Aivan uunituoretta asukuvaa pukkaa, ihan kuulkaa puoli tuntia sitten ukon nappaamia ruutuja. Siinä missä eilisen päivän suunnitelmat oli puhdasta hempeilyäniin tälle päivälle oli jo pari päivää sitten merkitty ainakin yksi yhteinen vierailukohde kodin ulkopuolella. Suunnattiin nimittän melkeisn heti mestan auettua herkuttelemaan Pori Rolling Brigaden ravintolapäivän kunniaksi järkkäämään pop up kahvilaan nimeltä Roller Café.

roller cafe1

Rullaluistimilla pyörivät tarjoilijamimmit olivat pukeutuneet 50-luvun dinerien henkeen essuineen päivineen. Oli kiva huomata, että tupa oli melko täynnä ja ihmiset ostivat herkkuja ahkerasti myös mukaan. Niin oli nimittäin roller derby -tyypit hommaan panostaneet, että todella toivon heidän ravintolapäivälleen menestystä. Tuotot luonnollisestikin menevät joukkueen toimintaan.

roller cafe

Kuin ihanat nuo tennariluistimet!! Eivät kuulema kauhean hyvät luistella, mutta sitäkin kivemmat katsella. Kollaasin alareunassa näkyy myös minun valitsemani herkku, mutakakku kera kotitekoisten vaahtokarkkien. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että oli hyvää. Todella makeaa, mutta hyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten ne omat vetimet. Tällä kertaa on kyseessä asu, jonka näin itse vasta kuvista. Pukeuduin nimittäin katsomatta lainkaan peiliin. "En ookaan käyttänyt tätä hametta pitkään aikaan... Lempineule, muuta en edes harkitse... Jaahas, tuossa laukussa on kamat jo valmiiksi.. no vaikka nämä kengät, kun lojuvat siinä sopivasti tyrkyllä... tarkenisko nahkarotsilla... ai tää huivi olikin vihree, missä harmaa on?.. no, mitä väliä.."

Ja tattadaa!! Vitsit kun tuli kiva kokonaisuus! Ihan puolihuolimattomasti ja lähes vahingossa. Mutta niin kai se on, että kun kiskoo päälle monta asiaa josta pitää tosi paljon, niin väkiselläkin tykkää lopputuloksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

niittihame-H&M/kashmirneule-Ellos/kengät-Ellos/nahkarotsi-Junarose (saatu)/laukku-COS/kashmirhuivi-Shopbop

Kommentit (4)

5/4 | 

Tosi kiva look tämä! Oon niin samaa mieltä tuosta, että punaiset kengät pelastavat asun kuin asun ;)

6/4 | 

Kiitos kahvilakäynnistä(ja mainostuksesta tietty ;D ), PRB on ylpeä kahvilapäivästään!

Punaiset kengät on aina parhautta <3

chenille
7/4 | 

Kävin kanssa ja aivan ihana paikka! Nyt hakuan ihka oikean fiftari dinerin poriin jossa tarjoilijoilla olisi nuo luistimet. Ja ruuat olivat myös superhyviä!

Pinkit korkokengät
Liittynyt14.6.2013
8/4 | 

Siisi tämä on niin hyvä yhdistelmä Sulle sopii tosi hyvin tällainen look.Punaiset kengät on NIIN mageet ja ovat katseenvangitsijana asussa. Mä haluan tuollaisen takin ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat