Evansilta viime vuoden puolella tilaamani niittimekko on nähty täällä ennenkin mm. tässä postauksessa, mutta normi-ihminen kun toki käyttää vaatteitaan useammankin kerran eikä hylkää kerran niissä ulkoiltuaan, niin tässä olisi kuvia niittimekon lauantaisesta esiintymisestä.

Koltun ja korot vaativa tilanne oli minun ja Iinan juhlaillallinen Ravintola Kuussa. Olin jo viime vuoden puolella luvannut vieväni Iinan syömään, sillä hänellä oli oma osansa Naked Truth -haasteen syntymisessä. Facebook-keskustelusta se homma lähti. Mikä olisikaan ollut parempi ajankohta ylelliselle ravintolaporstastelulle kuin tämä viikonloppu jolloin saattoi juhlia samalla Iinan syntymäpäivää ja minun saamaa Vuoden blogi-ilmiö kunniamainintaa. Eli ei muuta kuin mekko päälle ja herkuttelemaan! Iinan upean lauantailookin voi tarkastaa hänen tämänpäiväisestä postauksestaan, jossa vilahtaa myös tuo tunnelmallinen Ravintola Kuu sekä minun Iinalle tekemä synttärilahja.

niittimekko3

Nuo H&M Maison Martin Margiela -yhteistyömalliston upeat pleksikorot ovat kohonneet viimeaikoina lempikorkkareikseni. Mustat perusavokkaat ovat mielestäni useimmiten liian tylsä kenkävalinta, mutta näissä ei kyllä ole onneksi mitään tylsää. Normaalihintaisena (199 €) en sentään raskinut kenkiä hankkia, mutta tiiviin nettikauppakyttäyksen ansiosta onnistuin hankkimaan itselleni parin alennuksesta seitsemälläkympillä. Löytö!

Niittimekko2

mekko-Evans/laukku-Diesel/kengät-MMM for H&M/korvikset-Cubus/rannerengas-lainattu Iinalta

Niittimekko

Me mustiin pukeutuneet korkokenkäiset mimmit olimme tyytyväisiä asuimme ja vielä enemmän mahtavaan ravintolakokemukseemme. Töölössä sijaitseva Ravintola Kuu oli molemmille uusi tuttavuus, jonne päädyimme ystäväni suosituksesta. On aika lailla siinä ja siinä, että uskaltaisinko julistaa syömäni poroannoksen jopa parhaaksi syömäkseni ravintolaruoaksi. Ainakin se oli hyvin lähellä sitä. Meinasi järki lähteä mutustaessa suuhun sulavaa lihaa täydellisesti sen kaveriksi sopivien lisukkeiden kanssa.  Huippu ruoka, huippu mieli. Uskallan suositella matkaa Kuuhun.

ravintola_kuu

Kommentit (11)

bubbs
12/11 | 

Annos kyllä näyttää sen verran mikroskooppiselta, että varmaan kannattaa jo menomatkalla koukata snägärin kautta..?

Sanjana
15/11 | 

VOi että, ihmisillä taas järki päätä pakottaa. Eiköhän meistä jokainen oman painonsa tiedä ilman että kenenkään pitää tulla huutelemaan :)

Harvoin näkee sinua hameessa tai ainakaan noin laittautuneena, sopii sinulle hyvin :)

ja jumalaisen hyvännäköisiä annoksia, oh!

16/11 | 

Vau mikä upea nainen! :) Tuo mekko on ihana, korostaa kurveja hienosti. Ja sulla on ihan mielettömät sääret.

Sohviperuna
19/11 | 

Hyvältä näyttää! ;) Ihanaa, että hieman runsasmuotoisempikin nainen uskaltaa pukeutua näyttävästi ja seksikkäästi.

Gwe
21/11 | 

Nuo kengät ovat ihan täydelliset! Olen niitä joskus lehdestä ihaillut, mutten ostanut, olisi ehkä kannattanut:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram