20120901-222645.jpg

No niin! Minun reissuni alkoi sitten kuvan mukaisissa merkeissä. Pääsin Helsinki-Vantaan lentokentälle mistä minun piti hypätä bussiin jolla pääsisin tänne läheiseen hotelliin, mutta onnistuinkin sitten hankkimaan itselleni ambulanssikyydin.

Oli sellainen liukuhihna (niinkuin liukuoportaat ilman portaita) hieman liukas, kun oli balleriinojen pohjat märät. Niinhän siinä kävi, että lipesi jalka alta ja kaaduin siihen metallihihnalle jossa on aika mukavan terävää hammastusta.

Vasen polvi auki ja oikea nilkka hieman niksnaks. Paikalla sattui just olemaan onneksi yksi Finavian työntekijä ja hän kiikutti minulle ensin hieman paperia verenvuodon tyrehdyttämiseksi ja soitti ensiapua paikalle.

Tatuoitu ihan suht komea ambulanssihemmo totesi, että yhdestä melkoisen isosta reiästä ja pikku palkeenkielistä huolimatta tikkejä ei tarvita ja pärjättiin haavojen puhdistamisella ja sitomisella. Nilkkakin selvisi suurinpiirtein säikähdyksellä ja sain hoito-ohjeiksi hautoa vammoja kylmällä ja juoda vähän punkkua. :D

Ambulanssikuskit olivat sitten niin kivoja, että tarjoutuivat heittämään minut lentokenttähotellille, jossa mamma mua jo odotti. Saavuin siis paikalle komeasti neonkeltaisella ambulanssilla lentokenttäbussin sijaan.

Nyt täällä sitten haudon vuoroin polvea ja vuoroin nilkkaa kylmällä ja toivon, että kivut pysyy sen verran kurissa, että ei reissu mene ihan pipariksi. Hieman saattaa kyllä joutua etsimään vaihtoehtoisia liikkumistapoja pitkien kävelymatkojen sijaan.

Mutta, en aio lannistua pikku vastoinkäymisestä huolimatta. Reissusta tulee nilkuttamisesta ja huonosti koukistuvasta polvesta huolimatta varmasti loistava ja polveen jäävä todennäköisesti tosi ruma arpi tulee aina muistuttamaan minua matkasta. :D

Kommentit (13)

s
14/13 | 

Moikka!

Itse viime keväänä Roomassa toista kertaa käyneenä voin suositella julkisten käyttöä! Ensimmäisellä kerralla emme niitä käyttäneet, mikä näkyikin sitten kipeinä jalkoina :D Meillä oli käytössä viikon kortti, millä sai käyttää busseja ja metroja niin paljon kuin halusi. Muutenkin julkisten käyttö oli superhelppoa, metro vei suoraan Colosseumin viereen yms.

Hyvää lomaa ja toivotaan ettei jalat sano itseään irti ;)

15/13 | 

Joo kyllä tässä on varmaan parempi huristella julkisilla mahd paljon, kun einuo kintut tahdo ihan parhaalla tavalla kantaa. Pitänee huomenna hakea sellaiset muutaman päivän kortit.

16/13 | 

voi harmitus, elän myötätunnossa. nämä viime hetken kolaroinnit on aina jotenkin hmm surkuhupaisia - että sitten vielä piti kohtalon vähän näpäyttää...

suo anteeksi että hieron suolaa haavoihin, mutta eikös tuo polvikuva muistuta sitä taannoista lasinsiruepisodia jossain baarissa :/

lähetän voimahaleja ja toivotan kaikkea hyvää!

17/13 | 

No arvaa nauroinko mä itse sitä, että tää on ihan toisinto viime syksystä. :D saan nyt arvet toiseenkin polveen. Ja jalka on just aika samalla tavalla paskana kuin baarissa kaatuessa, eli tiedän, että koukisteluhommat ei oo kauhean ajankohtaisia moneen päivään.

Marjukka
18/13 | 

Onhan sulla matkavakuutus kunnossa?

Voit ehkä saada korvausta, sillä vaikkei matkasi ihan pilalle tuosta menekään, mutta kuitenkin sen "taso laski", jos et pysty kävelemään paikasta toiseen suunnitellun mukaisesti.

19/13 | 

Juu on mulla toki matkavakuutus kunnossa, mutta kun ei kerran pahemmin käynyt, niin ei tässä mun mielestä ole mitään vakuutuksella korvattavaa. Elämäähän tää tällainen vaan on, että joskus sattuu ja tapahtuu.

Niina
20/13 | 

No sä se päätit sitte pistää alusta alkaen loman iha ranttaliks! :D Hah, no eikai...ihanan helpottavaa kuulla että nilkka ei mennyt pahemmin eikä sen suurempia operointeja tarvinnut pienoisen kaatumisen jälkeen alkaa jalkaan tekemään. Ja mikä parasta, toki hyvä että pääsitte lähtemään reissuun ylipäänsä! Onneks sulla on noin mahtin asenne ja tsemppaat eteenpäin siellä, ei muuta kuin nautit lomasta vain mahdollisimman paljon vaikka pientä kolotusta oiskin :)

PS. Noi ambulanssihemmot...mikä niissä onkaan et ne on aina niin uuuuuh, kuumaa kamaa? ;)

21/13 | 

Täällä aina välillä käydään hotellilla lääkintätauoilla. Kylmää, kipugeeliä jalkojen lepuutusta jne. Jote kyllä tää tästä! Todettiin mamman kanssa että toisaaltahan sitä näkee oikeastaan enemmän kun ei voi kauheasti kiiruhtaa. :)

23/13 | 

Toi kuvan mies onFonavian tyyppi joka täytti tapaturmasta jotain lomakkeita vakuutusta varten sen varalta että tulee hoitoa vaativia seuraamuksia.

Ambulanssimiehet ei tosiaan käytä krakaa! :D

25/13 | 

Hui, onneksi ei tuon pahemmin käynyt, vaikka kurjaa tuokin on!

Mulla oli tänä kesänä 5 vkoa kipsi, kun jalkapöydän luu poikkesi siivotessa, kääk. Siihen meni kesälomasuunnitelmat... (Ja munpolvet on yhtä arpea oikeestaan, just tuollaisten juuttujen takia)

Toivoattavsti voit nauttia silti Roomasta!

Sanna
26/13 | 

Auts. Tosiaankin räväkkä reissun alku. Onneks ei käynyt pahemmin ja pääsit reissuun. Hyvää lomaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram