Arvatkaas mitä?! Mä sain vihdoin ja viimein useamman vuoden pitäispitäis -tuumaamisen jälkeen hankittua itselleni silmälasit. Ne on nyt siis tilattu ja saapuvat varmaan parin viikon sisällä. Vahvuuksia en edelleenkään juurikaan tarvinnut, mutta jo ennestään tiedossa ollutta hajataittoa vähän korjaillaan, jotta silmät jaksaisivat paremmin pidemmätkin työpäivät esim. kuvankäsittelyn parissa.

Ja mikä sitten sai minut vihdoin hoitamaan tämän homman alta pois? Se, että sitä asian hankalinta osaa, eli kehysten sovittelua tuli tehtyä ihan huolella samalla kun kuvasimme Fashion TV:n ajankohtaisesta silmälasimuodista kertovaa jaksoa Nissenillä. Kun just se pokien valinta on ollut se aina itseä ahdistanut puuha ja sen vuoksi lasien hankinta on aina lykkääntynyt. Nyt kuitenkin valinta tuntui loppujen lopuksi aika helpolta, kun oli muuten vaan sovitellut pokia ammattilaisen ja kahden kaverin kanssa.

Mun omista silmälaseista lisää sitten kun saapuvat, mutta tsekatkaa ihmeessä tuo viime viikon jakso! Onko mun itselleni valitsemat rillit jotkut tuolla sovitetuista vai jotain ihan muuta... selviää myöhemmin. ;)

[iframe width='420' height='250' src='http://blip.tv/play/hN4ngt%2B0dgA.html' frameborder='0' scrolling='no']

Kommentit (6)

Anna
7/6 | 

hankin just kans hiljattain lasit, lumevahvuuksilla mut hajataiton korjauksilla, ja kyllä on elämä helpottanut.

ja tiedoksesi muuten, pulleroille särmikkäämpää vaatetusta löytyy netistäkin, www.wishwear.fi , ellet sit muuten käy Jyväskylässä.

Eeppi
8/6 | 

22-vuotias :D

Mun mielestä se kehysten valinta taas on kaikkein parasta lasien ostossa. Ensimmäiset kehykset oli kaikista vaikeimmat, (ja kaikista neutraaleimmat) mutta sen jälkeen on ollu tosi hauska ostaa kehyksiä ja aina on löytyneet "ne yhdet", joista vaan tietää et nää on mun.

Joillekin käy noin ehkä kenkäostoksilla tai mekkokaupassa, mutta mulle käy niin vain optikkoliikkeessä.

nasu86
10/6 | 

olen pippurin kanssa samoilla linjoilla eli 2 pokat oli mun silmääni sulle sopivammat =) ne Jonnan mummo lasitkin oli tosi kivat.sopivat tosi hyvin hälle!

11/6 | 

Moikka! Laitathan sit kuvaa kun saat lasisi. Itse sain ekat lasit viikko sitten. Mulla kaikki alkoi päänsärystä varsinkin lukiessa, kirjaimet pomppivat ja putoilin riveiltä. Mielestäni näin sinänsä hyvin.korkeintaan ajattelin lukulasit saavani. olikin yllätys et heti tuli vakilasit vahvuudella +2.5.

Millaiset vahvuudet sulla on ja tarviiko sun pitää lasejasi koko ajan?

terveisin Miia

12/6 | 

Juuri pari tuntia sitten kävin hakemassa omat lasini. Vähän tuntuu hassulta näin ensi alkuun. :D

Vahvuuksia mulla tuli toiseen +0,5 ja toiseen +0,75, mut sitten tosiaan korjattiin lisäksi hajataittoa. Ja olisi tarkoitus pitää laseja koko aikaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram