Kävin eilen Helsingin Taidehallissa juhlistamassa uuden ja upean REVS  magazine -muotilehden lanseerausta. Visuaalisesti näyttävää julkaisua kelpasi kyllä juhlistaakin, mutta vielä astetta erityisemmän tästä uutukaisesta teki se, että yksi lehden perustajista on täältä Indiedaysistäkin tuttu Pupulandian Jenni. On aina mahtavaa olla mukana iloitsemassa ystävien hienoista saavutuksista. Lisää REVS magazinesta ja sen taustajoukoista voit lukea tästä Indiedaysin artikkelista.

 

Illan juhlakalun, eli REVS magazinen linjan mukaisesti ensin mustavalkoista versiota asukuvasta. Tästäkin kuitenkin jo käy selväksi, että päälläni ei tällä kertaa ollutkaan musta mekko. Ohhoh!  Myös värillistä kuvamateriaalia eiliseltä on luvassa jahka pääsen tämän läppärin kanssa täältä linja-autosta taas pistorasian ulottuville.

Kommentit (2)

3/2 | 

Voi että, kuulostaapa hienolta!

Otsikkoa lukiessani oman blogin luettelossa tuli vain mieleeni Englannin Bathissa sijaitseva vodkabaari, jossa tuli au pairina vietettyä...noh, ilta jos toinenkin Finlandia-vodkan seurassa ;) Baarin nimi oli siis Revolutions.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat