hurmasivat ensin lähinnä mahtavan tuntoisella lestillään ja harmittelinkin, että mikseivät ne voi olla jonkin muun väriset. Samaista Grace-malliahan on saatavilla myöskin mustana, mutta oi kuinka mahtavat nämä olisivatkaan punaisena! Nämä olivat kuitenkin ihan vihoviimeinen pari kengästä ylipäätäänkin ja loppujen lopuksi mustiin en olisi ehkä silmiäni edes pahemmin naulinnut.

Pieni epävarmuus siitä että valittako nämä mukaan siihen kolmen satsiin vai ei, syntyi lähinnä siitä, että kengät ovat juuri valkoiset ja ehdin jo hetken aikaa miettiä onnistuisiko kenkien värjääminen jollakin illveellä. Mutta nyt hetken aikaa jalkineita katseltuani ja asujen kanssa soviteltuani olen todennut, että oikeastaan ne on just metkat mun kokomustien asujen kanssa. Ja oikeastaan on ihana saada hieman vaihtelua melko mustaan kenkäkokoelmaani. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin, nyt olen oikeastaan jo melkoisen ihastunut. Meinaan kuitenkin odotella pahimman loskapaskakelin yli ennen kuin lähden niitä ulkoiluttamaan sen verran skeptisesti suhtaudun omaan kykyyni pitää kengät jotakuinkin fiksun näköisenä tähän aikaan vuodesta.

vagabond_punaiset

Punaiset karvavuorella varustetut nyörisaappaat hyppäsivät syliini myöskin Andiamossa, mutta eri vierailukerralla, kuin muut. Olimme pomoni kanssa yhdessä liikeellä vähän niin kuin työasioissa ja kenkäkauppavierailun lopputulos oli se, että minä sain pomon ostamaan itselleen kahdet korkkarit (ja se oli just kaksi minuuttia aiemmin sanonut, että "nuo korot ei oo oikein mun juttu") siitä "3 paria 1 hinnalla" tarjouksesta ja nuo minun punaiset olivat sitten ne satsin kolmannet kengät.

Ja arvatkaa kuka maksoi koko lystin? No mun maailman paras pomo!!! Se kutsui tätä "työntekijän sitouttamiseksi" ja oikeessa se on, enhän mä voi ikinä lähteä firmasta, jossa työnantaja tarjoutuu ostamaan mulle kenkiä. :D Parasta.

Apua.. tiedättekö mitä. Mulla oli oikeesti ensin kaikki loputkin tunnustukset tähän samaan syssyyn, mutta postaus olisi ollut pitkä kuin nälkövuosi, joten pistän homman poikki tästä kohti ja laitan loppuosan eetteriin huomenna. :D

PS:  Koska synnit ei tunnu yhtään niin suurilta, jos joku muukin lankeaa niihin, niin pakko vinkata teille yksi ihan loistava Vagabond-tarjous niiden nettikaupasta:

Ramonat irtoaa hintaan 32,50 €!! (ovh 109 €)  Mustista jäljellä kokoja 36-39 ja  muita värejä, kuten denim ja beige. tarjolla hajakokoja. Itselläni on kolmella soljella koristetut Ramonat ja voin kertoa, että malli on todella mukava. Tässä kuitenkin kysessä ihan koristelematon hieman länkkärihenkinen malli. Tsekkaa ite!

Kommentit (3)

lambi
4/3 | 

Voi ei noi taitoluistinkengät! En tiiä onko ne niin nätit ehkä mutta on ne täysin taitoluistimet! Teen välillä töitä taitoluistinten parissa, ja noi olis ihan parhaat työkengät silloin. :D Ehkä pakkohankinta..

5/3 | 

Voi ei tuosta sun kenkävinkkauksesta, pakkohan ne oli heti ostoskoriin klikata xD Jännän beigeä sävyä oli vielä tässä mammutin 41-koossa jäljellä.

nasu86
6/3 | 

sulla kyllä on varmasti paras vagabond vainu =D

kaikki on ihania tykkään tosi paljon juuri noista valkoisista =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram